Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)
Raspunsuri - Pagina 13
crlp spune:
salutare si-mi cer miiiiii de scuze ca nu am mai intrat
al meu BB m-a tinut in priza, iar cand am fost maoi libera am facut curat, spalat si am incercat sa ma mai odihnesc
de cand a plecat mama ai am ramas singura mi-e cam greu, dar ma descurc...
BB face acum show si dimi, de la 6 pana la 8-9, plange si nu mai vrea sa doarma deloc, nici la san, nici pe burti, nici in pat la mami, nici la tati...
acum abia am reusit sa-l ador in scaunul de la masina
apropo, va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l tin la 1 luna 1/2 in scaunul de masina, ca e pozitia mai ridicata ( apoape sezand) si mi-e teama sa nu afectez coloana, voi ce stiti???
pup toate mamicile si toti fulgusorii si si multe
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Eu am fost internata la unul din spitalele la care bebeii se vad doar la 3 ore la salonul de alaptat, si noaptea intre 0-6 deloc. Deci mai exista astfel de spitale..Dar..sunt multumita ca spre deosebire de tine nu am avut bebelu sa imi planga langa mine si eu sa nu ma pot ingriji de el..Si tare bine mi-a prins lucrul asta, caci nu ma simteam deloc in stare, cel putin in primele 3 zile dupa operatie. Acum sper ca micuta mea sa nu fi ramas cu amintiri nasoale din perioada in care nu am apucat sa stau cu ea in primele zile de nastere, dar..oricum si daca nasteam normal, la fel statea micuta.. |
si la mine la fel a fost (pentru a cata oara zic "si eu la fel" la mesajele tale? ). intr-adevar primele 2 zile (ziua operatiei si o zi dupa) nu ma simteam in stare de nimic, daca era copilul cu mine nici nu stiu daca-l puteam lua in brate... la cat de doborata am fost dupa operatie...
Ramonika Ruxandra tati si Vladutz
monis5 spune:
Andre - amore mio... nici nu stiu ce sa-ti spun la ceasul asta, ce sa-ti urez... ma prinde nostalgia ca pleci. Pe mine. Imi imaginez ce o fi in sufletul tau... Dar imi revin ca ma gandesc, asa cum ti-a spus o mamica de dovlecel, ca o mare calitate a forumului este ca ne poti lua cu tine oriunde ai pleca. Si ca vom fi in continuare aproape.
Sa aveti drumul lin, si luni si mereu, alaturi de tati si de familia extinsa, sa va iubiti frumos si sa dea Dumnezeu sa nu mai intample vreodata sa stati atat de mult departe.
asta e tot ce are DC cat mai aproape de o imbratisare
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride.
laviniablaga spune:
Ralu_seby, ancutza, dianar va multumim pentru comentariile la fotografii!
Diana, sa stii ca ideea cu jucariile pe elastic mi-a dat-o Monis, de la ea am preluat-o si ii multumesc, ca lui Rares ii place tare noua atractie!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crlp [ acum abia am reusit sa-l ador in scaunul de la masina apropo, va rog sa-mi spuneti daca pot sa-l tin la 1 luna 1/2 in scaunul de masina, ca e pozitia mai ridicata ( apoape sezand) si mi-e teama sa nu afectez coloana, voi ce stiti??? pup toate mamicile si toti fulgusorii si si multe cea mai fericita de MATEI poze |
Daca te ajuta, sa stii ca eu am bagat pe sub husa de la scaunul de masina o pernuta mica, si asa sta bebele aproape ca in carut, incearca si tu...si sa i-o sezi in asa fel incat sa stea cu spatele pe acelasi nivel!
Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE
Andrecluj spune:
amore mio (daca vede tati asta, trebuie sa-i traduc tot forumul ca sa priceapa ca nu esti vreun mandru de-al meu) ... am spus si la dovlecei, va iau cu mine. La mare, la soare, la inghetata, la pizza, la cafia ... exclusivitate are Lumi doar la amaro, pe ala il beau cu ea si cu tati de Chiara si cu tati de Annabelle. De tine si de febletea mea Santiago voi fi mai aproape, pentru ca voi avea mai mult timp liber (teoretic). Chiara Ada, vita mia Chiara creste
laviniablaga spune:
Fetele, mai stie cineva ceva de Simonette? Ca mi-e tare dor sa mai aflu vesti despre mamica de putici!
laviniablaga spune:
Shtephy, ce faci? Sper ca esti bine!
Oare lui Camy i-au mai trecut nervii pe noi?
lylyana.ion spune:
Neata si de la noi!
Am atatea de zis ref la discutiile de ieri, atatea idei, incat mi se amesteca in cap si parca vad ca nu reusesc sa le redau cum trebuie, asa ca ma abtin de data asta si am sa povestesc doar cazul meu.
Am ajuns si eu la cezariana dupa 18 ore de contractii, n-as spune chiar travaliu pt ca am ajuns doar la dilatatie 3 , la finalul carora eram epuizata atat fizic cat si psihic, iar cand dr mi-a taiat membranele lichidul amniotic era deja verde si s-a decis pe loc cezariana de urgenta, iar in 30 de minute auzeam plansul copilasului. n-a fost alegerea mea, s-a impus, dar am fost fericita oricum pentru s-a nascut sanatos si nici nu l-am chinuit sa iasa pe unde oricum nu avea loc
Si da, am stat si eu in spital unde copilul nu sta langa tine, si mi-a fost bine pentru ca oricum in ziua respectiva nu m-am putut misca deloc, iar a doua zi m-am dat jos din pat cu greu, si il auzeam cum plange caci eram f aproape de sectia lor. Am fost la fiecare ora de alaptat dupa programul lor, desi aveam putin colostru, laptele a venit a 3-a zi, si il gaseam dormind, satul, dar mi-l tineam in brate si cate o ora desi simteam dureri mari la taietura.
Fiind copil mare si fortos nu am avut nevoie de interventii pentru desfundat canale sau masaj, totul a mers de la sine, acasa am incercat o singura data sa ma mulg si nu am reusit, poate e pompa prosta si nu mi se potriveste, dar mi-am zis ca asta sa-mi fie problema, sa nu pot sta departe de el mai mult de 3 ore, ca in rest ma descurc cu el.
Si am avut si am lapte slava domnului fara ceaiuri si alte stimulari in afara de copilasul meu, care, o zi mananca la 2 ore, o zi la 3, dupa cum are chef, si intotdeauna s-a saturat dintr-un singur san. Da, sunt un caz fericit, ma declar multumita de evolutia lui, esi in luna a doua a luat in greutate, doar 550g, dr zice ca nu-i bai, ca el a fost si asa mare la nastere, si ca nu exista lapte de mama prost.
Na ca m-am descarcat si eu! Sper sa fi inteles ceva...multumesc celor care au avut rabdare sa citeasca placinta asta
p.s. scuzati eventualele greseli atat gramaticale cat si de exprimare
si sper sa revin mai tarziu
Lili fericita de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre
"Cateodata uitam ca copiii abia au ajuns pe pamant. Sunt ca mici extraterestii:sub forma de energie nestavilita si potential in stare pura. Se afla aici intr-un fel de misiune exploratorie si tot ce incearca sa faca este sa inteleaga ce le trebuie sa fie oameni."
Copilul de pe Marte-Menno Meyjes
dymomo77 spune:
Ce atmosfera de vacanta ati adus aici Andre si Lumi. Ne bucuram ca vin taticii. Andre bine ca poti fi alaturi de noi de oriunde in lumea asta si chiar daca doua zile o sa fie mai putina cafia sunt sigura ca atunci cand intri ne vei servi cu o cafia de aia adevarata de italica.
mami fericit de Dan Mihail