LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Noi am facut plimbarea zilnica( eu si Bogdan)( tinand cont ca "suntem singuri". Bogdan a mancat si acum doarme. De 2 zile ( sa nu zic vorba mare , Bogdan manaca la pranz ( ora 13 dupa ce venim de afara)ii citesc poveste si apoi adoarme.
Acum tinand cont ca e duminica ma mai relaxez si eu pe aici.Nu am chef inca , de defrisari si alte operatiuni infrumusetatoare. Deocamdata nu...
Vad ca lumea e placat, eu sunt de servici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

La Muuulati Aaaani cu saaanatatateee,sa iti dea Doooomnul tot e-ti doreeestiii!!!Sa ai iubiiiireee si fericiiireee,Laaa Muuulti Aaaaani ca-n povesti!!!Suri sa fi fericita si BB mic sa vina cat mai curand sa te implineasca!!!

Azi pe post de sora am venit sa va fac cinste sa curga sampania,sa vina tortul,suc si cafea
Si pt ca inca nu s-a intors Cryna am venit si cu muzica la pachet

si

si special pentru sarbatorita noastra
,stiu ca si-i doreste si la nunta.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Cuscra si noi ne-am plimbat,am fost din nou la locul de joaca,dar de dormit doar cea mare presteaza.Nora-ta o sa ma ameteasca diseara,la cat o sa fie de obosita.
Mihaela multumim de tratatie si tinem pumnii sa fie totul bine pana la urma cu fratelo si Bianca.Si hai,fa un efort si intra mai des.
Amu merg sa fac un cremsnit,ceva dulce ca de,avem cerinte.
Pe mai tarziu,va !

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Sa iti traiasca sora!
Papa bun suna cremsnitul ala. POate faci cinste cu reteta. Eu am facut prajitura cu fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

La multi ani fericiti draga Mihaela!

La multi ani fericiti draga Dani!

Numai sanatate,noroc si impliniri pe toate planurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Si la noi apare mucegaiul toamna,mai ales in camera lui ticu,care e pe colt,si in celelalte camere,in jurul termopanelor...dispare cand se incalzeste afara...am curatat si noi cu clor,Bison,dar tot repare odata cu frigul.Anul asta izolam in exterior si poate se schimba ceva

Nicoll multumim de tratatie vrem si noi un loc de joaca..

Noi am fost dimineata pe afara,dupa martisoare pt tati iar Miruna s-a ales cu un sacou din blug,dresuri si chilotei,plus o tablita magnetica noua..ca a mai avut una,dar a inghitit varful de la creion Mi-a placut de fiica-mea ,ca n-a mai fost asa retinuta si a vorbit cu vanzatoarele...
Ne pregatim de comandat pizza acasa,asa ca va invitam la noi

O seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Cuscra cum sa nu fac cinste?!Uite aici.Se topeste un pachet de margarina cu 300g zahar si cateva linguri de lapte dintr-un litru.Se lasa apoi la racit,timp in care se separa 8 galbenusuri de cele 8 albusuri.Galbenusurile se freaca cu un praf de sare,iar albusurile se bat cu 5 pliculete de zahar vanilat pana se intaresc.Dupa ce s-a racit amestecul de margarina,zahar si lapte se adauga restul de lapte,galbenusurile si 10 linguri de faina in praf,iar la sfarsit albusurile.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,lasandu-se la foc mic timp de 45-50 min.Dupa ce se raceste se pudreaza cu zahar farin.Sa aveti pofta buna!
E prima data cand am facut-o,dar e comestibila.Oricum cremsnit ca acela ce se vindea la un magazin din Piata Crangasi din Bucurestio si la unul din apropierea garii Basarab nu voi mai manca nicaieri.Dar e bun si ce am facut io

MMN

Mergi la inceput

Danuta multumim si de oferta voastra!Chiar saptamana viitoare voi duce fetele la o pizza dupa joaca.Cred ca vom face un obicei din a le scoate duminica la locul de joaca
Si la pizza de la Danuta,la cremsnitul meu mai adaugam si praji cu fructe de la Baby si nu-mi mai trebuie mancare,parol!
Amu astept sa ma apuc de manechiura si apoi sa inceapa meciul

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Dany!!! (cu intarziere, dar ieri am avut de pregatit diverse pt. chef, apoi musafirii)

La muuuuulti ani, Mirela!!! (poate dai un semn cu ocazia asta)

Si... pt. noi toate... O primavara frumoasaaaaa!!!

Eu sunt fan 1 Martie... nu stiu de ce ... fara motive anume... probabil pt. ca, simbolic, acum incepe primavara, anotimpul meu preferat

Ieri am sarbatori baietii in grup restrans... adica in familie... ca sa avem sanse sa vina si surioara in formatie 2 in 1... sunt curioasa ce-i spune astazi dr. Iar we-ul urmator, sambata avem un botez, si duminica o sa-i sarbatorim si cu prietenii
O tinem dintr-un chef in altul...

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Danezoooo chiar daca lipsesti iti urez un calduros La multi ani , multa sanatate si tot ce-ti doresti

ely ai sarbatorit in avans ziua baietilor nu ???? super cum chefuiti saptamanile astea

eu am trebaluit tot we ... curatenie, mancare, spalat haine, adunat haine si calcat aranjat in dulap, verificat lectii la copil ..... sunt rupta de oboseala

in rest ce sa va mai spun .... o zi de 1 martie minunata cu multe martisoare

La multi ani sarabtoritelor de azi

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput