Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 17
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana n. Am si eu o intrebare: voi cum procedati la alaptat? Le dati ambii sani sau doar unul? Eu ii dau la alaptat ambii sani...niciodata nu ii goleste. Vorbeam cu verisoara mea si imi zice ca din cauza asta nu ia David in greutate...ca nu apuca sa suga laptele gras. Dar ce sa fac...acum asa l-am obisnuit. De fapt asa m-au invatat aici... ------------------------ Proaspata mamica de baietel! Albume foto |
Mihnea papa numai de la un san la o masa. in "fabulosul puseu de crestere" a papat din ambii la vreo 2 mese... in rest... asa a mancat din prima zi
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui DianaR Ehe, victorie! ii place in noul wrap! |

Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
lylyana.ion spune:
| citat din mesajul lui dana n. Am si eu o intrebare: voi cum procedati la alaptat? Le dati ambii sani sau doar unul? Eu ii dau la alaptat ambii sani...niciodata nu ii goleste. Vorbeam cu verisoara mea si imi zice ca din cauza asta nu ia David in greutate...ca nu apuca sa suga laptele gras. Dar ce sa fac...acum asa l-am obisnuit. De fapt asa m-au invatat aici... |
eu i-am dat tot timpul numai dintr-un san, daca il mutam nu vroia sa mai manance. ce zice verisoara ta nu cred ca este corect, parerea mea

si Alex sta la san 5-10 minute
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
lylyana.ion spune:
din pacate azi s-a trezit cam infundat in nasuc, si desi nu se vede nimic, se aude cum fornaie
, nu are alte simptome, e vioi, a mancat, a facut kk (,) ca de obicei, sper sa scapam de raceala
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
lylyana.ion spune:
na_bo, 
Lili fericita
de
Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
raluci_b spune:
| citat din mesajul lui dana n. Am si eu o intrebare: voi cum procedati la alaptat? Le dati ambii sani sau doar unul? Eu ii dau la alaptat ambii sani...niciodata nu ii goleste. Vorbeam cu verisoara mea si imi zice ca din cauza asta nu ia David in greutate...ca nu apuca sa suga laptele gras. Dar ce sa fac...acum asa l-am obisnuit. De fapt asa m-au invatat aici... Edit: am uitat sa precizez. L-am cantarit inainte si dupa alaptat. Suge in jur de 100ml cam la 2 ore. |
eu ii dau doar un san la masa, si papa pana il goleste, fff rar ii dau si din al doilea
Ralu, mami de
Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
Poze BUBU
ionelamaria spune:
Lyly, Dana, daca va amintiti, vorbeam inainte de nastere despre cele 3 tipuri de lapte pe care le produce sanul, dintre acelea doar a treia parte e gras, adica ultima... daca bebe papa doar restul, care se trage mai usor, probabil ca ia in greutate mai incet.... asa ar suna logic.... dar nu pot garanta pentru ce spun acum
Mami fericita de
Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
DianaR spune:
Dana, ma gandesc ca nu-l opresti tu dupa un san, si-l pui la celalat, nu? Lasa el sanul si tu il muti apoi. Faci pauza intre sani sa eructeze? Il poti pacali eventual asa: suge cat suge la un san pana il lasa, il iei pe umar, va plimbati 2 minute apoi il pui la acelasi san. Cand il lasa iara abia atunci il pui la al doilea.
Teo manaca tot de la un singur san la o masa, doar cand e la dreptul mai cere si stangul (sanul preferat).
Vlad si Timeea sugeau de la amandoi sanii la o masa, asa ii obisnuisem, asa au facut tot timpul, dar primul san il terminau intotdeauna. Teo a preferat sa manance un singur san inca de cand s-a nascut.
Are dreptate Ionela, asa-i cu lapticul gros si hranitor de la sfarsit. Dar nu cred ca de asta nu ia el in greutate...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
dana n. spune:
| citat din mesajul lui ionelamaria Lyly, Dana, daca va amintiti, vorbeam inainte de nastere despre cele 3 tipuri de lapte pe care le produce sanul, dintre acelea doar a treia parte e gras, adica ultima... daca bebe papa doar restul, care se trage mai usor, probabil ca ia in greutate mai incet.... asa ar suna logic.... dar nu pot garanta pentru ce spun acum Mami fericita de Mihnea Mihnea creste mare (14.11.2009 ) aniversarea nuntii POZE |
Pai la noi este exact asa..David suge doar ce vine usor, apoi incepe si maraie, cere al doilea san.
Probabil din cauza asta nu a luat f bine in greutate...------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
dana n. spune:
| citat din mesajul lui DianaR Dana, ma gandesc ca nu-l opresti tu dupa un san, si-l pui la celalat, nu? Lasa el sanul si tu il muti apoi. Faci pauza intre sani sa eructeze? Il poti pacali eventual asa: suge cat suge la un san pana il lasa, il iei pe umar, va plimbati 2 minute apoi il pui la acelasi san. Cand il lasa iara abia atunci il pui la al doilea. Teo manaca tot de la un singur san la o masa, doar cand e la dreptul mai cere si stangul (sanul preferat). Vlad si Timeea sugeau de la amandoi sanii la o masa, asa ii obisnuisem, asa au facut tot timpul, dar primul san il terminau intotdeauna. Teo a preferat sa manance un singur san inca de cand s-a nascut. Are dreptate Ionela, asa-i cu lapticul gros si hranitor de la sfarsit. Dar nu cred ca de asta nu ia el in greutate... ![]() Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
Voi incerca si asa Diana. Dupa pauza de eructat il pacalesc si il pun la acelasi san. Sper sa reusesc...ca daca nu ii vine lapticul aproape singur, incepe si imi strange mamelonul cu gingiile si asa tare ma doare...
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto