probleme de familie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Baptismul nu e secta, asa poate fi vazut si ortodosicsmul din alt continent.Oricum decit ortodocs , mai bine baptist.Nu are nicio legautra cu religia , ci asta l-a facut sa-si arate adevarata fata, aia pe care a ascuns-o mult timp.Da, sa crezi e una, sa fii fanatic, esti un om fara viitor.
Uite aici ce este baptismul.http://www.crestinortodox.ro/secte-culte/cultul-crestin-baptist-72854.html
Tu nu-ti schmba cultul, mi se pare un mare sacrificu pentru un muritor.nu merita nimeni asta, mai ales daca tu nu simti.Sa-ti schimbi cultul sau religia doar ca sa fii pe plac sotului sau ca sa mearga bine familia, daca e sa mearga bine, merge si fara.E doar parerea mea.Incearca doar sa-l intelegi , ca sa stii ce este baptismul si daca asta e cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cu riscul de a parea total deplasata, dar, de cand cu intorsatura pe care a luat-o subiectul noideei, afirm din nou si cred ca "viata bate filmul"...

asadar, nu mi s-ar parea total imposibil ca intre sotul andreei si respectiva matusa sa fie ceva mai mult decat o simpla relatie de rudenie si impartasirea acelorasi convingeri religioase...stiu, pare de necrezut, dar nu imposibil...manifestarile sotului andreei seamana izbitor de mult cu cele ale unui sot cu amanta, care isi schimba dispozitia si manifestarile in functie de ce-i baga in cap si in pat amanta...iata ca si natalia_nica a intrebat cam acelasi lucru, mai mult sau ma putin voalat...

scuze, andreea, nu am intentia sa te jignesc, dar ar trebui sa iei in calcul si aceasta posibilitate, chiar daca sansele de a fi ceva real sunt infime...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

Andreea , cati ani are sotul tau si cati ani are mastusa?...matusa din partea cui? este de sange?
Suspect ce se intampla in fam ta , sper sa reusesti sa o indepartezi pe aceasta femeie...si mai sper din suflet ca ea sa fie sanatoasa la minte, ca daca mai e si putin "sarita" si amorezata de sotul tau o sa o scoti cu greu din fam ta.E clar ca se agata de religie ca sa ii suceasca creierii, sa ii fie rusine.
pupici

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Degeaba tot dati vina pe matusa baptista. Cauza necazurilor se afla insasi in casnicia voastra.

Matusa din poveste este doar un factor extern (ca multi altii) care pot zdruncina fara probleme o casnicie care nu se propteste bine.

Atitudinea ta razboinica demonstreaza ca voi doi nu stiti sa comunicati, deloc. ASTA duce casnicia de rapa, nu matusa, vecina, colega,etc.

Tu consideri ca daca te poti cu el ca o mama posesiva(stergi nr de tel, zbieri, impui, etc) rezolvi ceva? Nicidecum, atat doar ca afunzi prapastia dintre voi.
Mustele se prind cu miere, ca sa folosesc o vorba romaneasca. Lasa garda jos si salveaza-ti casnicia daca asta vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ba nu este deloc vina Andreei, exact asa are sotul o matusa baptista care tot incerca sa ne aduca la biserica si pana nu m-am rastit la ea, nu se lasa. Acum avem o relatie normala.
Alta, o vecina tot baptista m-a luat la ei la biserica, program de discutii despre copii, stiintific, ha, o ora jumatate (atat am rezistat) de rugaciuni, pilde, cantari si nu vreti sa va zic de stiintificul si psihologicul frazei: nu va bateti copiii decat daca o merita, hm?
Bun, deci m-a mai chemat la ei, pana a trebuit sa fiu mai dura si sa-i zic ca nu ma intereseaza. Si adica, de ce sa nu tinem de religia noastra si sa ne lasam influentati? Daca nu-l bazaia matusa la cap pe sotul Andreei, ala n-avea nici un gand sa isi schimbe religia.
Fata draga, du-te la matusa si zi-i cu frumosul sa te lase in pace, altfel o sa mergi in biserica, iei microfonul (asa e la ei, am vazut) si in loc de cantare vei trage o poliloghie despre ea de s-o tina minte toti fratii!

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S
Fata draga, du-te la matusa si zi-i cu frumosul sa te lase in pace, altfel o sa mergi in biserica, iei microfonul (asa e la ei, am vazut) si in loc de cantare vei trage o poliloghie despre ea de s-o tina minte toti fratii!

Buna idee.
Ar merita sa fie facuta de ras in randul fratilor ei.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Ba nu este deloc vina Andreei, exact asa are sotul o matusa baptista care tot incerca sa ne aduca la biserica si pana nu m-am rastit la ea, nu se lasa. Acum avem o relatie normala.

Pai da Ingrid, tu te-ai rastit la matusa aia insistenta nu ai tras de sotul tau, nu? Aveti o relatie normala pentru ca asa e relatia voastra, normala, v-a fost relativ usor sa treceti peste incidentul ala.
Parerea mea, of corse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Tot citesc si ma minunez, cum, deci sotul e asa un mutunache pe care-l dirijezi tu cum doresti? Hai ca nu-mi place cu cine vorbesti pe mess sau la telefon harsti stergem din lista, hai ca ma enerveaza matusa ta ca nu da doi bani pe mine - ia nu mai vorbi nici tu deloc cu ea etc.

wow.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Pai da Ingrid, tu te-ai rastit la matusa aia insistenta nu ai tras de sotul tau, nu? Aveti o relatie normala pentru ca asa e relatia voastra, normala, v-a fost relativ usor sa treceti peste incidentul ala.
Parerea mea, of corse.

Nu am tras de sotz, nici nu l-a interesat pe el, doar ma atentiona rugator: e batrana saraca, sa nu ne certam cu ea....pai asa a fost, am tacut, am tacut...apoi am pus-o la punct si nu-mi pare rau.
Plus ca ma stie foarte stricta cu religia, fiecare cu a lui, nu suport indoctrinarile. A nu se intelege ca-s habotnica, de dragul ideii sunt asa, pe la biserica merg rar (ce rusine).

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput