Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Hop si noi,un pic pe aici!
Buna fetelor !
recunosc ca v-am mai citit dar de raspuns mai greu Noi tot asa,ziua Sugem 10 min,somn 10 min si tot asa Nu tot timpul Mai dormim si 2 ore cand nu putem sa ne mai tinem ochii deschisi e foarte greu asa daca nu am nici un ajutor,e crunt Cand ar trebui sa dorm,eu fac curatenie,mancare,ca mai trebuie sa si mananc,spal hainite si tot asa Bine ca nu se mai trezeste noaptea asa des Cam la 3-4 ore papa noaptea
Gabi,ce bine de tine ca iesiti afara Eu l-am scos o ora si ceva ieri pe balcon ca era soare frumos Inca nu mi-am facut molitva ca se pare ca nu ma pot baza pe nimeni sa vorbeasca cu preotul Si nici carucior inca nu avem dar speram
Imi cer scuze ca nu mai tin minte cine mi-a dat o adresa cu slinguri mai ieftine Multumesc Cred ca o sa-mi comand unul acum sunt in discutii cu tipa sa vad de care imi iau
Eu cred ca tot in depresie sunt Ma apuca plansul din orice Cu sotul ma tot cert ca nu ma prea ajuta Simt ca inebunesc cateodata Nu pot sa le fac eu pe toate
Dar Andrei e o minune de copilA inceput sa gangureasca Asa un pic,dar eu ma laud Si imi zambeste,cand ne dragostimAre nasucul cam infundat Poate si asta e un motiv pt care nu doarme Si adoarme asa greu Doamne I-am pus ser fiziologic in nasuc Sper sa fie bine
Ce bine de voi ca mergeti la distractieeu inebunesc aici intre 4 pereti Asta e
va pupam pe toate !

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Simina, in ce zona locuiesti,daca vrei iti dau nr de telefon al preotului nostru!
Sa stii ca poti si sa mergi la biserica si iti face acolo molifta! E pacat sa nu iesiti afara pe asa vreme frumoasa! Eu cu Sofi stau deja destul de mult afara. Ei afara dorm asa linistiti. Si ti-ar prinde si tie bine. Lasa depresia ca nu e buna de nimic, bucura-te de puiul tau!
Eu am iesit afara si fara carucior, in primele zile in care am stat mai putin.
Vezi ca posibil ca nasul infundat e de la aerul uscat din camera, eu de cand flosesc umidificator nu mai avem probleme, Sara avea tot asa nasucul infundat. Poti folosi un vas de apa pe calorifer.
Te imbratisez

Alex, da, esti si instructor, intr-adevar e fascinata Sara, azi iar voia la piscina. E un avantaj mare ca e si f aproape de noi.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

in Zorilor,locuiesc Dar acum am cautat pe Google,in Pagini Aurii si am gasit nr de la bisericace bine ca avem internet Maine o sa sun sa vad cand ma poate primi Oare pot merge cu bebe Ca nu am cu cine sa il las

Mergi la inceput

maine avem o luna
te pupam,Gabi, si pe printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

cineva ne face vreun capitol nou?eu nu ma pricip

Andrea-vroiam sa te intreb,mi-a venit prin mail rezultatul la TT, titlul e ca triplu test ok, dar la risc e trecut Low, e normal?

si inca ceva tu fetelor, ati patit sa va dea marime mai mare la varsta gestationala?mie ginecoloaga mi-a zis ca avem 16 sapt si 4 zile azi si la TT mi-a dat 18 sapt si 1 zi, si ma stresez de numai ca in perioada aia luam pt o nevrita urata tot felul de medicamente care nu erau voie in sarcina si ma tot intrebau ca asa-i ca nu-s insarcinata?oare daca a venit atunci peste? sau sa fie mai mare doar ecografic?offff, sunt tare suparata, sper sa fie ok...

va doresc somnic usor, eu mai stau pe aici, poate imi raspunde careva sa ma linisteasca

Meli16+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

Meli draga , n-ai nici un motiv sa te stresezi, Low la risc inseamna risc scazut, din cate stiu eu nu sunt rezultate la testul asta cu risc zero, asa ca e cea mai buna varianta. In ce priveste medicamentele, eu stiu ca in primele cateva saptamani de sarcina se merge pe principul totul sau nimic, adica daca e sa il afecteze ceva sarcina se elimina. Asa ca nu-ti mai fa griji si bucura-te de burtica
Va pup pe toate fetelor, o seara frumoasa

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

ms Nico, si eu stiam ca e risc scazut, n-am stiut ca nu este fara risc...

da, stiu, dar ma tot gandesc, ca ori e mai mare ecografic, ori sa fi ramas inainte de ciclu cu 4 zile? mi se pare imposibil, adica, na, cum e viabil pana atunci un ovul?

Gaby-tu cand te refereai la faptul ca ai ramas in zilele nefertile, care erau alea mai precis? nu de alta, dar ma tot gandesc pana la urma bebeul meu cat de mare e,hihi

Va pup pe toate, sa aveti o noapte usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

cineva ne face vreun capitol nou?eu nu ma pricip

Andrea-vroiam sa te intreb,mi-a venit prin mail rezultatul la TT, titlul e ca triplu test ok, dar la risc e trecut Low, e normal?

si inca ceva tu fetelor, ati patit sa va dea marime mai mare la varsta gestationala?mie ginecoloaga mi-a zis ca avem 16 sapt si 4 zile azi si la TT mi-a dat 18 sapt si 1 zi, si ma stresez de numai ca in perioada aia luam pt o nevrita urata tot felul de medicamente care nu erau voie in sarcina si ma tot intrebau ca asa-i ca nu-s insarcinata?oare daca a venit atunci peste? sau sa fie mai mare doar ecografic?offff, sunt tare suparata, sper sa fie ok...

va doresc somnic usor, eu mai stau pe aici, poate imi raspunde careva sa ma linisteasca

e ok rez, asa mi-a venit si mie...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 21+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mi-am scos azi analizele de la Synevo si is mutanta Am 2 mutatii heterozigote si impreuna dau risc crescut de trombofilie. Maine ma duc in policlinica la dr cu ele in mana sa vad ce zice.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

DULCINEEA cu bb trebesa mergi..il ti in brate si iti citeste rugaciunea asa.si eu am fost tot la biserica,dar eu n-am stat 6 sapt in casa.mi-am facut-o cam dupa o luna dupa nastere,sau 3 sapt...dar iesisem deja afara.iesiti afara cat mai mult,profitati de zilele acestea insorite..va v-a face bine.si ALEES suge cate 10 min si atipeste 2 min,apoi plange si tot asa.i-ar place sa doarma cu sanul in gurita,sau in brate.afara in schimb,doarme f bine.

MELI si mie la ambele sarcini mi-a spus ca sunt mai mari ecografic.si eu zic sa stai linistita.cum manaci legumele?eu tot zic sa mancam mai multe legume is nu reusesc.e drept ca nici SARA,ca si mine..nu e cu ele.

GABY cat e ora acolo?si unde e mai exact?de la ce varste se pot duce?

ANI sanatate multa va dorim..

LORE mult curaj sa ai sa treci cu bine peste toate...si eu spun ca e mai bine la bunici pt D,pana te mai refaci tu putin..si da,apuca-te de balet,orice activitate e bine venita acumapoate vb mai multe cand ne vedem odata

ALEX ce bine suna organizarea facuta de tine pt 6 martie...numa n-am cum sa vin.ALEES noaptea e dependent de mine deocamdata.sa speram ca vor veni si la anul

SOMN USOR LA TOATA LUMEA..

GABY si la SARA cand apuci sa-i faci baita?eu incerc sa-i fac in zilele in care nu-l spal pe ALEES,deci practic si ei tot la 2 zile..dus,iar duminica baita si pe cap.e destul de greu...asa-i?in fiec seara si cu baitele cand la unul cand la altul..

Mergi la inceput