Fiv in Ungaria 91

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello
o saptamana buna sa avem gagici.

nici eu nu cred ca se face Fiv pe loturi la Kaali...si pot sa spun asta din experienta persoanala nu din auzite.
i-am scris medicului in ziua 1 de CM...mi-a zis sa iau AC 21 de zile...apoi pauza 3 zile...apoi injectare...apoi eco in ziua 6 la Budapesta...eeee...ziua 6 asta s-a nimerit intr-o zi in care dr.K nu este la clinica deloc,fiind la nu stiu ce congres...si cu toate astea m-a chemat la 7 dimineatza la clinica,vine doar sa-mi faca mie eco.
Acu stau si ma intreb si io...oare nu putea sa ajusteze situatia din condei astfel incat sa nu se mai nimereasca ziua 6 a mea in ziua lui de congres???Ba putea...insa el de la bun inceput mi-a spus ca voi lua 21 de zile de AC si asa a fost...s-a nimerit asa...asa a lasat-o.
Acum concluziile le trage fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TRISTA45 spune:

mami_vreau ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

la budapesta hormonalele se fac tot in clinica ca la szeged?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

KiraClara legat de fsh,la mine la primul fiv a fost 10.3 iar acum dupa 10 luni fsh-ul este 10.4.DR.Kovacs a zis ca e bine ca e aproape identic cu cel de la primul fiv.Probabil e bine ca nu a mai crescut ptr ca dupa parerea mea un fsh bun ar trebui sa fie sub 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Da, e foarte bine ca nu a mai crescut. Cate ovo ai avut la primul FIV? Ai raspuns bine la stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

mire eu chiar nu stiu unde se fac! poate ne spun fetele care au facut deja fiv...

trista ti-am raspuns! multa bafta!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Apropo de "fiv pe loturi" eu o sa il rog pe Kovacs sa imi faca .Pai ce m-as face eu ca ar trebui sa incep marvelonul in 2 martie si ar pica sa fiu la Budapesta de pasti.Asa ca apelez la un fiv pe loturi,pana la urma la orice numai bebe sa iasa.Asa ca fetelor singurul lucru ce conteaza e rezultatul final.Lasati polemica ca dauneaza la stres .Eu am schimbat Szeged-ul cu Budapesta nu ca as avea sa spun ceva la adresa lui Zadori ci penrtu faptul ca am probleme cu stresul .Sunt la 100 km de Szeged si faceam naveta, eram intr-un continuu stres.Am ales Budapesta ca sa stau pe perioada fiv-ului acolo linistita chiar daca sincer va spun mi se pare mai familiar Szeged-ul.
va pup pe toate

Mergi la inceput

KiraClara am avut o stimulare usoara zic eu,doza de gonal era de 75/zi.Am citit ca alte fete fac si 150.Am avut doar doua ovo din care au rezultat doi embrioni de 10 respectiv 12 celule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

pamy stai linistita ca doza ta chiar a fost mica! gandeste-te ca eu am 150 gonal + 75 merional!!!!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadiana spune:

Buna la toata lumea! O sa fie cineva la Fiv la Budapesta dupa 27 februarie???

FSH mare... urmeaza primul FIV

Mergi la inceput