Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani fericiti, Miruna! Si tot ce mai vrei tu pe langa.

La multi ani si sotului de Laureta!

(pe Tina am urat-o de ieri ).

Piolica bine ca m-ai tras de maneca, mereu uit sa adaug taguri, si pe blogul meu ma intorc de cate 5 ori per articol din cauza asta .

Fetelor eu am pierdut o parte din sfaturile utile & stuff pe care le salvasem pentru ca am schimbat sisemul de operare pe ambele calculatoare si chiar nu stiu ce si unde am mai salvat. Ce am postat sunt mai mult semnele de carte de pe forum, dar orice informatie in plus este binevenita.

In afara de contacte utile si anunturi ce alte pagini considerati utile? Postari nu se pot afisa decat pe pagina de start, restul sunt pur si simplu pagini ca pe orice site web, deci merge informatie tip text, poze, insa NU POSTARI. Initial speram sa pot pune culinarele pe o pagina de-asta, medicalele pe alta dar na, avem blog nu site :). Cu bara de cautare si tagurile e chiar usor sa te orientezi.

Ceva feedback?

Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Ca sa mai variem la Teo masa de dimineata, ii fac sandwich.
O felie de paine din aia gen toast (patrata, de secara) taita triunghi si suprapuse triunghiurile...
Intr-o zi am avut o "inspiratie" ca domnul tipa la mine ca vrea sandwich, da nu vrea cascava, nici branza, nici masline asa ca i-am facut ceva ce am prezentat ca fiind "sandwich dulce":
am uns bine felia de paine cu miere, deasupra am pus almette din belsug, si deasupra am presarat cereale crocante (fitness), am taiat in triunghi si am suprapus triunghiurile (din motive de degete mai putin lipicioase si paine tinuta cu partea unsa in jos).
Ei chestia asta a avut un succes nebun... imi cere mereu "sandwich dulce"... Si acum mi-a cerut unul, neobisnuit la ora asta...
Numai ca nu mai am miere.
Sarat n-a vrut... deci eram in impas. Pana la urma am gasit un gem prin casa... ce noroc... si am pus unt, gem si cereale.
Acu roade ca un hamster, sper sa mai pot baga in el si o cana cu lapte inainte sa-l culc.
Radu cum l-a vazut s-a cocotat peste el, sa-i ia mancarea din mana..,. asa ca a primit si el cateva grisine, acum molfaie satisfacuti, fiecare in scaunul lui.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

July, sa va traiasca minunea cu fundita!!!!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Ca tocmai ce va spusesem ca am o mica depresie, ma duc la bucatraie sa spal vasele si unele sa le pun la loc.Mi-a explodat un pahar in mana deasupra Karinei.M-am speriat tare si plina de taieturi am luat o pe K din bucatarie, ea multumesc Doamne nu a patit nimic, insa toata haina mea era plina de cioburi mici si mai mari, am facut toata casa cioburi pana la baie.Si pt ca K nu statea locului ca este si ea nervoasa de ale ei, am lasat-o intr o camera unde de obicei nu prea are voie singura...si am fugit sa curat casa cu aspiratorul...ca pe bune toata casa numai cioburi o facusem de la idiotenia aia de pahar...ei bine cat dadeam eu cu aspiratorul prin zgomotul infernal am auzit-o pe K plangand, se catarase in pat si a cazut nu stiu cum si nu stiu dc s-a lovit , dar era cazuta langa calorifer, m-au apucat toate spumele padurii, mainile imi erau pline de sange, K urla, m-am simtit tare neputincioasa tareeeeeeeeee si niste nervi de nedescris iar sotul nici macar nu-mi raspunde la telefon, o ora am stat sa curat tot in bucatarie, nu mai spun de casa.
Ahhh vine el acasa si mi vars eu nervii!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Nicole imi pare tare rau ca ai o zi proasta. Sa-ti dai cu ceva pe maini sa nu te usture. Propoderm? . Voiam sa-ti mai spun ca e scarbos rau afara, mi-am contramandat toata treaba de maine si l-am pus pe barbatu-meu sa nusi mai ia lber. La mine sunt nisate mega balti si zloate, nici n-am iesit, desi a fost cald.

Abe daca ti-ai trimis invitatie poti sa te trei si la autori.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Piolica e normal ca Elsa sa recupereze perioada aia dupa boala, nu lasa cupilu sa flamanzeasca. :)

La Radu nu ma pronunt dar poate na, creste.

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Julyy felicitari

Nikolici te mami,las' ca trece ea si ziua asta.

Ada mai avem si noi zile din astea cu mancat tot timpul si orice,eu le prefer celorlalte in care nu vrea nimik.

Nocompai poate e odihnita si n-are chef de somn:)

Piolica super retetele...Elsa sigur recupereaza perioada in care n-a mancat nimik.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Buna seara fetele!
LA MULTI ANI MIRUNA!! Sa fii sanatoasa, alatusri de cei dragi sa ai parte de ani plini de fericire, noroc si..bogatie!!

LA MULTI ANI VALENTINA!!! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de alo-alo..pe care mami ti l-a luat, sa nu-l pierzi...sa ai grija de el...

July o sarcina usoara iti doresc, sa te bucuri de a doua printesa, sa fie a familiei mandrie, a surorii si taticului ei bucurie, sa aibe o viata lina, plina de bucurii, sa aiba fericirea alaturi de ea, surioara, parintii, bunicii, care o vor iubi, mereu..!!

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Nikole. imi pare rau de patanie. Sa dezinfectezi zona aia unde te-ai taiat.
Ramo, Laura, asa zic si eu, o sa vad cum va fi peste citeva zile. Daca o sa ma pling ca nu va mai minca sa ma bateti!
In nicun caz nu o sa o infometez, insa o sa reduc portia de biscuiti / dulciuri si o sa o cresc pe cea de fructe. maninca mere crude la greu, asa ca profit

aici e furtuna de ninsoare... bate vintul si spulbera zapada la greu. sper ca maine sa putem iesi din casa.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia2005 spune:

Mamaaa..Pio..retetele tale..delicioase..iamii...

Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)

Mergi la inceput