Bobocei de sept-oct 2008 (257)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Vio, ce de-a mancat Elsa!
O exista varf de crestere si dupa un an? (adica de ce sa nu existe...)

La radu cred ca are legatura si ultimul canin care sta sa iasa, vrea sa roada mereu cate ceva. Nu va zic cum arata bietul lui deget, zici ca-i dat prin blender...
Si nu pot sa-i fac nimic... cu ce oare sa-i dau pe deget ca sa i se vindece, dar sa poata fi si bagat in gura? (gel de dinti??)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

sa stii ca eu chiar ma ingrijorez...nu stie altceva in afara de mnam-mnam, chiar cu gura plina cere mnam-mnam. Mai devreme isi indesa banana in gura si intr-o parte si in alta a gurii, arata ca un hamster. Acum pe bune, nu e bine nici cind nu maninca, dar nici cind infuleca un frigider! Cum o dai, cum nu e bine.... fir-ar!
Si eu banuiesc ca-i iese o maseluta, dar nus tiu daca pofta asta de mincare e de la asta. Tot cred ca vrea sa recupereze saptamina de nemincat.

nu stiu ce sa zic de degetelul lui Radu, daca-i pui gel pt dinti poate o sa-l roada si mai tare. Nu roade si el ceva din plastic? Jucarii din astea speciale pt dinti?

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Nikole, vino la mine sa-mi tii de urit! Promit ca o sa ma port frumos! Aici ninge de 2 zile, ziceam ca o scot pe Elsa la zapada, cred ca nu fac acest pas riscant, nu de alta, dar sint -7 grade si vint, asa ca nu am chef de muci invadatori!
Asa ca te astept la mine la o cafeluta cu amaretto in ea (o am de ieri de la tiramisu, eu, mare amatoare de cafele, si acum sorb la ea....) Ce zici? te bagi la o vizita?
cum stai cu gravideala? pup

Mergi la inceput

daca sinteti in pana de idei si daca aveti legumele necesare, va recomand: http://easypeasy.ro/2010/01/supa-crema-de-cartofi-cu-praz-si-bacon/. A mea e pe foc acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

july felicitari!!

ada, pio ioi ce mancaciosi aveti!! pai maria mananca intr-o zi cat a mancat Elsa dupa 7!!
azi maria a mancat o mica omleta dimineata cu juma de felie de paine, jumate de farfurie de supa de legume + trei guri de peste la pranz, un suc de portocale (io pun si asta la mancare ) si acum un sfert de ora o felie de paine cu gem...
ii mai dau un iaurt si apoi laptele inainte de culcare.
si eram multumita de cum manca dar acum cand va aud pe voi...

si daca tot am avut asa retete bune zilele astea, ma intreb oare creveti putem sa le dam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

july, felicitari, sa fie sanatoasa!!!
sarcina usoara in continuare!

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Si noi si noi suntem disperati de cat mananca Daria. V-am mai zis eu ca barbate-miu cand o vede in scunelul de masa e disperat, nu stie cum s-o mai dea jos de acolo, ca mananca non stop! Si lui nu-i plac copiii grasi, care nu pot face nimic, ca obosesc.....

july sa fie sanatoasa printesa 2. Abia stept sa ne spui la ce nume v-ati gandit . Sarcina usora in continuare si bebe la termen!!!

Nu stiu ce-i cu Daria azi, n-am mai patit asa ceva NICIODATA! Ea doarme in fiecare zi 2 ore jumate dimineata si 1 ora jumate seara. Astazi la somnul de dimineata s-a trezit dupa jumatae de ora si nici acum nu da vre-un semn de oboseala, nu vrea in pat, tot alearga prin casa si e fff bucuroasa!! Ce-i cu ea? Unde sunt cele 4 ore de somn de zi?!?!?!

nikolici vroiam sa-ti zic pe mine sa nu te bazezi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abe spune:

nikoliciule da-o incolo de depresie ca nu-i genul tau!

piolica
am pus reteta cu pastravul pe blog dar autor e mamici sep oct. nu stiu sa fac altfel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abe

july felicitari!!

ada, pio ioi ce mancaciosi aveti!! pai maria mananca intr-o zi cat a mancat Elsa dupa 7!!
azi maria a mancat o mica omleta dimineata cu juma de felie de paine, jumate de farfurie de supa de legume + trei guri de peste la pranz, un suc de portocale (io pun si asta la mancare ) si acum un sfert de ora o felie de paine cu gem...
ii mai dau un iaurt si apoi laptele inainte de culcare.
si eram multumita de cum manca dar acum cand va aud pe voi...

si daca tot am avut asa retete bune zilele astea, ma intreb oare creveti putem sa le dam?

Elsa minca in 2-3 zile ce a mincat aseara dupa 7! Asa ca acum ma cam sperie!
Daca faci reteta pe care ti-am dat-o, nu poti sa-i dai fetitei sa guste, pt ca e fff picanta, o sa vezi.
Creveti fierti simpli, nu stiu ce sa zic, eu nu i-am dat Elsei, insa nu pot sa-ti spun daca e contraindicat sau nu. Cred ca fructele de mare in general nu se dau la copii asa de mici, dar nu pot sa bag mina-n foc.

cit despre reteta, e ok! nu conteaza cine e autorul, importnat e sa le punem pe blog, poate mai vrea sa faca si altcineva.
ca sa pui cu numele tau, trebuie sa-ti adaugi adresa ta de gmail, daca ai una, la autori, cind esti logata cu userul de sept-oct. Si sa te loghezi dupa din linkul care-ti va fi trimis prin e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Biancu face fitze la fiecare masa, acuma nush daca chiar nu i e fomica sau asa s a obisnuit. Io i dau ce am de dat dar nu pot sa zic ca am un copil care cere papa, vreau si eu sa zica mnam mnam

piolica ce fain arata toate retele, mnam mnam

july felicitari pt printesa

Mergi la inceput

s-a trezit fomista, stiti care au fost primele cuvinte??? e greu de ghicit, nu??? mnam-mnam, si cum am luat-o din patut a fugit glont la bucatarie si-mi si arata de unde sa-i dau mnam-mnam. e groasa treaba.
acum infuleca satisfacuta dintr-un biscuit.

Nocom, nici elsa nu mai doarme bine de la un timp, cred ca viseaza mincare si se trezeste. acum, pe bune, ieri a adormit la cresa la ora 5, in cond in care eu eram la 5:30 sa o iau. a trebuit sa fac o tura de cartier 30 de min ca am vrut sa o mai las sa doarma. M-am dus la 6, tocmai ce se trezise. Deci a dormit 1 ora.
axi la 4 inca nu dormea, insa macar azi a dormit 1h30min. Dar e putin pt siesta de dupa amiaza. Insa s-a trezit la ora 11 azi!

Mergi la inceput