Strumfi de iul-aug 2007 (173)
Raspunsuri - Pagina 6
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan O data avem si noi cod verde si ete ce iese! Daca asta fu verde ala rosu cum o fi?? Sper sa nu aflu. Asta-n loc de buna dimineata! Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
o fi fost daltonist ala de a stabilit codul?
neata la o cafea. neagra, mare si amaraaaa...si pt cine nu poate, o juma de lingurita de fructoza, s-o luam lent....
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Vivela spune:
am terminat si cafeaua, s-a luminat si cerul...
voi ati stat probabil sub plapumioara, eu p-aici ca-s fara sotz (plecat la munci).
e timpul pentru marea bucatareala. we placut.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
andicu spune:
Buna seara.
Am intrat sa va multumesc tuturor pt gandurile bune!
Am vb cu Karli si mi-a zis ca va anunta...eu ce sa zic..pur si simplu n-am putut sa mai scriu o perioada...nimic si nicaieri..ba chiar am avut o stare ca nici la telefon nu puteam sa raspund!..
Iar cu tata...nu pot sa ma obisnuiesc cu realitatea..tot am senzatia ca e un vis urat..mai ales ca rau-rau i-a fost cateva zile si nu s-a gandit nimeni ca e finalul..toti ne ziceau ca e de la chimio..
Noi suntem mai mult sau mai putin sanatosi, adica Filip e racit acum, mai mult decat rinita lui cea mai frecventa, tuseste, ii curge nasul, mi=a facut si febra ...iar eu sunt nedormita de 2 nopti.
Nu mai zic ca e extrem de agitat si nervos..ne pune nervii la incercare la greu. Cand nu e asa, e scump rau si ii merge gurita ca intotdeauna, insa cu disciplina stam mai prost, iar cel care ii canta in struna cel mai rau si ii da tot programul peste cap, e socru' meu! si vb singuri cand vb cu el...il lasa si la 12 noaptea sa se culce, de era sa mor cand am auzit!
Si noi tot cu pampers, nu vrea neam sa renunte, la olita face tot ocazional, cand se lasa convins.
Danagh, felicitari pt sarcina! sa fie bine si sa ai un bebe sanatos!
Stefania, nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu la inceput, cum scriu rar, dar oricum, felicitari inca o data! numai bine va doresc!
Sanatate tuturor celor care au nevoie si spor in ceea ce faceti!
nikole spune:
Andicule draga...cuvinte nu gasesc!
Va dura pana sufletul tau va accepta realitatea, pana atunci...pe mine m-a ajutat rugaciunea f mult.
Ptr linistea lor, acolo unde s-or afla...din pacate mi-am pierdut mama in decembrie, la o varsta f tanara, si stiu ce e astazi in sufletul tau...mult prea devreme sa accepti
Cat despre agitatia copilului...nici nu e de mirare, bietul de el "suge" toata agitatia si starea ta de spirit, si a celor din jur...
iar, o spun din patite si observate.
cu timp, rabdare si dragostea voastra , va deveni mai calm
Eu nu as insista cu olita/wc-ul, se va dezobisnui de pampers cand el este pregatit.
Stai calma ca la facultate cu pampersul dupa el, nu va ajunge
Kevin s-a dezobisnuit relativ usor, in doua sapt deja facea numai la olita, insa sunt copii si copii, pe mine nu m-ar fi deranjat daca tinea sa faca in pampers mai mult timp.
Eu am inceput sa insist cu olita din cauza faptului ca nu gasesc pampersi ptr el, decat intr-un depozit la capatul orasului, si mi-e greu sa ajung din cauza faptului ca nu am masina.
Acum si-l da jos noaptea, si cateodata mai face in pat...no, ce pot sa-i fac copilului!
Am citit tot, nu am retinut mai nimic, decat sfatul Lunei vis a vis de administrarea antivomitivelor.E bine de stiut, eu cum nu am avut habar, i-am administart lui Kevin pe langa saruri si antivomitive, dupa ce sarmanul copil a vomitat 10 ore in continuu...la fix 15 minute...era terminat de oboseala spre dimineata cand l-am dus la medic.
Nu mai avea nici ce varsa nici ce kkutza sa mai faca...dar e bine de stiut pe viitor, am sa intreb si medicul despre asta, acum numai sa gasesc unul bun.
Nikole, mami lui Albastrel/Kevin Alexander(4.08.2007) si fericita 33+cu...Albastrica/Luana
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
mychydutza spune:
neatza la toata lumea....si o cafea neagra si AMARA! sunt in a treia zi de training de cafea fara zahar! incerc sa o "indulcesc" cu un biscuite mancat alaturi....prima zi a fost mai naspa...azi parca incep sa-i prind gustul.......luna, tie iti datorez asta!...ca-mi puneam in cafea cam 3 lingurite de zahar,....
lachi, pai vad ca mananci destul de "bine"...paine nu consumi, eu zic ca daca elimini dulciurile alea o sa slabesti....sanatate multa!
vivela, expertul in transpiratii , a zis , citez: doamna lasati copilu in pace!....cica transpiratia "poate" fi de la o carenta de calciu, de care suferim toti in orasele astea poluate...sa-l tin la soare vara, sa-l duc la aer curat cand am ocazia, sa-i dau vigantol in zilele cu "R"....si sa-mi vad de treaba ca copilu e foarte bine! copiii cica au si o predispozitie spre a transpira....pt ca nu stiu de ce!si mi-a mai zis sa-i fac musai ROR....of , ca iar ma apuca dilemele......
andicu,...imi pare tare rau pt pierderea ta...sper sa gasesti puterea sa ne mai scrii! si lui filip multa sanatate!
nikole, am citit despre mama ta.....imi pare rau....of..
opriti planeta....vreau sa cobor!!!!
mychydutza spune:
O profesoara a cerut clasei sale de elevi sa isi intrebe fiecare parintii
care este cea mai relevanta poveste a familiei sale si care are o morala
la sfarsit, iar apoi urmand ca a doua zi fiecare dintre ei sa spuna
povestea in clasa.
A doua zi, in ora respectiva, Cristian a dat urmatorul exemplu:
- Tatal meu este fermier si crestem gaini. Intr-o zi am mers la piata cu o
gramada de oua asezate intr-un cos de nuiele impletite,cos asezat pe
scaunul din fata al camionului. La un moment dat camionul a lovit o groapa
iar cosul a cazut de pe scaun si toate ouale s-au spart. Morala povestirii
este sa nu iti pui niciodata toate ouale intr-un singur cos."
- Foarte bine, spuse profesoara.
Urmatoarea a fost Maria care incepuse sa povestesca:
- Si noi suntem fermieri. Aveam 20 de oua care trebuiau sa fie clocite dar
numai 10 puisori au iesit. Morala este sa nu iti numeri gainile inainte de
a fi clocite ouale"
- Foarte bine" replica din nou profesoara, multumita de ce auzise pana aici.
Urmatorul a fost Horia care a inceput si el povestea sa:
- Tatal meu mi-a povestit despre matusa Ana... Matusa Ana era inginer de
aviatie in razboi iar avionul ei a fost lovit. A trebuit sa aterizeze
fortat pe teritoriul inamic si tot ce avea la ea era o sticla de palinca,o
pusca si o sabie."
- Continua, spune profesoara intrigata.
- Matusa Ana a baut toata palinca pentru a se pregati...apoi a aterizat in
mijlocul a 100 de soldati inamici. Ea a omorat 70 dintre ei cu mitraliera
pana s-au terminat gloantele. Apoi a mai omorat 20 cu sabia pana lama s-a
tocit. Pe ultimii 10 i-a omorat cu mainile goale."
- Dumnezeule mare," spune profesoara ingrozita, "Si care ti-a zis tatal
tau ca este morala?"
- Stai departe de matusa Ana cand e beata!"
mychydutza spune:
oaana, cate peripetzii......of, si eu am un stress cu ingurgitatul de substante periculoase!......sanatate multa!!!! tu ai inceput serviciul, nu?
Luna1 spune:
Andicu
Nikole felicitari pentru scapatul de pampers. Antivomitiv nu se administreaza pentru ca prin voma practic se elimina virusul respectiv. Iar daca administram antivomitive tinem virusul in stomac mai mult.
Mychy bravo, vezi ca se poate? Pentru un gust mai bun pune putin lapte degresat. Ii mai ia din tarie. Si ce ambitioasa esti, direct asa, zahar deloc. Bravo. Ma bucur tare mult de ce a zis doctorul, sper ca era si socrela de fata sa auda. Cu vaccinul eu zic ca o data ce ai luat o hotarare...Asa si eu cu vaccinul de swine flu, am vb cu o dr in privat si mi-a zis ca trebuia sa-l fac. Sicer, consider ca o data hotararea luata, I have to live with it.
Tie de ce ti-a zis sa-l faci? Fa-l mai tarziu daca ai dubii. Aici de face rapel la ROR la 5 ani. Fa-l atunci.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mychydutza spune:
luna, pai pt ROR mi-a bagat placa aia cu : e foarte bun...bolile copilariei pot avea urmari grave, este vital sa-l faceti!!!!!!prob o sa-l faca la scoala.....la 7 ani parca se face rapel.totul e sa-l prim la gradi...om vedea!
cu cafeaua....e ciudat ca a inceput sa-mi placa...sa-i simt gustul cum zicea vivela. eu o beam si fff dulce....
Luna1 spune:
Mychy da, si mie mi-a bagat faza cu complicatiile in cazul de swine flu... ce sa zic, am decis asa fiindca am cunoscut 3 copiii de varsat fie-mii si mai mici care au avut swine flu, sunt bine mersi, n-au avut complicatii, iar fie-mea nu e vreo sensibiloasa, asa ca am gandit eu ca nu va dezvolta complicatii tocmai la swine flu.
Cum ziceam, eu nu stiu de ce ai ales tu ca sa nu faci ROR-ul. Daca din motive de autism, fa-l dupa 4 ani daca ai dubii, asa poti vedea cele mai mici schimbari daca apar. Noi l-am facut si a fost ok insa fa-l numai cand simti tu ca esti impacata cu decizia.
Cu cafeaua asa e, ai sa vezi, peste o luna doua pune de proba doar juma de lingurita de zahar si ai sa te strambi de cat de naspa e gustul. Garantat.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)