Bebelusi de mai 2003 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Voi dormiti ca in codru si io nu pot. Emotii mari :))Si ploua tata...ca imi vine sa ma strang de gat ca nu am plecat acum o saptamana. Fetelor o sa imi lipsiti tare mult. Da vin eu repede inapoi.

Daiopri da daca nu ii ajunge sanul? Ca al meu tot asa se trezea inainte de ai baga completare. Desi ziua nu plangea de foame.

Alycia bebelusii au propriul ritm de dezvoltare asa ca nu te stresa. Uite al tau doarme noaptea si ceilalti nuuuuuu

Dana nu iti face probleme asa ne dam seama ca toate suntem normale. Ca eu la gradul de uitare pe care l-am atins am crezut ca m-am dereglat definitiv. Si ce fata buna eram

Felicitari Emma. Acum cand s-a invatat si mami sa te tina in brate tu vrei sa o dezobisnuiesti. Cred ca la fel o sa fac eu cand o sa doarma al meu o noapte. Dau chef.
De invelit eu il invelesc cu o paturica pentru ca dormin d pe burta in sfarsit nu se mai dezveleste.

Parpalak nu am fost de un an acasa asa ca am macar o banuiala :)) Cat despre tinutul minte...stiu ziua lui Paul da am uitat cand a implinit al meu 5 luni. Asa ca am memorie selectiva.

Si bineinteles cum eu nu dorm la ora asta puiul meu imi face surpriza si doarme ca un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Sa v-o pirasc pe Andremar - ca a postat inca de pe 25 septembrie nasterea lui Nicholas la Nasterea in apa de la Nasterea pe glob. Facem clubul povestitoarelor brasovence! :) Andremar, sa stii ca avem si Klubul ardelenilor la Prieteni dintotdeauna! :) Si sa stii ca odata cu apartenenta la DC o sa inceapa epoca ibricelor arse, mincarii afumate, etc.. :)

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Parpalak vezi ca sint si borcanele cu fructe pentru "beginner" sint applesauce,bananas,peaches eu nu-i dau inca fructe doar banana i-am dat 2 lingutite si i-a placut foarte mult.
Mai Parpalak daca tu zici ca Paul nu are probleme sa-i intre apa in urechi o sa incerc sa-l bag sa vad cum o sa reactioneze, ca ochelari de piscina i-am cumparat nu stiu daca ii folosesc sau nu dar este asa haios.

Eu acum am vazut ca-s borcanele "organice" sint un pic mai scumpe si nu ma pot hotari daca sa-i dau numai "organice" sau sa-i dau borcanele normale.
Tu-i dai organice sau normale?

Dana d taxele de trimis prin posta sint ceva cam mari la 2 kg este 35.55 CAD iar la 1 kg 21.30 acuma nu stiu cit o sa aiba coletul si eu am 2 nepotei in tara si le mai trimit prin posta dar nu de valoare prea mare ca uneori nu ajung coletele.

Joshua citeodata doarme toata noaptea adica se trezeste pe la 6 chiar 7 dar sint si nopti in care la 4 vrea laptic si nu pot sa-mi dau deloc seama de ce "n-are nici o logica" ca-i tare bine cind se trezeste dimineata si ma lasa si pe mine sa dorm

Va pupici
Dana si Joshua
http://members.rogers.com/joshuas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Raspund scurt de tot, sa nu ma bata Aalina, careia i-am promis ca dorm!!! :P DanaMario, mi-am adus aminte ca am luat si eu unul de piersici pentru incepatori, o sa incerc cu ala. Am vazut si eu organice, dar pe pagina lui Heinz zice ca toate ale lor sint organice, asa ca merg pe mina lor. Ochelarii de inot pe mine ma deranjeaza foart tare, eu nu i-as pune lui Paul. Tu fa cum iti spune instinctul propriu si personal.. :) Ca am auzit si de pink eye de la apa de piscina..

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Fetelor v-am pupat. Bebelusilor sa fiti cuminti, sa mancati tot si sa le lasati pe mamici sa doarma.
Si mai trimiteti-o pe Parpalak din cand in cand la culcare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Buna dimineata! Dupa marea realizare de aseara , Emma a dormit pana la 5 dimineata, a papat, s-a culcat la loc si...doarme si acum!...Si se pare ca ii place in sacul de dormit!
Parpalak, eu zic sa nu-i dai inca, daca e pentru 6 luni....Sa nu faca vreo alergie, ceva...Sau sa nu-l doara burtica...

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Si, fiind in sac, nici n-am mai gasit-o intoarsa la 180 de grade!!

Pa, Aalina! Drum bun!

_ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor..ce mai faceti...
Si aici a plouat de a rupt 2 zile..da azi a iesit soarele si noi laplimbare....
Nu stiu cum sa fac..ca bb al meu papa supa la bibe..dar lalingurita se stramba si nu vrea/...pana incepe sa planga....nu mai stiu
Da banana ii place la nebunie...orice combinatie la banana papa si la lingurita fara mofturi.
De trezit tot se trezeste noaptea..de nu mai stiu..am bagat si cereale si degeaba....la ora 3 noaptea e gata..si apoi la 7 dim iarasi
Mi s-a inchis rana de la operatie.
Va pup si numai bine la bb si la voi
Week-end placut....desi eu tot am sa mai intru....

KORINA mamica x 2

http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

Salutare fetelor!
azi am reusit sa iau si eu faimosul Sinupret sirop de tuse pt. bebei. Sunt curioasa cu va raspunde la tratament Mircea al meu ca de o saptamana buna ne inecam in muci si alta nu!
Korinna si Mircea tot asa face nu-i place pireul cu lingurita dar pus in biberon cu o tetina mai larga il sufla imediat...oare are alt gust?
Cu lingurita papa f. frumos mar cu biscuite si cu sana!
Parpalak si eu zic sa mai astepti cu cerealele de 6 luni ca mai ales pe acolo e plin de alergii...se plangea si Ange de asta!
Aalina cred ca de acu esti pe drum da io iti urez calatorie usoara oricum!
Pissi si eu il culc noaptea in sac si doarme f. bine ...oare asta e secretul ca doarme toata noaptea...(hi, hi, hi!) zau nu stiu!
Va las acu ca vine sotu de la servici si iar nu am haleala...cine o mai inventat si mancarea asta? Ce bine era de nu trebuia sa ne hranim! avem mai mult timp de stat la taclale!

Multă sănătate și toate cele bune.Să creșteți mari!Dacă dragoste nu e nimic nu e!
http://community.webshots.com/user/penciu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Na, hai ca azi is mai bine:) Ma trezisi doar o data azi noapte, si bineinteles la 6, dar aia nu mai consider noapte.
Alina, asa am crezut si eu, si i-am dat intr-o zi si mar si morcov si cereale. Si degeaba. Asa ca ieri a primit doar titi si seara cereale.
Parpalak, nu-i da de 6 luni, ca incercasi eu:) In somnul meu vesnic, nu am vazut ca scria de 6 luni pe el, si i-am dat f. bucuroasa combinatie de mar si banana. S-a strambat saracul, dar s-a sacrificat (de, cum ar fi ajuns la 9kg:). Dar pot sa spun ca dupa aia a mai tot scos afara cate putin si era mai miriit. Bineinteles mie mi-a trebuit o zi ca sa vad ce borcan aveam, asa ca l-am mancat eu:) ca tot am peste 6 luni
Dar nu i-as mai din astea de mai mari ca au si concentrat de suc de mar in ele. Asa ca e timp si de astea.
Oi vedea sie u cum o mai scot la capat. Ai vostri cat dorm ziua, ca al meu nu se omoara si citisi ca doarme mai rau noaptea cand nu e odihnit.

Hai pupici,
D&C

Mergi la inceput