Gravidutze si mamici de Cluj - 152

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Gabi, tu esti o super mami! DAca mai clachezi, sa stii ca e normal! Oboseala e de vina. Si eu mai clachez citeodata si am numai unu, destul de cumintel!

Dulcineea, ce mai zici tu?

Co, cum e nasucul nurorii?

Aseara facea baie si se auzea TV. MA striga : "Mami, la ce te uiti?" "Nu ma uit la nimic, merge singur Tv" "MAmi, inchide, ma doare ochii!"

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-sincer m-am cam panicat, hihi, daca nu voi face fata?

Ioana-si al tau mai zice ca-l dor ochii la televizor?hihi, ce fain sunt...

Meli15+ si Timea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

al meu comenteaza cd fol. mixerul, ca cica il dor urechile, sau capul

Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
Noi suntem bine AziIeri am cedat nervos Alaltaieri a avut Andrei colici Si plangeam langa el Dar s-a rezolvat Noaptea din 2 in 2 ore m-a trezit si sugea cam o ora Si ieri iar nu a dormit De la 11 dimineata pana la 11 seara Atipea 10 min si apoi se trezea Si plangea Eu nu mancasem Imi era rau Doamne ce era pe aici Pangeam si eu cu el Cu el in brate am gatit,am fost la wc,am maturat,am spalat pe jos si uite asa a fost toata ziua Nu a adormit nici dupa lapte praf Nu stiam ce sa mai fac cu el Aseara i-am mai dat san si a adormit pana la urma De la ora 23 pana la 5 nici nu am stiut ca am copil Ma tot gandeam sa-mi cumpar um wrap ca daca tot il port cu mine peste tot...Dar am vazut ca sunt f scumpe
Gabi,bine ca ai scapat cu sanul si nu ai ajuns la urgente multumeste-i la DD ca are cine sa te ajute E f important As vrea si eu sa chem preotul ca asa cosmaruri urate am si nu mai pot Si Andrei am observat ca adoarme si asa se sperie prin somn si asa tresare si se trezeste Poti sa-mi spui cum ai procedat cu preotul ?cati bani i-ai dat Multumesc
Andrei e din ce in ce mai scump Ieri tot povesteam cu el si mi-a zambit Are niste mutrite dulci Il ador
Va pup fetelor !

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

simina, daca te ajuta cu ceva..si eu dupa primele 3 luni eram zombie. sa mergi la o luna cu copilasul la dr de fam. dc tu nu ai cantar, sa vezi totusi dc ia ceva in greutate. nu e f ok ca nu doarme mult la varsta asta. si la noi era jale dupa 2 sapt de infometare a copilului..nu mai dormea, plangea mult..la o luna am trecut pe completare la majoritatea meselor si in catva timp s/a reglat si cu somnul. sa nu ii dai nici f mult lapte praf dintr-o data, sa nu il doara burtica. e posibil sa se si constipe de la lapte praf. tin minte ca eu i/l faceam cu ceai de musetel o vreme.

si eu am fost si sunt pro alaptat, dar asta a fost la noi. probabil ca ar fi trebuit sa stau cu el la san nonstop..nu stiu ce sa zic.
eu am avut cat de cat lapte pana la 8 luni.

ieri am reusit cu chiu cu vai sa il tundem pe Stefan. a facut un circ monstru vreo 5 minute, apoi treptat s/a calmat. la/ tinut tatasu in brate si au citit dintr/o revista cu tom si jerry. n/a acceptat nicio pelerina, nimic. erau plini de par la final..am maturat la ei..si apoi baie si toate hainele la spalat.:)

Paula cu Mihai 19+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

sal
GABI multumesc,incep sa ma simnt mai bine ,dar sunt tare obosita ,nu prea dorm noaptea :(
si mami a mea vine luni ,de abea astept ,ce bine ca avem asa mamici
ELENA da ce de copilashi foarte frumoase pozele

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Simina, stiu ce greu e, asa a fost si la noi vreo 3 luni cu Eric...il plimbam noaptea in brate, plangea, manca, iar plangea...fff greu a fost...te inteleg...dar rezista... n-aveam zi, noapte, nu stiam pe ce lume traiesc...

iti recomand cu caldura sa-ti iei sling, eu de data asta imi iau negresit...merita toti banii...e 120-130 ron, gasesti pe www.sling.ro
citeste acolo mai multe si o sa vezi..

fii tare si mai ales optimista..trece totul...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 20+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor la umanitare s-a facut un bazar unic pentru toate cazurile ,daca aveti timp si chef aici ne gasiti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, ce ziceti de o intalnire de 1 martie, macar pt o ora? papam ceva bun, ne vedem sa nu ne uitam,hihi si mai pove putin? eu tare m-as bucura!

Meli15+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, io vreau Si s-ar putea sa am si cum... ca R poate sta cu P dupa 5

Alex, azi ma facui frumoasa la Infinity Cipri m-a facut frumoasa Cristina era ocupata si am profitat si m-am lasat pe minile unui barbat, la freza vb.

Simina, bine ca esti bine! E normal sa mai si plingi in perioada asta. Eu am plins cind mi-a spus dr ca nu am lapte destul... dar mi-a trecut repede, ca m-a ajutat si copilul neplingacios, dar si el cu somnuri scurte ziua si treziri dese noaptea. Iti va fi atit de dor de perioada asta, asa trece de repede si sintem atit de obosite atunci ca nu stim sa le mai si savuram. Numa dupa ce trec ne dam seama ce frumoase au fost!

Va pup, ma duc sa imi pun noua freza la somn si la tras P de ea pina adoarme!(ca iar trebe sa adoarma linga mine

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput