Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Si eu, si eu, ma regasesc in ceea ce scrieti! Si, vai, ce dulce era somnul ala de 10 minute cu Alexia la san....nu mai zic nimic ca ma apuca plansul

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ADRIANA te cred din suflet ca iti este greu,dar lasa ca papusica este f bine acolo
LILY spor la treaba
ANI cum se simnte P ?

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetelor!

mersi de raspunsuri...Ani stiu de Miu, am fost odata la el cand era Eric mic...insa m-a surprins putin neplacut sa zic asa, ca s-a uitat doar la el si mi-a si pus diagnosticul de reflux..nici in ziua de azi nu stiu daca a avut sau nu asa ceva...ca nici dupa tratamentul lui n-am vazut vreo schimbare...

ufff...sa vedem..mai intreb in stanga dreapta...daca nu gasesc, poate ma duc pana la el..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Andreea, mai e dr.Bizo care e foarte bun si foarte de treaba.In privat parca lucreaza la Centrul Medical Motilor. Cred ca Victo a fost la el.

Alex, multumim de intrebare, e bine. Deja umbla cu o singura carja si sper ca in curand scapa si de aia. Distractie frumoasa maine seara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

salutare tuturor
ne-am strins si noi de pe drumuri, am fost in anglia sa botezam o printesa mica!!! am stat si la londra doua zile, am rupt pantofii de atita mers...hihihihi
pe stefan l-am lasat cu mama, o fost ok...o sa mai repetam experienta, acum ca am prins curaj...

mai trec, acum merg sa ma joc cu piciul...are niste texte in ultima vreme, ma prapadesc de ris....

exemplu:
eu: stefan, stringe jucariile!
el: nu vleau!
eu: ba da!
el: nu ba da!

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Andreea, mai e dr.Bizo care e foarte bun si foarte de treaba.In privat parca lucreaza la Centrul Medical Motilor. Cred ca Victo a fost la el.

Alex, multumim de intrebare, e bine. Deja umbla cu o singura carja si sper ca in curand scapa si de aia. Distractie frumoasa maine seara

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Multu ANi... o sa pove cu Paula...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALEX eu stiu daca mai sta SARA in saculet?s-a racit putin din cauza asta si de-aia as vrea.a gasit maica-mea la cora unul...vom vedea.verisoara SAREI care e mai mare cu un an sta de mica in sac.

DULCINEEA s eu adormeam asa si drept urmare SARA tot cu mine doarme si azi.asa m-am obisnuit sadorm cu ea cand era mica,ca numai puteam dormi eu in pat si ea in patut...si cred ca majoritatea care au alaptat mai mult au facut asa.si eu am alaptat un an jum aproape,si as mai fi putut s-o alaptez.acuma cu ALEES am spus ca profit,fiind ultima data si ii dau daca pot pana la 2 ani.si eu sunt fan alaptat,e cel mai frumos lucru din lumea asta...plus ca se formeaza o relatie zic eu mult mai profunda asa intre mama si copil.MULT SUCCES SI NU TE LASA...

ANDREEA incearca si la MAN de la pediatrie 2...eu zic ca-i bun..saracutul ERIC...e nasol asa,si eu stiu cu SARA de cand era mica.

ADRIANA mersi si de ideea cu paturica..fi tare mamico.de pasti va vedeti iar sau cand?

DARIANDRA f frumoasa poezioara.noua ne place aia cu furnica...O FURNICA DUCE-N SPATE,UN GRAUNTE JUMATATE...e pasionata de poezia asta.

NU STITI DACA IL BOTEZAM PE ALEES DOAR PE LA 4 LUNI..MI-L MAI BAGA IN CADELNITA AIA?TARE AS VREA ASA..SI DACA SE FAC LA TOATE BISERICILE ASA SAU NUMAI LA UNELE/...PE SARA AM BOTEZAT-O LA 5 LUNI JUM,PE HOREA.NICI NU STIU..ERA PREA MARE SAU NU FACEAU ASA CU CADELNITA??

SOMN USOR LA TOATA LUMEA...PE MAINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

pentru voi! A mea deja e gata:P

Vreau sa va urez Happy Valentine's Day! pentru cine tine:p

Alex distractie faina, am vazut pozele cu puiuta, e incredibil ce mult a crescut de cand nu am vazut-o si pare o adevarata domnisoara!

Ioana, pupici la piticii tai frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!
Ce e cu vremea asta? Aseara am stabilt cu P ca daca ploua mergem la mall, daca nu mergem la plimbare prin cartier... dar daca ninge asa cum ninge... ce facem

Anca, si P a vaut perioade cu nu ba da, tare ma distram, ii dadeam des ocazia sa spuna asa, numai sa il aud
Acum a inceput sa vb multe, au inceput sa se rareasca crizele de isterie(oricum erau rare) din cauza, cred, ca poate sa se exprime verbal mai bine.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata!

Ioana, eu va propun sa mergeti la Iulius fiindca in Marasti ploua

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput