LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!
Raspunsuri - Pagina 9
nicoll_mada spune:
Charlie Laaa Muuulti AAAniiii!!!Zile senine si sanatataateee,Laaa Muuulti Aaaaniii fericitiiii!!!
Sa ai parte de tot ce iti doresti in viata,impliniri si sanatate!
Dany multam de grija sora draga!Sunt putin,putin mai bine,dar inca ma mai ia cu frig.Ca sa nu va spun ca indiferent cat de rau mi-a fost,am plecat dimineata cu fata la scoala de limbi straine.Si negasind scoala respectiva am sunat educatoarea...care-mi spune "doamna saptamana viitoare incepem"Va dati seama ca-mi venea sa ma iau la palme...Mno...asta e,am facut o plimbare la prima ora.
Ely important este ca au trecut cu bine.La noi au fost 7...m-au albit putin,dar au trecut.
Cristiana io nu speram nimic femeie,dar seful meu vrea sa paceasca datoriile la stat cu TVA de recuperat.Sa vedem ce o fi,dar noi vom avea destul de tras.
Merg sa culc mandrele,sunt obosite ca au stat f mult afara.Pe mai tarziu,va
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
daniela_daneza spune:
Nicoll , odihneste-te si tu surioara , Suri , asa am sa iti zic de azi inkolo !ce numai cu Baby sa ai grad de rudenie !Faza cu iesitul din casa degeaba asta e , ai facut o plimbare matinala desi nu era cazul ..
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Charlie!!!
Dany eu incerc sa mananc mai ptuin, mai multe cruditati... dar nu se cunoaste... ca mai scapsi in altele... o friptura de porc, o bere
Ma bucur ca te-ai lasat de fumat... si sotul meu se chinuie d epe 1 ianuarie... mai scapa cate un fum cand si cand Io ma chinu isa-l fac sa priceapa ca asa mai rau isi face... mai bine deloc...
nicoll_mada spune:
Suri...suna bine si-mi placePt totdeauna am o sora aiciHmmm...da,am facut plimbare vrand nevrand.Unde pui ca m-am trezit si de la 7,dar asta e
Ely ce fac copii?
Noi misunam prin casa si ceva mai tarziu sa faca fetili baita.
MMN
nicoll_mada spune:
Charlie pe unde umblii?Te asteptam de azi de dimineata sa ne faci cinste.Hai cu tortul,suntem pe aici!!!
Suri cum fu plimbarea?Si acum e caldut afara,sa va faca placere.
MMN
daniela_daneza spune:
Neatza!
O dimineata de duminica minunata langa o cafea fierbinte
si o gustarica ....
Fetele , Charlie zicea ca de ziua ei merge la mama ei si doarme , desi nu cred ca a facut doar asta o sa vina ea sa ne povesteasca .
Suri, plimbarea fu plakuta si mai pe seara am ajuns si pe la Afi si mi-am luat o bluzita de vara si o rochita de sezon , asa pt. colanti la megareducere.
O zi minunata si va astept !
Azi e soare dar bate un vant , de te ia pe sus .
babylina spune:
La multi ani Charly, cu o mica intarziere.
Intradevar frumoasa vreme a fost ieri. SE pare ca si azi v-a fi.
Am iesit la plimbare si probabil ca o vom face si azi.
sirenutele!
babylina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Nicoll , odihneste-te si tu surioara , Suri , asa am sa iti zic de azi inkolo !ce numai cu Baby sa ai grad de rudenie !Faza cu iesitul din casa degeaba asta e , ai facut o plimbare matinala desi nu era cazul .. Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
, suntem cuscre
babylina spune:
lista de rudenie ramane deschisa.
Acum ca se gasira 2 surori, vreau si eu sora. Depun candidatura , cine ma vrea. Cine nu ma vrea de sora, am 3 frati. E loc si de cumnate
daniela_daneza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babylina lista de rudenie ramane deschisa. Acum ca se gasira 2 surori, vreau si eu sora. Depun candidatura , cine ma vrea. Cine nu ma vrea de sora, am 3 frati. E loc si de cumnate |