Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (373)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o pentru cine nu a avut timp sa o savureze.

Rodica, ce frumosi sunt baietii tai, ma bucur ca se inteleg asa de bine si seamana....
Deci si Daria are o surioara....Darius o mai iubeste sau acum a trecut Emma pe primul loc.
Imi pare tare rau ca treceti printr-o perioada asa de urata, stiu ca este greu de gasit de lucru in Baia Mare, dar sunt sigura ca o sa iasa soarele si pe strada voastra.
Mi-as fi dorit sa va vad cand am fost in BM la sfarsitul lui ianuarie, dar totul a fost pe fuga...dar sper ca ne vedem in vara.

Maria ce mai face indragostitul nostru?

Teo, ai sunat la FTK,o sa fie colegi baietii?

Luy, unde ai disparut....ce face ochioasa cu piticii?

Mariana, ce faceti voi, cum mai sunteti...sper ca a trecut

Carpatina cam absenta in ultimul timp....

Alina,felicitari dansatorilor.

Andreea11, cum va descurcati cu Cris....?

Mandarinuta ai mai fost la ECO, se stie ce misca prin burtic fetita sau baietel....am cam pierdut ultimele pagini....adica am citit printre randuri

Valentina inca mai sarbatoriti... la multi ani surioarei tale, cu intarziere.

gata fug la ale mele ca tb sa ma intorc la scoala....si nu am terminat papa si baiatul vrea sa mergen sa cautam ciocianitoarea(ciocanitoarea)

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

uite niste pozici si cu Natalia
http://family.webshots.com/album/576755404GCYgcy?vhost=family

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

'neata si de la noi!

A iesit soarele, dar zapada e si frig la fel!

Energie cu muci raportam!
La carnaval a fost frumos dar ger rau de tot!

Am vazut o multime de poze cu piticuti frumosi; au crescut mult bbii nostri si se schimba de la o zi la alta!

Mai stie cineva ceva de Daniel al Marianei? Sper ca e bine acum, va !

Energia ma dispera, a ramas setata pe stelute cu branza si numai asta mananca, de ex ieri a mancat si la pranz si seara, dar altceva nimic, ba da, o banana.

O zi insorita si linistita va dorim!

Si, ce-i cu linistea asta pe aici???

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Am trimis pe mail-ul comun niste filmulete (si mai vechi si mai noute) cu Puppi. Si tot acolo am trimis acum cateva zile Frere Jacques varianta germana si italiana ;)

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
Carpatina cam absenta in ultimul timp....

Veghez draga mea.. veghez!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

carpatina

Ce face trandafirasul? Bubu, Gutza sunt bine?

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Cumatraaaaa! Daca nu scriai de buna voie voiam sa te sochez eu cu ceva: 54.8.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Valentina inca mai sarbatoriti... la multi ani surioarei tale, cu intarziere.

Cecilia si Cristian Matei[/b] (07.09.2007)

Pe fuga,pe fuga si noi.
Cecilia, multi si tuturor dragutelor care m-au felicitat pentru surioara!

Astazi este ziua sotului (n x ), asa ca o luam de la capat. Tortul este gata, cadoul luat, acum vreau sa trantesc un pandispan cu visine pentru cei mici, gustarile gata, mai am de luat sampania si un vinulet bun, dar astea dupa amiaza cand merg sa o iau pe Alex de la gradi, totul este in secret, musui nu trebui sa stie nimic!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav

Buna dimineata!
Ce mai faceti?

Am aparut si noi dupa un we insorit, ieri nu am avut chef de loc si de nimic, cu vremea asta naspa rau...
A trecut si concursul nostru, mai bine zis festivalul nostru de dans, au dansat copii foarte bine, avand in vedere ca erau cei mai mici participanti, si cei mai incepatori, fara un pic de emotii, au fost siguri pe ei!Au primit medalii si cupe pentru participare, eu zic ca e un bun inceput!Ieri am stat de vorba si cu antrenoarea lor, s-o intreb daca al meu baiat are sanse sa reuseasca in dans, a zis ca are muuulte sanse, in primul rand pentru ca este baiat, va avea mai multa atentie, deh sunt 3 baieti la 15 fete in grupa lor!
Il vad ca are multa placere sa mearga la cursuri, ceea ce ma bucura enorm!Din toamna si Olivia va merge!

Erina, ati dat cumva avansul ptr chirie, de nu puteti pleca de acolo?Sper ca se va rezolva totul in bine, nu te stresa, desi imi dau seama ce rau iti pare ca v-ati mutat acolo!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Buna Alina!
Bravo lui Alex pentru medalie. imi imaginez ce incintata a fost!
Si Matei nep[otelul meu merge la dans sportiv. Sunt asa dragalasi la costum si cum se straduiesc sa danseze bine...

Nu e vorba de chirie-am dat la inceput avans pe 2 luni dar lunile acelea au trecut, locuim de 7 luni si un pic aici.

E vorba de garantie-in caz de distrugeri etc. pe care vrem sa o lasam ca plata pe ultima luna pentru ca apartamentul a fost pastrat in forma lui initiala daca nu mai curat. Sa vedem ce hotarim diseara.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Inca un mesaj ca fug sa ii fac paste Dariei.

Tomaly, Natalia e o dulceata minunata! Ce bine ii sta in roz. oita din aceea aresi daria-a voastra are hanorac?

Teodora salutari daca vreti sa ne vedem da un semn. Hai sa scoatem copii la un loc de joaca simbata!

Ramonaiani si noi suntem in oras. Eu sunt amatoare de intilniri dar din cauze de burta as prefera undeva in zona.
Sper ca sunt bine Daniel si Eliza.

Valentina La multi ani sotului. Sa traiti fericiti pina la adinci batrineti alaturi de puiutii vostri dragi!

Maruntika abia astept sa vad filmuletele!

Carpatina, Maria

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)
35+ cu David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput