Bobocei de sept-oct 2008 (257)
Raspunsuri - Pagina 3
angelynna82 spune:
Kllemi o mare imbratisare, sper sa fie bine
Piolica tare amuzanta Elsa
Asta seara am aspirat-o in nas...o intreb daca vrea iae ea raspunde nu...si atunci eu cui ii fac...raspunde AAAAAAA, adica Alexandra, inca ceva si ma duc la somn...o intreb cine a facut dezordine in camera....AAAAAA, se intelege deci
noapte buna bobocime si mamici, incerc sa adorm mai devreme
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
Kllemi ... e greu sa astepti Doamne ajuta sa fie totul ok!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
andy.p spune:
Lau sunt mai bine,am luat un nurofen ca altceva n-am..am reusit sa o culc si pe Alexia si acum astept sa ma loveasca si pe mine somnulVoi dormiti?
LA MULTI ANI DE SF.VALENTIN!!
Babytza ai doi copii superbi..cred ca s-a bucurat Tina de telefon
Kllemi tin pumnii sa fie asa cum vrei tu.
Ramo tu cum esti??
Laviniaaaa hai cu poze cu catelushul
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
babytza spune:
Laureta e chiar prima oara cand cade de pe calut , insa cred ca l-a influentat si Tina ca radea cu lacrimi ( se si aude de fapt ) si nici nu s-a lovit ca a pus manutele. A inceput sa priceapa ca nu e cazul sa planga daca nu se loveste si ne vede si pe noi ca radem de el, asa ca daca e amuzant rade si el cu noi
Descarc acum o poza , sa vedeti ce ajutor de nadejde am in casa
Kllemi mami tin pumnii sa fie totul bine Esti in ziua 26
Alina sanatate multa printesei
I-am luat Tinei Samsung Corby pe galben. E lesinata dupa el ca are touch-screen Si chiar nu se astepta ca ii spusesem ca nu avem bani sa il luam acum. Era cam dezamagita....dar l-am luat pana la urma, ca doar o fata are mama
Multumesc din suflet pentru urari
Babytza si puiiValentina David
Muuh spune:
Nu mai am rabdare jumatate de ora asa ca ii urez de pe acum Valentinei . Si tie babytza toate cele bune pentru ea.
babytza spune:
Gata pozele
Pai bine, daca tu nu mai ai rabdare , nici eu nu mai am
La multi ani Miruna !!!!!!!!!! Multa multa sanatate, fericire , bogatie si dragoste !!!! Sa ti se indeplineasca toate dorintele !!! O zi frumoasa iti doresc !!!!
Babytza si puiiValentina David
piolica spune:
ce tare e David pe post de ajutor in casa! se descurca, nu gluma! imi place de el cum reuseste sa-si coordoneze ambele maini, una pe matura, alta pe faras! Plus ca face treaba cu zimbetul pe buze! E super haios!
inca o data La multi ani Valentina! (asta de ziua ei)
La multi ani Miruna!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
andy.p spune:
Fff .tare David..si vreau sa spun ca seamana din ce in ce mai tare cu tine mamico
LA MULTI ANI TINAAA!!!SA CRESTI MARE SI SANATOASA CA FRUMOASA ESTI FOCBABYTZA ESTI O MAMICA FERICITA!
LA MULTI ANI MIRUNA!!!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI SI TOT CE VREI TU SA SE TI SE IMPLINEASCA!!
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
lavida spune:
La multi ani, Tina!! Babytza, multa sanatate ii urez fetitei tale, ca frumoasa si desteapta este sa-ti aduca numai bucurii toata viata!
La multi ani, Miruna! Iti doresc multa sanatate, fericire si rabdare, sa ai grija de asa o familie numeroasa (2 copii, 2 catei...wow ) O zi frumoasa alaturi de cei dragi!
Mamica fericita de Eliza Maria (24.09.2008)