Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

multumesc fetelor de raspuns.. imi faceam griji ca poate am ceva la inima doamne fereste ca nu am mai patit asa ceva..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

m-am linistit... ce bine ii sa va am pe voi.. hihi..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Salutari si de la mine.

Am reusit si eu sa intru sa vad ce poze au mai aparut! Numai mamici frumoase pe aici!

Felicitari pentru si , acolo unde s-a aflat deja! Casa de piatra pentru cele proaspat casatorite! Astept vesti de la ecografiile programate azi.

ooana, eu am luat rezultatul la TT acum 2 saptamani. Erau cam ca ale tale.
Eu am programata ecografia morfofetala pe 9 martie. Daca si atunci totul e in parametrii, atunci ma pot relaxa total.

19+
Vine bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Maurice,nu stiu cand ai tu ultimul CM,nu te vad in lista.
daca ai 12 saptamani si 1 zi,si 2 zile..si x zile,pui la semnatura 12+(adica 12 si ceva).in cazul asta se spune "am 12 saptamani" sau "sunt in saptamana a 13a" Nu se spune sunt in saptamana a 12a.
ca sa nu ne mai incurcam,cel mai bine se foloseste "am x saptamani si n zile" in loc de "sunt in saptamana y" care creeaza confuzii.sau corect ar mai fi "fac 13".AM si FAC sunt cele mai bune pt a nu crea confuzii niciodata.
bagi CM la un program de calcul de pe net,si iti spune exact cate saptamani ai si cate zile.
exact cum spui "am 31 de ani si 4 luni"=31+ .sau spui "implinesc 32"=31+

13+
Sofía (2ian2007) ,Andrés(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

beluistef, aelita multumesc
Mi-am schimbat semnatura, de la 12 la 13 +, pentru ca "AM" 13 saptamani si 2 zile . Iar asta cu "FAC" 14 nu o stiam, dar suna bine, parca mai castigi o saptamana, ca si asa mi se pare ca trec tare greu zilele.

aelitavad ca esti din Spania, ma bucur sa te aud, Spania imi este tare draga, am studiat o perioada in sud si o iubesc, si o vizitez de cate ori pot, mai ales Andaluzia, cu Cordoba de departe orasul favorit, pentru mirosul de portocali primavara. Tu unde locuiesti?

Ca sa ma puneti in listuta, ce trebuie sa mai scriu? CM 14 noiembrie, data nasterii 6 oct 78, DPN 17 august, dar doctorii mi-au dat un interval de cateva zile, 16-21 august. O sa nasc prin cezariana, am 2 indicatii pentru asta(m-am nascut cu displazie de sold si piciorusele malformate, dar acum sunt normala, au avut ai mei grija si m-au tinut in ghips de la cateva luni pana la un an si un pic; si mai am si ceva probleme la inima).

Apropo de inima, ca tot intreba enik83, si eu obosesc uneori foarte repede, si la fel exprim ce simt, ca parca as urca un munte fara sa ma opresc. Dar este normal, in sarcina pulsul creste cu pana la 8 batai pe minut, fata de pulsul obisnuit.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

puiutz am facut morfologia fetala si apoi TT in saptamana 14
a fost super cum se vedea bebele, au fOST verificate organele, creierasul se vdeau emisferele, toate vertebrele de la coloana atunci a masurat si nasucul si tot atunci a vazut ca e baietel.

saptamana 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Gata fetelor am revenit...l-am vazut pe bebe...totul e bine ..ce mare e acum fata de data trecuta...are aproape 500g...din pacate statea cu fundul la noi si oricat s-a chinuit doctorul nu a reusit sa vada ce e...asta e...sper ca peste 2 sapt cand ma duc sa fac morfofetala sa vedem atunci....a si pana acum m-am ingrasat 3 kg

GEO 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Fetelor pe mine ma mananca palmele sa cumpar niste hainute, sunt tot felu de reduceri oare e prea devreme, voi la cate saptamani ati inceput????

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

am inceput dupa ce am aflat sexul...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Mai fetelor m-am uitat acum pe net si am citit ca in sapt 19 bebelusul ar tb sa aiba aprox 250g...mie mi-a zis ca are aproape 500...oare nu am inteles eu bine?...ca e prea mare diferenta

GEO 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am venit si eu de la Mende, manca-l-ar mama a stat o gramada cu mine sa-mi explice ce-i cu colul si alte nelamuriri.
Deci mai mult panica decat paguba, sa stau putin timp la pat, fara efort o perioada, si sa reiau utrogestanul, 300 pe zi doar, pana hat aproape de nastere. PLus un kil pierdut pe motiv de spaima!
Eh alta viata !

Shery 17 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput