FIV266
Raspunsuri - Pagina 12
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
merci pui, dar......next time ![]() ![]() |
imi pare tare rau Mirela...OFF
Moshulik
ingeras26a spune:
Mirela, imi pare foarte rau. 
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
ALINAOPREA spune:
Mirelush multa putere sa mergi mai departe.
Imi pare rau.
Alina in asteptarea unei minuni de 
catalina2307 spune:
mirela - imi pare sincer rau....
crystyna -te-am trecut pe prima pagina la donatii. Multumim.
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Eu nu am avut asa ceva, nu am avut nici o pata sau firicel de sange pana acum, nici macar la nidatie si-au fost 2. http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 13+ |
Atunci sa dau cu IDEM, IDEM

Moshulik
rubia spune:
Salutare,noi suntem bine momentan,dar am ceva modificari in tratament. Daca renuntasem in urma cu vreo 3 sapamani la progesteronul injectabil,azi mi-am mai facut o fiola si o sa mai fac cate una pe sapamana ,pt ca mi-a scazut progesteronul cu 10ng
(adik de la 45 la 35ng)la nici o saptamana dupa ce am renuntat la el si desi am suplimenat cu inca 2 utrogestan se pare ca tot injectabilul ramane sfant pt mine.Partea buna este ca nu l-am dat ,pt ca am avut intentia dar parca presimteam eu ceva si l-am mai pastrat.
Fetelor am o intrebare de 20 de puncte:
Sa schimb Clexane de 0.2 pe Aspenter? Sa va explic.Acum cateva zile si hematologul mi-a zis ca ar cam trebui sa schimb dar mi-a fost frica pe moment si a zis ca e OK si pot ramane pe Clexane(eu consideram ca formula magica a reusitei mele include Clexane
).Dar azi si docul meu mi-a sugerat asta si m-am mai ganfit ,ca deh cine sunt eu sa ma bag in fata parerilor a doi doctori dar totusi exista o retinere,ce ziceti?Ca dr au zis ca daca vreau neaparat pot sa ma intep zilnic(dar ce eu sunt sadica sa vreau sa ma intep zilnic 
?)
Mirela imi pare rau ...
Pupici.
bytzi spune:
mirela,imi pare tare rau
rubia
sarcina fara probleme iti doresc
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
catalina2307 spune:
rubia - pe baza a ce ti s-a sugerat sa renunti la clexane? S-au facut analizele de sange si s-a constat ca nu este necesar? IR-urile sunt ok?
(eu una nu as renunta la Clexane)

13+