BRAVO OFE,EVYME,ONITZA! HAI ANNAIS! Pufuleti (126)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Hai Ofe! Curaj!

cristies prin criza genitala aproape sigur ati trecut si voi, numai ca uneori e atat de discreta ca doar medicul o poate observa, daca il vede pe bebe in cele cateva zile cat tine. Lui bebe i se umfla putin si i se intaresc glandele mamare, uneori iese si o picatura de laptic, la baietei se umfla testiculele, la fetite poate apare o scurgere sangvinolenta, un fel de menstruatie. Apare din cauza hormonilor primiti de la mama prin placenta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Hai Ofe! Curaj!

cristies prin criza genitala aproape sigur ati trecut si voi, numai ca uneori e atat de discreta ca doar medicul o poate observa, daca il vede pe bebe in cele cateva zile cat tine. Lui bebe i se umfla putin si i se intaresc glandele mamare, uneori iese si o picatura de laptic, la baietei se umfla testiculele, la fetite poate apare o scurgere sangvinolenta, un fel de menstruatie. Apare din cauza hormonilor primiti de la mama prin placenta.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Multumesc frumos. . Esti o comoara la casa omului.

Am trimis pe mailul comun un filmulet cu un tatic implicat in viata bebelusului. Daca doriti sa va distrati...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui floricel79

Cristies, subscriu si eu la ce ai zis apropo de patut pliant - eu am avut si l-am folosit 2.5 ani la Roxi si acum l-am scos din geanta si l-am spalat putin si arata ca nou. L-am dus cu noi peste tot pe unde-am mers (la bunici, la mare, la munte) si am fost super multumiti de el; si din cate se pare o sa-l mai folosim ince vreo 2 ani cu succes - cu siguranta ca am reusit sa amortizam patutul asta...

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si 38+

Apropo de carat. Eu am ramas masca atunci cand am vazut masina plina ochi. Am luat si o gramada de lucruri inutile ce-i drept (plus lanturile, lopata si alte d-astea hibernale) dar sunt foarte multe la bebe. Trebuie sa-i cumpar o gentuta special pentru el - pentru hainute si o s-o folosesc pe cea de la carut pentru cele pe termen scurt. Acum avem o scuza ca ne-am mobilizat in caz de forta majora, dar daca nu ne organizam mai bine va trebui sa ne luam alta masina (sau o sa ajungem sa nu ne mai luam nimic in bagaj pentru noi).

Mergi la inceput

Cris.dogarel, de la Babycenter - pentru saptamana a cincea de viata:

Your baby is learning that she has hands and fingers and feet and toes. She's also starting to talk more. Not with words, of course, but by cooing — with increasing goos, gurgles, and grunts. This marks the beginning of her language development. Talk to your baby often. You'll be able to keep her attention by shifting from a low to a high pitch — the singsong style that parents in every culture tend to use when speaking to a baby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

cristies bine ai revenit! mi-au facut epi...a fost ok...mi-a prins la inceput numai pe partea dreapta ...si apoi dupa o ora de contractii dureroase mi-au scos putin acul si mi-a prins si pe stanga. multumesc de aprecieri la adresa lui bb voi sunteti ok?

Go Onitza! nastere usoara ! si refacere rapidaa!

Hai ofe ! mai ai putin! tinem pumnii sa fie totul bine!

Bine ai venit pe lume bb de evyme!

din 02.02.10 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Nu avem vesti de la fete?

Mai bag niste majorete atunci...

HAI FETELOR!!!! AVEM TREI PUFULETI PE DRUM!!!! CURAJ!!!!

Mergi la inceput

Alicredo, . Noi suntem bine. Eu sunt incantata ca bebe a reactionat bine la plimbarea fortata si incerc sa-mi revin de sub "aripa protectoare" a familiei. Ce de chestii mi-a fost dat sa aud... Stii cum se zice "drumul spre iad e pavat cu intentii bune". Cam asa eram si eu: "Nu tine copilul altfel decat la orizontala!", "Apa e prea rece!", "Cum sa speli copilul la chiuveta de kk?", plus eternul "E curent!" care imi ridica parul pe ceafa. Dar in afara de mama si bunica-mea restul lumii era doar cu sfaturile (prin restul lumii se subintelege cine era...).

Oricum, Alexis a descoperit caruselul, mai grav e ca se intinde spre el si incepe sa planga cand nu realizeaza ca nu ajunge. Se pare ca e mai practic, ca mami, nu abstract ca tati..

Pune-ne si noua o poza cu cadita cu forma te rugam frumos. Poate gasesc sa-i iau cadou nasicului nou nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

]

LA 11.20 sa nascut Daniel Alexandru ,bb de Onitza, finutu meu "mic" 3400gr, 51 cm
]

contrar dorintei lui mami care a suportat cu stoicism 12 ore de travaliu, dr a decis cezariana, din cauza problemelor ei de la ochi

Felicitari Onita , refacere rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Felicitari Ioana!

Bun venit pe lume bebe Daniel Alexandru!!!

arwen9238+s cu Darius-Matei(mai negociem)
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

BRAVO EVYME! FELICITARI!!! BRAVO ONITZA!YOU DID IT! FELICITARI!!! BINE ATI VENIT PE LUME BEBEILOR MICI SI SCUMPI! SA FITI SANATOSI SI NECOLICOSI!
[biS]

HAI OFE! HAI ANNAIS!NASTERE USOARA FETELOR!

38+ Lorena

AMR 13 zile

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput