LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

La multi ani ,Baby ! Sa fiisanatoasa , tu si ai tai, sa ai parte de bucurii si zambete!

La multi ani si celorlalte sarbatorite de azi!

Nicoll , bafta la examen si sanatate multa fetelor!

Marami, ce faci ? Doar atat ?

Va pup si o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Muuuulti Aaaniiii Traiascaaaa,Muuuulti Aaaaani Traaaiascaaa!!!!Laaaaa Muuuuulti Aaaaaaniiiii!!!Baby sa traiasca,sotul si Bogdan sa o iubeascaaa!!!Si cine sa mai traiascaaaa Laaaa Muuuultiiii !!!Danamunti sa traiascaaaa si Cris1902 sa mai traiaaascaaa,Laaa Muuulti Aaaaniiii!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Multumesc!
Baltuta e in sarbatoare! SA inceapa petrecerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani Baaaaaabylina!!!!

Hai mai Nicoll crezi ca vezi un ban de la stat asa usor??? Mai scad suma cumva cu niste amenzi Bafta la examen.

Ieri am fost la cumparaturi, am plecat dupa una si m-am intros cu diverse... Cred ca am probat cel putin 20 de perechi de blugi... si degeba... ori sunt pentru anorexice (si se mira lumea de ce sunt pustoaicele asa... pai daca nu-si gasesc blugi trendy coool decat pt. schiloade, fac orice sa intre in ei), ori sunt pentru 2 bete de picioare si talia mai mare decat fundul... ori sunt cu talie foooooarte joasa iar cand te apleci dupa cupil iti vede tot parcul jumatate din fund... ori toate trei la un loc... si in plus pentru 1,80 in sus ... iar in cei de la copii (16 ani) nu intru, altfel mi-ar fi buni la lungime...
Intr-un final am ajuns la Kiabi (in berceni) si aveau si reduceri Cumparai 4 produse cu eticheta protocalie si plateai doar unul... asa ca pe langa blugi am rascolit si dupa altele Era jale, aruncate, unele pe jos, altele rupte.... cred ca au fost batai candva pe ele... acu' cica era finalul reducerilor... Mi-am gasit si blugi, astia nu erau la reduceri... dar sunt cat de cat cum trebuie adica intra fundu in ei, nu sunt f. largi pe talie, dar trebe curea, sunt cu talie medie, si sper sa intre un pic la apa din lungime, daca nu, trebe sa ii scurtez cumva 2-3 cm.... vesnica problema

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

La multi ani ,Baby ! Sa fiisanatoasa , tu si ai tai, sa ai parte de bucurii si zambete!

La multi ani si celorlalte sarbatorite de azi!

Nicoll , bafta la examen si sanatate multa fetelor!

Marami, ce faci ? Doar atat ?

Va pup si o zi minunata!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

multumesc frumos!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

La muuuuuulti ani Baaaaaabylina!!!!

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

multumesc frumos!

Mergi la inceput

Ely , sa porti sanatoasa blugii!Si eu la capitolul asta tot greu gasesc , vorba ta ori sunt cu talia joasa si nu ii suport sau sunt tabla, atat de tari ....eu as vrea unii skin .. sa vad cand oi avea dispozitie de probat si de cautat ,desi am spus ca nu iau decat cand m-ai slabesc dar fara succes pana acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Charlie spune:

LA MULTI ANI SIRENELOR ! Vorba lu baby adineurea a inceput party-ul...

Dragele mele numai bine si muuuuuuuuuuuulta sanatate va doresc. Ca pe urma le facem pe toate. Oricat de ciudat si cliseistic suna... Cam asa e. Si cum mai pun cate un anisor asa la socoteala imi dau seama ce de bun simt e cliseul..

So, ce faceti de zilele voastre ?

Io merg la mama . Si dorm. Dragu, hm?

M-am duce si io la shoping da... Nici io nu-mi aflu blugi.
Never. Si nici cu bani in buzu nu raman. Ca aflu altceva...

------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)

Mergi la inceput

vreau si eu blugi skiny.......pana nu ma ingras si eu putin.....

Mergi la inceput

Eu am facut un tort cu crema de zahar ars ( reteta lui dany ). A iesit super bun ( apreciat si de sot si cumnata), plus icre si pate de ficat, plus fripturica cu piure

Mergi la inceput

Yam , yam meniul lui Baby!

Charlie cred ca de ziua mea am sa fiu pe drum , de la Bacau catre Vatra Dornei .Cel putin deocamdata asta e planul , mai vedem pana atunci.

Am pus sa fac o supa de pui cu galusti ca aseara mi-a fost cam rau, daca am sarit calul si am mancat ce nu am voie , adika ardei umpluti de post ( de la vecina ) si clatite facute de mine . ce sa fac daca mi*s pofticioasa!

Wk-end plakut!

Mergi la inceput