Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)
Raspunsuri - Pagina 17
LoraG76 spune:
Un castron maaare cu ciorba de zarzavat cu leustean si muuulta loboda si dres cu smantana....maaaaama, ce bunatate! Asta vreau!
Lora, mami de Iustina si
12+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
crissandrada spune:
LOra numai atat? Se rezolva. Tocmai am facut o ciorba, nu e de legume - e de vacuta, nu e cu lobada dar are lleustean si samnatana
. Vii?
Bazar general DC
Criss
de
Alessia si
Andrada
LoraG76 spune:
Nuuuu, fara carneeee!!! Chiar as manca o ciorba din aia de primavara, de zarzavat...maine il trimit pe sotul din dotare la piata.
Lora, mami de Iustina si
12+
Bazar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
salut
ce mult ati mai scris,am apucat doar sa citesc un pic pe sarite,e tare nasol cand nu pot tine pasul cu voi ![]()
scuze ca n-am mai ajuns la intalneala,am trecut printr-o perioada mai dificila din toate punctele de vedere,acum lucrurile par sa se reaseze si sper sa fie ok
am o intrebare pt voi,unde se pot face niste gauri in urechi,pt cercei?
noapte buna!
crissandrada spune:
Dana eu le-am facut la fete la 'LEVI' in Precista cu pistolul si cercei medicinali.
Ma duc sa culc fetele. Noapte buna.
Bazar general DC
Criss
de
Alessia si
Andrada
allexa06 spune:
LUNNA - dar ce ati patit, v-ati imbolnavit ?
Apropo de gauri in urechi...de cand se pot face gauri?Eu am o nepotica ,la care i-am cumparat o pereche de cercei de aur si pe care i-am dat de cand era in maternitate,m-am gandit ca poate ii face gauri acolo...Dar cica iar fi zis o asistenta
ca nu este bine sa-i faca fetitei gauri mai devreme de 2 luni pt ca nu se coaguleaza sangele.Acum fetita are 4 luni dar gauri tot n-are.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
crissandrada spune:
Dana nu mai stiu cat costa ca a trecut 1 an jumate de cand i-am facut Alessiei.
Allexa eu le-am facut la amandoua fete la aproape 6 luni intre 2 vaccinuri. Trebuie sa aiba 1 luna de la ultimul vaccin facut.
Acum chiar ca plec
.
Bazar general DC
Criss
de
Alessia si
Andrada
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui allexa06 Acum fetita are 4 luni dar gauri tot n-are. http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de Razvanel |
Fata mea are 4 ani si gauri tot n-are... Si nici nu o sa aiba pana nu o sa vrea ea.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me