Fulgusori Noiembrie-Decembrie 2009(22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamariaTe inteleg scumpa mea, ma bucur enorm pentru voi, va pup si astept sa citesc mesaje din Italia. Cu scuzele de rigoare, pentru"daca ajungem cu bine acasa.". Cum "daca" SIGUR.Doamne ce va invidiez ( ar trebui sa existe un termen care sa defineasca invidia ca pe ceva pozitiv), sau... Doamne cat imi doresc sa fiu si eu in situatia voastra( doar ca e cam mult de scris).
Puiule, va veni ziua cea mare si pentru tine. Stii ce gand m-a ajutat in fiecare secunda fara tati? Ca lui ii e mai greu. Noi suntem "rasplatite" cu prezenta puilor, ei sunt singuri, fara comorile lor. Multa putere, stiu ca e groaznic. Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

neatza!

Lavi, Andre savurez cafeaua voastra acum, iar fii'mea se uita cu Amalia Laurei la Razvan si Dani cum se prostesc pe partia de la Azuga si vorbeste cu ei de numa

Lavi la cat m-am plans ieri de ea, mi-a aratat ca poate fi si un copil de comitet

Andre iti doresc sa treci cu bine peste perioada asta cu plecarea, bagaje, emotii si toate alea...nu imi fac probleme, Chiara va fi cumintica pe drum...sa stii ca eu te astept cu o bucatica mica de provola ca tare mi-e pofta

Lumi parca ii si vad pe Richard si Annabelle cum se iubesc ei acolo...Saby a fost morocanoasa ieri toata ziua iar cand a ajuns tati acasa era toata un zambet si chiuia de bucurie ...ai o familie tare frumoasa si o fetita de milioane !

Lidiutza mi-am adus aminte ca vroiam sa iti spun ceva legat de copiii alintati ...cand eram insarcinata ziceam ca eu nu o sa exagerez cu alintatul si nu o sa las copilul sa devina mofturos peste masura...numai ca socotelile nu prea se potrivesc...acum daca o aud ca scanceste putin am si fugit la ea si o iau in brate si o dragalesc...nu pot sa ma abtin, nu-i rezist si cu siguranta deja este o alintata si o rasfatata...sper totusi sa nu exagerez cu asta .

revin ca deja ma cearta Saby ca nu-i dau atentie

_
ANCA mamica fericita de SABINA IOANA (03.11.2009)
Fulgusorul meu iubit

The virtue of true love is not by finding the perfect person but loving the imperfect person perfectly !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ionela,Ancutza,Ralu_seby, Raluci cu multa placere!!!!

Ancutza, probabil i-o fi fost si ei rusine ca te-ai plans de ea in public, si a zis sa iti faca o bucurie!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vin si eu cu apa plata, scuzati intarzierea...

Lumi, ce faina a fost intalnirea cu tati, chiar ca s-a lasat cu artificii!

Andre, tie un si spor la pregatiri, mai un pic si ne povestesti si tu ca Lumi!

Azi am un car de treaba si musafiri diseara, asa ca va pup si vb cand oi putea...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrecluj
Cu comanda se rezolva, oricum eram pregatita sa fac cinste cand ajunge. Gelato il facem ciocolata, nuca, migdale si amaretto, e ok?

..Dddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaa!!

..zise

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

rechinas in pozici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DianaR

Vin si eu cu apa plata, scuzati intarzierea...
Azi am un car de treaba si musafiri diseara, asa ca va pup si vb cand oi putea...

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Multzam fain de apa, si spor la munci!

Mai trebuie sa ne mai dea Raluci freshul de portocale, si micul dejun e gata!

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABITRARES CRESTE

Mergi la inceput

ia priviti aici, la saracul bebe:www.youtube.com/watch?v=VtIDrw8HZmY&feature=rec-LGOUT-farside_rn-2r-3-HM" target="_blank">cum se chinuie sa doarma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga
ia priviti aici, la saracul bebe:http://www.youtube.com
De mult n-am ras cu atata pofta. Ancutza Tu vorbesti de lucruri sfinte acolo. Pai primul lucru pe care il mananc va fi provola, ca mor de pofta. Cuscrelu Vroiam sa-ti zic de ieri deja, daca ai proobleme cu wrapul, anunta-ma, ca m-am specializat in ultima vreme. Multumim fetele de urari Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va rog sa imi spuneti si mie cum sa procedez cu taratele. Pediatra mi-a spus sa pun in apa de baie. Dar cum? Le fierb inainte sau cum? Si ce cantitate trebuei sa folosesc.Stiu ca trebuie sa le pun intr-o soseta. Mersi

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la 6 saptamani(nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=eAQj284jG3o" target="_blank"> Varul Zbuciumix iubeste pe verisoara Atomix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Vaaaaiiii, delicios piticul, somnorosul de el
Lavi, mrumusel foc Raresul tau!

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput