LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna dimineata!

Baby , ce faci la ora 2 , de nu ai somn ? S-a trezit Bogdanel pt tzatzi ? Treci al somn , nu ami fi " cucuvea" prin casa .

DANA , felicitari si Domane ajuta incontinuare!

Cafea nu va mai dau ac v-a dat BABY azi nopate asa ca luati si incalziti-o .

Azi am program de manichiura / pedichiura si coafor ( ma vopsesc si vreau sa imi fac niste suvite mov ).

O zi minunata in care sa iasa soarele pana la urma .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Vreau si eu manechiura, etc, dar ........... nu reusesc sa ajung. Cred ca tot ce isi face omul cu mana lui.....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Neataaaa

Andanii

Baby multumiiim

Dany distractie placuta la coafor

Raportez una bucata cupil destul de virusat... Andrei... l-am pazit peste noapte pt. ca a facut febra (mare) Azi zici ca nici nu a avut... sa vedem cum se comporta peste zi si ma hotarasc daca mergem sau nu la pediatru

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

virusatul sa se faca bine repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

buna dimineata am dormit si eu mai bine in noapte asta ....

va pup pe toate

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

ai vazut puterea nostri. Pentru azi si pentru diseara ii inzecim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Buna dimineata!

Baby , ce faci la ora 2 , de nu ai somn ? S-a trezit Bogdanel pt tzatzi ? Treci al somn , nu ami fi " cucuvea" prin casa .

DANA , felicitari si Domane ajuta incontinuare!

Cafea nu va mai dau ac v-a dat BABY azi nopate asa ca luati si incalziti-o .

Azi am program de manichiura / pedichiura si coafor ( ma vopsesc si vreau sa imi fac niste suvite mov ).

O zi minunata in care sa iasa soarele pana la urma .

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Vreau si eu manechiura, etc, dar ........... nu reusesc sa ajung. Cred ca tot ce isi face omul cu mana lui.....

Dany profita acum si rasfatza-te ca dupa ce vine bebe uiti si pe unde iti este fatza

Mergi la inceput

Azi am fot harnicuti. SI eu si Bogdan , ca m=a ajutat si el la treaba. El a dat cu mopul. ( ai auzit cuscra ce ginere harnic ai?). Acum sunt in pauza de munca intelectuala.

Mergi la inceput

Azi numai eu sunt pe baricade?
danny se face mumoasa , dar restul lumii? La smotru ca mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Citat:
citat din mesajul lui babylina

Azi am fot harnicuti. SI eu si Bogdan , ca m=a ajutat si el la treaba. El a dat cu mopul. ( ai auzit cuscra ce ginere harnic ai?). Acum sunt in pauza de munca intelectuala.

Imi place cuscra,imi place.Si de el,dar si de tine cum il cresti.Si cum contrastele se atrag,,Fiica-mea a mica scoate iar jucariile pe care le strange a mare.Dar o dau eu pe brazda,uite,acum ne "face de mancare".Uite ce trimitem noi .Cat despre...partea cu "optionalul" hmmm..rad eu,dar nu prea e rasul meu.Mda,merhg si eu cu tine pe calea optionalului.
Merg sa le fac lapte si ma intorc.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Gata,am revenit...
Dana si multe,multe.Ai sa vezi ca si de acum in colo va fi la fel de bine!
Dany te-ai facut frumoasa surioara?Cand pleci?dulce,vb maine!
Baby chiar m-am uitat lung la ora primului mesaj al tau de azi.Hmm...putin somnm,ai recuperat pe parcursul zilei sau deja sunteti la nani?
Ely sanatate multa si sa nu se prinda virusul.Duca-se departe,baietii trebuie sa fie apti de petrecere Si sa stea si nepotetlul la caldurica in burtica,ar fi super sa fie toti trei baietii nascuti in aceeasi zi.
Eu fusei la scoala,iar in seara asta am venit tarziu...am stat sa iau praful dupa toba pe post de salarii.Din patru salarii am luat unul si 1/4...
Am vb aseara cu Mihaela.Sunt bine,dar ea nu a mai intrat.Hai doamna,te asteptam
Cristiana .Dar cam scurt azi.Ce fac fetele?
Hei,merg in pat ca sunt obo.Maine dimineata merg cu Codri la engleza,intram in jurul pranzului.
,pe maine!!!

MMN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

Gata,am revenit...
Dana si multe,multe.Ai sa vezi ca si de acum in colo va fi la fel de bine!
Dany te-ai facut frumoasa surioara?Cand pleci?dulce,vb maine!
Baby chiar m-am uitat lung la ora primului mesaj al tau de azi.Hmm...putin somnm,ai recuperat pe parcursul zilei sau deja sunteti la nani?
Ely sanatate multa si sa nu se prinda virusul.Duca-se departe,baietii trebuie sa fie apti de petrecere Si sa stea si nepotetlul la caldurica in burtica,ar fi super sa fie toti trei baietii nascuti in aceeasi zi.
Eu fusei la scoala,iar in seara asta am venit tarziu...am stat sa iau praful dupa toba pe post de salarii.Din patru salarii am luat unul si 1/4...
Am vb aseara cu Mihaela.Sunt bine,dar ea nu a mai intrat.Hai doamna,te asteptam
Cristiana .Dar cam scurt azi.Ce fac fetele?
Hei,merg in pat ca sunt obo.Maine dimineata merg cu Codri la engleza,intram in jurul pranzului.
,pe maine!!!

MMN

Inca nu m-am culcat. Bag un dans cu mopul prin bucatarie si hall si apoi ma duc la nani

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIHAELA ochi_verzi

Mergi la inceput