Nou stil de viatza (290)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna dimineata.......slabuta miscare, ma gandeam ca am de citit pagini , da cand colo, abia o pg s-a scris si asta ca s-a venit la raport.
Sa inteleg ca v-ati bagat in weeekned in frigider?

Marilena, imi pare rau, sanatate multa Marei.Las a e mai bine acum ca a facut.

Brr, aici e un frig sunt vreo -7 gr, e soare,da frig.Si cand ma gandesc ca am venit de la 9 gr,mai aveam putin si faceam plaja.

Cris, am fost plecati in Italia, a fost frumos, vreme frumoasa, atmosfera si mai frumoasa, pacat ca a fost asa de scurt timpul,n-as mai fi plecat de acolo.Mai ales ca m-am intalnit si cu toata familia.Deja mi-e dor.......

Din pacate raportul meu este dezastruos: + 500 gr, adica 61,9.Colegele, imi pare rau.Da de azi inapoi pe baricade.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare vorbaretelor ,
Marilena: pupici Marei.
Tumpi: greu cu distanta asta
Zuzi: nu mai spui nimic? Meniu?
Criss: nu stiam ce planuri ai. Tin pumnii sa se implineasca intr-o zi
Ruxi: tu cum mai stai cu slabitul?
Lou: ce faceti?
Alice: esti bine?
Ioana: multumim de tratatia de dimineata. Cum mai e la scoala? La voi cam ce se face?
Made: cum esti?

Meniu azi:
MD: cereale fierte cu mar, capsuni si boabe de cacao
P: pui cu ciuperci si piure la cuptor
C: paste cu piper si busuioc

Va doresc o zi minunata,

People are always blaming their circumstances for what they are. I don't believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and, if they can't find them, make them. ~G.B. Shaw

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Raport -500, 65,5 kg.
Meniu eu nu am ce scrie ca nu tin dieta propriu zisa (mananc ce ramane de la copii ). Daca voi considerati ca nu-s destul de activa pt acest subiect, simplu stergeti-ma de pe lista. Am facut ceva eforturi la inceput sa comunic mai mult dar de fiecare data ma simteam de parca as fi calcat pe careva pe nervi. De aceea am incetat sa scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Hello there,
Raport slab pozitiv - 76,8 kg.
Asta in ciuda faptului ca de 3 zile am o criza de bila fenomenala si deci pana acum la pranz am mancat mai mult ceai si grisine.
Azi am reusit sa imi diversific meniul, am trecut la paste cu branza.
Sincer, habar nu am ce am /nu am voie sa mananc, m-am cam lasat in dorul lelii cu crizele mele de bila (care imi dau si niste minunate migrene) si nu m-am dus la doctor.
Acum cred ca o sa fac totusi niste investigatii, sper sa scap cu un regim alimentar usor.

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Marilena sanatate multa la "pitica".E greu cu varicela dar bine ca a facut acum si nu mai tarziu,eu am crezut ca mor la propriu anul trecut cand am facut-o.

Doina,Crys

Tumpi si eu m-am saturat de frig sunt de-a dreptul intzepenita,la mine e rau ca ma fâtzâi zi de zi de cate 7-8 ori de la cald la frig si incalzesc babele astea de e sauna la ele in casa si ies transpirata in frig si nu imi mai iese din oase.

Anda,Delia e in clasa prescolara,la 7 ani intra in clasa 1.Invata si ea litere dar scrise de tipar,cuvinte usoare(scurte),cifre,adunari si fac foarte multe jocuri prin care sunt pusi sa gandeasca logic.
Tu ce mai faci?Carina?Ii place la scoala?Nu te intreb cum invatza pt ca sunt sigura ca e f isteatza si nu are probleme.

V-am tzucat,ma duc si eu la pitica mea bolnavioara.M-am bucurat ca din primavara anului trecut de cand a facut varicela nu mi-a mai fost bolnava decat asa raceli scurte si uite ca de vreo luna tot bolnava e si nu arata bine deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Salut! Mi-a copt-o valentinul ... m-am cantarit si stationar, la 80 kg. Mai am jumate de luna sa dau jos 2 kg, teoretic nu e mult, dar daca mai prin weekenduri ca asta s-ar putea sa fie o problema.

Deci, raportez: stationar 80 kg.

Mihaser - m-am convins pe pielea mea ca in caz de constipatie consumul de lighide la greu e neaparat necesar. Si crede-ma, am incercat tot felul de combinatii, alimente si chestii, dar pana n-am ajuns sa-mi impun 2 l de lichide pe zi, n-am reusit.

Olga - pe mine sigur nu m-ai calcat pe nimik, asa ca scrie draga mea ... ajuta!

Meniul de astazi:
- cereale cu lapte si cafea fara zahar
- o farfurie de bors
- salata de vinete, rosii si masline.

Apa plata, suc de prune, ceai verde cat incape (adica in jur de 2 litri)

Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Va pup fetelor!
Nu am mai dat de multisor pe aici; nu am prea avut de ce, dar acum, iata-ma din nou, smerita si cu poalele-n cap. Plecai de pe aici (cele mai vechi ma cunosc) cu 53 de kg., greutatea mea ideala fiind cam 54-55, dar atunci intrasem pe o panta de scadere in greutate care incepuse sa ma sperie. Credeam ca unt bolnava, mi-am facut analizele si nu am avut nimic; inte tip am mai luat 1, 2 kg. Nu era nimic. Dar acum, incpand cu sarbatorile, kilogramele s-au adunat foarte repede. Nu mai imi vine nimic, toate stau pe mine ca pe un balon intins la maxim. Precizez ca eu fac o burtica ingrozitoare cand ma ingras. Practic acolo se pun toate kilogramele capatate. Asa se face ca acum am o frumusete de burtica, impreuna cu cele 5 kilograme in plus.
Asadar, vreau sa intru din nou in randul slbutelor;
start 58 kg. acum. Tinta: 53.
Ce bine era atunci!
Pupici fetelor, si sper sa ma mobilizati si pe mine. Ca eu nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

imi pare rau ca s-a inteles total gresit ce am spus.
Olga, nu reau sa se ia personal ce am zis, n-am nimic cu nimeni.Dar mi se parea ca macar sa venim sa dam raportul cand trebuie daca tot ne-am inhamat la stilul asta.Iar cat despre tine ce sa zic, ai fost tot timpul punctuala.

Inca odata sincer nu am crezut ca se v-a lua adliteram ce am spus,speram doar sa se deschida ochii si urechiile si sa fim putin mai active.Imi fac mea culpa si promit ca imi tin gura inchisa de acum inainte sa nu mai deranjez pe nimeni.

Voi posta doar meniul si voi veni la raport pana la sf concursului ca sa nu nu-mi incurc colegele in rest am sa ma abtin de la comentarii.

Laura, bine ai revenit printre noi si spor la slabit.

O zi buna la toata lumea.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Tumpi, ma bucur ca ai avut un weekend placut in familie. Si sa nu cumva sa scrii decat meniul ca iei bataita..Nu se poate sa nu-mi scrii doua vorbe, o sa-mi lipsesti mult daca faci asta
Anda, merci si tie la fel iti doresc, sa ti se implineasca visul.
Olga, de ce te-ai suparat? Daca ne deranjeaza ceva trebuie sa scriem ce anume, asa fac prietenele,nu?
Magghyc, fugi la un control, nu sta asa. Ai grija de tine
Ioana, ce are pitica ta? Este racita? Sper sa-si revina curand
Laura, bine ai revenit Chiar ma gandeam la tine zilele trecute...hai mobilizarea, sa aratam bine ca vine primavara

Zuzi, unde estiiiii? Ma auzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!
Tumpi te rog nu te supara nu merita.Suntem toate prietene virtuale si cred ca e firesc sa ne spunem face to face adevarul.
Gusta uf, numai asta iti mai lipsea. Pe de alta parte trebuie sa faca acum varicela ca mai tarziu e mai greu de suportat.Si eu ma tem pentru Edi.
Laura bine ai re-venit si spor la slabit!
Pentru raport: - 1kg, desi am beut ceva de Valentine's Day Se pare ca am ars dupa caloriile acumulate

Mergi la inceput