Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Eiiiiiiii!!!dormiti fetelor,dormiti si pt mine!!!
Eu nu stiu ce am dar nu pot sa adorm.Am luat o pasiflora si astept sa isi faca efectulSper sa isi faca treaba repede ca altfel dimi o sa am un cap cat o ''banita''si niste ochisori..he,he .. super frumuseiiiii
Adina semeni f,f,f,f,ff,f bine cu mamicutza ta!Super
Eu nu pot ajunge maine... adica azi la intalneala asa ca va urez pofta buna de pe acum si distractie placuta!
Ma duc inapoi in patut poate reusesc sa adorm si eu

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Poftiti la .
Ce faceti , cum ati dormit?
Vin si eu azi la intalnire. Unde ramane ? La Amadeus? A fost fain data trecuta.
Laura daca poti sa aduci si jucaria .

Aaa am uitat sa va zic ca se prelungeste concediul meu. Sunt o luna in somaj tehnic . Ma duc pana la servici acum sa iau decizia.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Am uitat sa va intreb: aveti ceva resturi de materiale din care sa-mi dati si mie ceva? Cateva bucatele. Daca nu , tre sa ma duc pe la croitorie sa cer .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Hop si eu calare pe calculator , ca altfel nu se poate ...Razvan a plecat la gradi,Stefanut doarme,asa ca...unda verde
CRISSANDRADA - ce fel de materiale iti trebuie ? Grosime , culori ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Allexa nu am preferinte. II trebuie Andradei la scoala. Doamna nu a specificat nimic in acest sens. Probabil vor sa faca martisoare ca i-a mai cerut mohair alb si rosu, lingura de lemn ( si nu-l gasesc pe ala in piata sa cumpar una noua ).

Revin. Fug la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

'Neata fetele harnice,
Eu tot nu stiu daca reusesc sa ajung azi, e posibil sa nu, ca nu stiu daca vine sotul meu la timp sa ia baiatul de la gradi. Dar am telefonul Laurei si, daca nu va gasesc la Amadeus, sun.
Adina, semeni foarte mult cu mama ta, chiar foarte foarte mult. Nu numai la aspectul fizic, dar imi face impresia ca si tinuta, felul in care priviti, zambiti sau va purtati sunt foarte asemanatoare. Parca ai fi tu in doua roluri diferite. Plus ca sunteti amandoua niste frumoase, ce sa mai zic...
in rest, ma duc sa ma dezmeticesccu o cafea, ma buimaceste o durere de cap si sper sa o dau gata pana la urma, ca altfel imi strica toata ziua.
Sa aveti spor in toate cele. Loredana

http://loredanadinu.wordpress.com/2010/02/15/lasa-ti-semnatura-pe-o-fapta-buna/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Neata fetelor!
Bebe al meu nu prea a dormit azinoapte,iar eu,noroc cu cafeaua.Astaji in jur de ora 15 ne ducem la vaccinul de 6 luni si mi-e asa de mila...
Criss- multa'de cafea!
Dinubebe,Cosminiq-multumesc.Lumea care nu ne cunoaste,cand ne vad,cred ca suntem surori,si intre noi este o prietenie mare.Mi-e asa de dor de ea!
Lora-asa ar trebui sa-i zica,dar s-a amanat concediu nostru.Eu ma consolez cu ideea ca si acolo e frig si nu ma pot duce la mare

la taote si

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Abia astept sa ne vedem azi. Criss, iti aduc jucaria! O sa aduc si un tricou cu o sapca din cele donate de Loredana, poate va plac si luati si voi pt kinderi (ma gandesc la Cristina, Dana). Dar numai daca va plac, nu vreau sa va simtiti obligate in vreun fel.

Adina, nu numai ca semanati f. bine, dar chiar pareti ca 2 surori. A fost primul lucru ce mi-a venit in minte cand am vazut poza, ca mama ta e atata de tanara! Te cred ca ti-e dor de ea, e greu sa ai parintii atat de departe, mai ales ca spui ca va intelegeti atat de bine.

Criss, nu stiu ce program de schimbat poze sa iti recomand. Al meu mai face cu adobe photo shop. Eu nu am avut tentative de nici un fel .

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Vin si eu azi, numai spuneti-mi, Amadeus e acolo intre farmacie si Leonardo? Cred ca am fost o data dar n-am bagat de seama cum se cheama. Plus ca ajung pe la 5, asa ca vreo jumatate de ora am sa ma uit pe pereti .
Voi ati dat bani la gradinite pentru 8 martie? Eu nu ii cunosc pe parintii de la Stefan din grupa, nu stiu daca au pus ceva bani, nici nu vreau sa-i iau eu singura ceva, un buchet de flori si atat. Mai ales ca pe 9 martie e ziua ei de nastere, a avut grija sa-mi spuna intr-un oarecare context.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cristina, Amadeus e dupa farmacia de langa Prima, prima usa pe stanga. Daca ai mai mult timp, intra la Leonardo sa ne zici daca au reduceri si pantofi frumos .
Am vorbit cu Iulia si o sa vina si ea diseara. Abia astept!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput