Colita si paraziti intestinali
Raspunsuri - Pagina 2
madalinuza spune:
ELADEA- sa stii ca te inteleg ca esti suparata, e tare greu sa nu aveti un diagnostic precis. La copro 3 probe sunt suficiente, Giardia iese intr-adevar greu insa pt asta avem analiza de antigen care e exacta, e necesara o singura proba.
Pe noi ne-au ajtat si probioticele, acum celui mic ii dau Protectis, sunt scumpicele insa mie mi se par bune. In zilele cand nu-i dau are scaun f tare. Deci il ajuta la digestie. Si dieta bogata in fibre, painica integrala/graham, verdeturi, salate, fructe multe- struguri, pere, cereale (nu de acelea de bebe), ciorbite mai ales acrite cu bors.
Totusi, in primul rand tb sa vedeti CAUZA constipatiei. Neaparat sa va vada un pediatru, eu as opta pt un medic DE SPITAL specializat pe gastro-enterologie.Sanatate multa, mai asteptam vesti.
Irinusha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Pt inceput, mergi la un pediatru. Sanatate copilasului. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Exact, sfatul acesta ti l-as fi dat si eu!
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
mirchea spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Mamici, am nevoie de sfaturile voastre... azi am fost cu Eric la o bioterapeuta f renumita, nutritionista si homeopata...l-a pus pe Eric in fata unui calculator, i-a pus niste casti pe ureche si in finla mi-a spus ca are colita(de fermentatie) si paraziti intestinali. Evident, urmeaza sa ne prescrie un regim alimentar si tratament dupa caz. v-ati confruntat careva cu astfel de pb la copilasi? ma refer la colita(tot citind, am vazut ca poate avea legatura si cu parazitii intestinali). noi am ajuns la ea datorita constipatiei, a faptului ca f greu reusea sa faca kk, ba chiar a si plans ieri, cand a facut kk dupa 4 zile... am incercat o multime de remedii naturiste, alimentatie, etc...dar degeaba..dupa cateva zile iar revenea constipatia. Ieri am recurs chiar la o microclisma pt copii, care in final l-a ajutat sa faca kk... help! orice sfat e binevenit! Multumesc mult! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Deci ajungi la terapeuta, nutritionista si asa mai departe ca are baiatul constipatie si-ti spune ca are colita?
Daca-ti iubesti copilul, consulta un medic cu un stetoscop de gat, in loc de casti la computer. Siropul de lactuloza poate ajuta la constipatie si sucurile naturale. In cazul unei colite, ce nu cred ca are, acestea sunt contraindicate.
eladea2005 spune:
Iuliana, am trecut de 2 zile pe activia (pana acum ii dadeam de napolact iaurt sua sana)...sa vedem...daca ne ajuta...
gratiela, stiu cum e cu probele de scaun...faci 10 si tot nu ti se confirma...chiar daca la analizele de sange iese pozitiv...
marcela, irina, asa cum ziceam o sa ajung si la pediatru...in prima faza am zis sa incerc prin alimentatie sa reglez scaunul...si asta la recomandarea unui pediatru din vecini...avem perioade in care merge treaba asta, insa dupa o vreme iar revine constipatia (adica nu are scaun 3, asa incat e musai sa intervin, nu pot sa-l las atata timp fara sa afca kk)......o sa fac si antigenul pt giardia, sa vad daca se confirma...totusi giardia se pare ca conduce la diaree si nu la constipatie(din cate am citit)...
mirchea, scuze da cred ca ai fost cam deplasata la faza cu 'daca iti iubesti copilul'...daca nu-l iubeam ma durea in cot de problemele lui de sanatate, nu crezi? asa cum am zis mai sus, am vrut sa incerc o cale mai putin agresiva si sa reglez totul din alimentatie...asa cum am zis tot mai sus, o vreme tine treaba asta apoi iar revine...e clar ca trebuie sa gasesc cauza, si e clar ca vom apela la un pediatru...
oricum, mersi tuturor de sfaturi! sanatate multa!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mirchea spune:
citat din mesajul lui eladea2005 Iuliana, am trecut de 2 zile pe activia (pana acum ii dadeam de napolact iaurt sua sana)...sa vedem...daca ne ajuta... gratiela, stiu cum e cu probele de scaun...faci 10 si tot nu ti se confirma...chiar daca la analizele de sange iese pozitiv... marcela, irina, asa cum ziceam o sa ajung si la pediatru...in prima faza am zis sa incerc prin alimentatie sa reglez scaunul...si asta la recomandarea unui pediatru din vecini...avem perioade in care merge treaba asta, insa dupa o vreme iar revine constipatia (adica nu are scaun 3, asa incat e musai sa intervin, nu pot sa-l las atata timp fara sa afca kk)......o sa fac si antigenul pt giardia, sa vad daca se confirma...totusi giardia se pare ca conduce la diaree si nu la constipatie(din cate am citit)... mirchea, scuze da cred ca ai fost cam deplasata la faza cu 'daca iti iubesti copilul'...daca nu-l iubeam ma durea in cot de problemele lui de sanatate, nu crezi? asa cum am zis mai sus, am vrut sa incerc o cale mai putin agresiva si sa reglez totul din alimentatie...asa cum am zis tot mai sus, o vreme tine treaba asta apoi iar revine...e clar ca trebuie sa gasesc cauza, si e clar ca vom apela la un pediatru... oricum, mersi tuturor de sfaturi! sanatate multa! ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Ai dreptate, din pacate asa ma aprind eu cand aud de naturistii astia vestiti(nu-i bag pe toti intr-o oala). Stiu ca exista si medici pediatrii care nu-i vor face nimic copilului(metode agresive) si nu cred ca-ti va recomanda nici unul de la prima vizita o coloscopie.
Din pacate medicina pierde teren in ultimul timp in fata asa-zisilor lecuitori.Cum si acupunctura este recunoscuta ca un mijloc de vindecare nu inseamna ca orice asiatic stie cum trebuie aplicata.
Descrierea ta despre vizita la bioterapeuta, si modul in care a detectat colita a declansat reactia mea "mai energica".Sunt sigur ca-ti iubesti copilul, n-am vrut in nici un caz sa te jignesc.Imi cer scuze!
p.s. n-are legatura cu subiectul:
Am ajuns la mesajul 100 (X 5 minute raspuns = aproape 10 ore "rasfoit",raspuns subiecte,), nu vreau sa calculez cat timp fac 5000 de mesaje. Din pacate n-am posibilitatea sa scriu de la servici. Timpul meu liber fiind mai important decat statul pe forum ma voi opri aici. Stiu ca nu m-a obligat nimeni sa ma inscriu ca membru si nu cer la nimeni sa se bucure sau sa fie trist, imi cer scuze daca am suparat pe cineva si ...cam atat.
gabitza2005 spune:
Nu cred ca e bine sa-i dai suc de portocale pe stomacul gol dimineata.
Eu stiu ca daca copilul are probleme mai bine ii dai o cana de lapte dulce in care pui 1-2 lingurite de miere pe stomacul gol dimineata. metoda asta am testat-o si eu (si da rezultate , prob e ca nu-mi place laptele) si am testat-o si pe copil.
Din cate imi dau seama aveti copii de aprox 5 ani -nu credeti ca nu prea este in regula sa le dati activia. eu una dupa un iaurt din ala am niste crampe in stomac. nu stiu cum e la copii da nu am vazut sa zica in reclame ca e potrivit pentru ei.
toanca spune:
Nu vad de ce nu i-as da Actvia; nu e medicament; e doar iaurt; pe niciun iaurt nu am vazut scris daca se da sau nu la copii;
Matei nu se plange de crampe dupa ce mananca iaurtul; eu il consum zilnic cred ca de mai bine de un an si nu am avut niciodata crampe.
toanca spune:
Am intrat si pe site-ul lor la intrebari si raspunsuri si sunt o gramanda de intrebari legate de bb, chiar mai mici decat ai nostri;