Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)
Raspunsuri - Pagina 3
cosminiq spune:
Mai Carmenutza!!!!E bestiala tipaDar chiar asa...Vrei sa ne scada moralul de tot???Tu nu vezi ce face tipa aia???
Cu din astea nu ai
Iti doresc petrecere mumoasa!!!
Frumos,frumos la noi in orasel...faine foto Iulia
Adina astept
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
http://family.webshots.com/album/576721102XzWeTy
Cateva pozici cu un iepuras!!Acusica vine pastele...
Ce sa va aduca iepurasul???O floricica e bine?
Mihaela,mami de ingeras Cosminiqsau iepuras Cosminiq
elena_adina spune:
Gata curatenia si mancarea.Azi avem in meniu ciorba de peste si friptura de iepure la cuptor.
Cosminiq- ce "iepuras"mumos ai tu acolo...
Acum sa scriu si poezia promisa:
A VENIT PRIMAVARA
Peste tot ceva se-ntampla:
Codri,dealuri se framanta.
Totu-n jur inmugureste,
Firul ierbii frumos creste.
Zumzait de albinute,
Sforait de brotacei,
Clipocit de furnicute,
Zarva mare-i printre ei.
Ciocarlia ne incanta,
Cucul numele si-l striga,
Randunica a sosit,
Sturzul zboara tot grabit.
Ce se-ntampla?Ce e oare?
Zarva asta asa mare?
Ce sa fie?Nu-i nimic!
Primavara a venit
Si natura s-a trezit!
Asa mi-a dat poezia asta o stare de-mi vine sa mor!
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
AdinadeRazvan(14.08.2009)
ellinia spune:
Cu gand de primavara si de wk!
Va pup si va doresc un wk excelent!
Carmen, petrecere frumoasa diseara!
Cris, waw, ce mare s-a facut catelul! Unde il tineti? Mi-ar placea si mie. E pretentioasa rasa? Ma gandesc doar la Stefan, el si asa e innebunit dupa caini, cred ca un asemenea exemplar ar fi ceva deosebit!
cosminiq spune:
Adina tare faina poeziaGata e copiata.
Asteptam primavara!!!Nici nu sa terminat iarna si eu ma gandesc la Paste
Laura sunt bestiale produsele de la LoreCosmin de cand am ajuns acasa sta cu tricoul pe el si cu sapcuta in capNu mai zic de insigna ce fericit e!A vazut-o si pe ''zana primavara ''in reviste si tot venea la bucatarie la mine sa mi-o arate ce frumoasa e!!!Acusica ne uitam amandoi ca eu nu am avut timp bineinteles sa stau cu el sa ii citesc.Toata ziua treabaAcu mai stau si eu
Noapte buna!
dinubebe spune:
Salutare, fetele,
Wow, Adina, sunt impresionata, bebelicul tau va invata o sumedenie de poezii scrise chiar de mamica lui.
Ca sa ma laud si eu, a mea printesa i-a si spus invatatoarei plina de mandrie ca eu am facut o poezie despre iarna asta de care m-am saturat si a fost intrebata cate versuri are. Nu prea am priceput intrebarea, dar am promis ca i-o printez si ei sa o duca sa o vada doamna si era super incantata.
Cosminiq, zana aia primavara nu e cumva o fetita imbracata intr-o rochie alba, lunga, cu ceva aplicatii pe ea ? Daca e aceea, il felicit pe fiul tau pentru gusturile alese pe care le dovedeste la fete si pe tine ca i le-ai cultivat, caci aceea e fii-mea. Sincera sa fiu, si noi aici l-am cam admirat pe dl. Iepurila in familie (inclusiv cu Zana in persoana).
Pe de alta parte, ma bucur ca v-au placut materialele, au fost facute chiar cu mare drag. Despre reviste, e acolo un basm care nu e de la inceput (revistele nefiind de la primul numar, caci nr. 1 si 2 s-au epuizat demult), dar, daca vreti varianta lui intreaga va pot trimite pe mail basmul complet, in fisier .doc. E doar textul, fara imagini, insa e complet.
Va doresc un week-end cat mai frumos si odihnitor.
"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."
http://loredanadinu.wordpress.com/
Eftimie C. spune:
Buna seara!
Mai da' ce de talente pe subiect!Superbe poeziile!Felicitari!
Carmen m-ai lasat fara cuvinte cu tipa aia Ce graozavie!Am lasat link-ul si pentru sot
dinubebe spune:
Ei, bine, trebuie sa recunosc ca si pe mine m-a fermecat dimineata de azi, cu toata zapada aceea pe copaci si tot restul, toate aratau intr-adevar special de dimineata, dar partea de dupa-amiaza - cu toata fleoscarania - mi-a amintit cu varf si indesat de ce de fapt nu imi place acest anotimp.
Asa ca , inspirata de aceasta zi, va servesc de cu noapte sau mic dejun, cum s-o nimeri si la voi, o noua productie personala, ca tot ma incearca fiorul liric de cu seara, asa. .
PS Va recomand sa mai asteptati pana sa o cititi copiilor si altor rude inca minore.
Pseudo Revenire
Ca o iubita parasita
Ce se intoarce insistent
Batu la geamul meu spasita
Si ma facu din nou atent.
Cu-a ei tinuta senzuala
Clipind din pleoape gratioase,
Uitai usor si ce raceala
Si ce cruzime-mi aratase.
Or, poate ca dormisem bine
Si-eram ceva mai iertator,
De am primit-o iar la mine
In suflet si in dormitor.
Si-apoi sa vezi ce nebunie,
Ce harjoneala a urmat,
Dar dintr-odata vru sa stie
« -Spune-mi, acuma m-ai iertat ? »
In clipa aceea intreg peisajul
Parea ca-ncepe sa paleasca
Si ca printr-un facut mirajul
Era din nou in stare flasca.
Ma luara friguri pe spinare
Cu gandul la faptura-i rece
Si ma ingrozea clipa in care
Va refuza din nou sa plece.
- Eu te-am iertat, dar vreau ragazul
Sa mi se faca iarasi dor.
Te rog sa pleci, nu mai e cazul
Sa te mai vad prin dormitor.
Iubita mea dadea sa cearna
Din ochi blestemul inghetat
- Hai, du-te, pleaca-odata, iarna !
Voi face cruci ca ai plecat.
Multumim pentru audienta. Pupici. Loredana
"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."
http://loredanadinu.wordpress.com/
mihaela77O spune:
dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata pentru FLORIN!!
LoraG76 spune:
'Neata!
Trezireaaaaa! Ce-i cu voi, leneselor? E gata cafeaua, vreti sa se raceasca?
Mihaela, f. frumos iepurasul!
Haideti la sanius! E asa frumos, ca-mi vine sa ies afara!
O zi buna va doresc!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)