LMA!! Ghiocei de Martie-Aprilie 2009-*154*

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

A, am si eu niste poze noi aici. Primele 3 sunt fazele de trezire: direct in fund cu mutra:"unde ma aflu?" si revenirea cu picioarele pe pamant. Si ultimele 2 sau 3sunt dupa un somn scurt de seara, dupa baitza; mi-a placut freza aia...parca proaspat iesita de la hair-stilist

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Superba!!! Ca de obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

dragi mamici,scuzati-ma ca dau buzna peste voi,alex,este un baietel care mai are nevoie de 2000 de euro,pt apleca in strainatate la operatie....aici,este bazarul lui...poate aveti timp sa aruncati o privire si poate gasiti ceva util pt bebici si chiar pt voi mamici....banii de pe produse intra in contul lui Alex!va multumesc!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

M_monique ma pusesi pe ganduri putin mai devreme credeam ca am gafat-o cu grisul(Eu din cate stiu am voie sa ii dau,sau ma insel,are in jur de 9,500gr)

Sunt mamica fericita a lui Andrei-Florin,15 aprilie 2009.

Poti sa ii dai gris. Ideea e sa nu iti faci un obicei din a-i da in fiecare zi pentru ca cica nu e prea se pupa cu calciul. Adica grisul e mancator de Ca.

Si eu in aceeasi situatie ca si m-monique- categoria grea, si pana pe la 8-9 luni nu i-am dat fainoase deloc.

Noi de la 4 luni deja aveam 9 kile, asa ca nu puteam sa il mai umflu si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodica2008

Ayla pateut din ficatel am incercat eu,dar Andrei nici nu a vrut sa il vada,oare nu am fost o bucatareasa buna?in seara asta i-am dat gris cu lapte si abia faceam fatza cu liguritza,voi ati inceput sa ii dati gris?Eu am facut azi incercarea.

Eu i-am dat ficatzel si i-a placut tinerei domnishoare. I-am dat si gris, a mancat, dar nu spectaculos... in skimb a mancat tati TOT! I-am promis ca le mai fac.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput