Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (40)
Raspunsuri - Pagina 4

Vivela spune:
July, mersi de informatii, intr-adevar preturile din afara sunt mult mai mici decat cele de pe la noi, si nu cu putin. am vazut acelasi carut la noi cu pret cel putin dublu fata de cele de pe site-ul Sabinei , probabil ca o sa cumpar in aceiasi bani si scaunul de masina si carutul. poate nu m-as fi complicat sa le iau din afara, nu pot sa zic ca am ceva cu comertul de la noi, dar prea se calicesc comerciantii de pe aici. oricum, eu nu prea inteleg cum de produsele online sunt mai scumpe ca la magazinele obisnuite, in mod normal n-ar trebui. ca la cele on-line nu ai nevoie de magazin de desfacere, nu platesti chirie pt spatiu, nu faci stocuri (de regula sunt aduse pe comanda), singurele cheltuieli sunt cele de administrare site :).
in fine, o fi ceva ce-mi scapa mie.
Anamaria, Aly, oanarus, felicitari pentru carucioare si pentru vestile bune de la eco .
madutza, cum a fost la doctor, parca azi trebuia sa ajungi? sper ca te-a linistit si ca totul e bine.
mai e cineva ca mine sa nu se fi hotarat asupra numelui? eu tot caut de ceva vreme si nu reusesc sa ma decid, cele care imi plac nu prea merg cu numele de familie, cele care merg, parca sunt prea des intalnite...poate ajung sa nasc si tot nu ma decid .
eu il am pe david la ai mei, mi-e foarte dor de el, e casa goala, parca n-am sens si niciun spor. maine ma duc sa-l iau, sa-mi revin si eu.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07) +
xy 22+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

JulyMorning spune:
Vivela cu placere. Nu stiu de ce te mai miri cu preturile astea, la noi e si mult snobism: magazinele cele mai scumpe, barurile cele mai scumpe, astea sunt pline pt ca da bine, sa vada lumea ca are tzaranu' banu' Asa e si cu magazinele online... pretul ridicat o fi vreun fel de garantie a calitatii in mintea unora. Si daca le merge asa, cu preturi umflate, de ce n-ar continua??
Sa stii ca nici eu n-am nici cea mai vaga idee de nume, nici pentru fata, nici pt baiat. Macar de maine, cand aflu si eu sexul, se injumatateste aria cautorilor... sper eu
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze20+

Ioana5255 spune:
July merci de raspuns.
Nati si eu te inteleg cu Cami. Am avut si eu zile cand Ale se juca cu nervii mei, acum sa nu o deochi, e mai potolita. Eu am insa alta problema cu ea, nu accepta ca vom fi noi toti al tuturor copiilor, adica mami la toate 3 fetele, tati la toate 3, buni, matusa samd. Incepe sa urle si sa faca urat, ca noi suntem doar ale ei. Uf, cred ca o sa am mari probleme cu ea.
Mira sanatate sotului, ai grija sa te protejezi sa nu iei si tu, ca iar bantuie ceva.
Nati uite situri, dar sunt din Germania, eu acolo cam bantui, deh imi e mai usor
www.babybutt.de
www.mytoys.de
www.marenga.com
cam astea imi vin acum in minte.
Vivela, July noi avem site cu produse, e drept pachete turistice online cu tarife foarte mici fata de altii. Deh romanul, cum e el asa invatat cu high class ne intreaba de ce sunt tarife asa de mici. Le explici nu tu spatiu, nu tu chirie, nu tu angajati, deci nema costuri, cei mai multi pricep, dar sunt si altii batuti in cap, ca e prea ieftin domle. Pai du-te la altul mai scump si da bani din buzunar pe nesimtirea unora, care dau marele tun.
Sabina 29+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 11 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

mamanati spune:
Sabinuta, pai din astea si vreau, caci pe astea din Ro au spus si fetele, am observat si eu, cel putin la carut/patut/car seat sunt preturi cel putin duble. Asa ca da aici ce ai, si un pup de la noi. La Cami parca deocamdata nu observ apucaturi de gelozie. Chiar ieri o intreb cine e mami la bb din burtic si a spus ca eu sint. Dar mereu zice: Ce face bebele TAU?! Eu ii zic ca-i al nostru. Si ea tot cu "al tau". Mai vedem.
Azi si papi pe chat ma intreaba: Ce face fetita din burtic? Eu ii zic: Pai, stai, ca nu stim sigur daca e fetita. Iar el imi zice ca stie el, simte ca e fetita.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 22+

Ioana5255 spune:
Dar am descoperut unul misto de romanica cu preturi super ok. e numai cu incaltaminte. mi-a zis si mie o prietena de el, am comandat de 2 ori si ultima oara mi-au dat super reducere
www.comodo.ro
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Ioana5255 spune:
Voi vedeti ce e afara? Sau sunteti deja la nani?
Eu tare mai sufar de insomnii. Abia dorm cateva ore pe noapte . Ce o sa mai plang eu dupa orele astea pierdute

Ioana5255 spune:
www.mothercare.com, dar am observat ca nu livreaza toate produsele in romania. Nu stiu care e politica. Oricum mult mai ieftine decat la noi.
www.asos.com astia sunt tot din uk. nu l-am incercat, o prietena si-a comandat de aici

arturicii spune:
Sabina, eu ma feresc sa le zic ceva legat de Sabina baietilor.
In general ii las sa descopere, sa puna ei intrebari.
De ex ieri le-am zis ca am fost la echo si ca a crescut Sabina, ca are 1200g (cat o sticla mare de apa le-am explicat) si Philip s-a bucurat ca a crescut, i-a transmis si verisorului lor de aici.
Yann m-a intrebat "dar cam cat a crescut adica? se poate intinde, asa?" (cand ma uitam pe net de placenta praevia, sa vad niste schite, au venit ei pe la laptop si au vazut cum sta bebe in burta, facut guguloi nu intins); i-am zis ca nu are cum sa se intinda decat dupa ce o scoate dr din burta. Si el a zis asa "a, pai cum nu poate mami, isi baga mainile in mainile tale, picioarele in picioarele tale si gata, e intinsa".
Iar azi m-au intrebat asa, de-odata, ca daca o ducem si pe ea la dentist. Le-am explicat ca se naste fara dinti, la care Philip " dar am vazut eu mami ca se nasc bebeii cu 2 dinti, aici jos..."
Deci preocupati sunt si ei, momentan lejer zic eu; de cumparat nu am cumparat nimic, nu le spun ca o sa fie frati mai mari si o sa aiba grija de ei, etc.
Sigur, ar trebui sa mai citesc una alta, cum e cu venirea unui bebe pe langa alti frati insa parca nici mie nu imi vine sa cred ca mai vine un bebe!
Cand ma gandesc ca, cel putin dupa spusele dr mai sunt vreo 9 sapt.....
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+

arturicii spune:
A, tare asta cu site-ul ca de ce e mai ieftin la voi....
Sa mi-l dai si mie te rog sa il mai dau celor de prin Ro ca poate vrea cineva sa isi faca vreo vacanta.
Ioana,Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 28+

NicoletaB spune:
Neata' burtici!
Scarboasa vreme!
Oanarus-bravos de rezultatele bune de la eco si pt caruciorul albastru!
Aly-- felicitari pt fetita, nu-ti face griji ca o va iubi ca pe o ochii din cap cand ii va auzi primul gangurit!
Vivela-- nici noi nu ne-am decis la nume! Nu ne iese de loc!
Nana-- pe unde esti? Ce-i cu tine?
Anamariam79-- frumos nume! Sa va traiasca!
Sabina-- da-mi si mie site-ul vostru! Chiar pe PM, daca nu e cumva considerat reclama!
O zi frumoasa fetelor!20+