*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 19
gecko spune:
nume nimic
, short list nimic
...e tanara vremea
si mie nu-mi place emoticonul ala cu burta
...sunt shuie
si ca mi-am amintit cu nevoia maxima de masina a lu' nicoleta.
Eu si parcarea laterala
, ce nu o mai facusem din '96 de cand mi-am luat carnetul in Ro...
La primul examen aici, conduc ca o cizma
, incalc grosolan semnele de circulatie
dar la sfarsit...zice nenea sa parchez la bordura
...oaleu muica
...gasesc loc stramt, stramt, stramt
...ma pun paralel la masina din fata, ma apuc sa fac manevra...brici mi-a iesit...dar din pacate examenul era deja picat
(si barbata'meu cand a vazut masina parcata in locul ala m-a intrebat cine a facut parcarea si din cate miscari...si a ramas mut cand i-am zis ca eu am fost autoarea si facuta din prima
).
Cand mi-am luat permisul...fac stanga, fac dreapta...brici am condus...imi venea sa ma pup singura pe frunte. Vine finalul...zice nenea sa parchez la bordura...uau...transpiratii...la naiba ca ma inec ca tiganul la mal
...ma pun paralel cu masina din fata si incep sa dau in spate sa intru la bordura. Cand sa ma uit la masina in spatele careia parcam ia-o de unde nu-i[uau]...plecase idiotul
...3 secunde nu a mai stat sa-mi termin si eu manevra
. Raman blocata cu masina jumate bagata in locul de parcare
. Vad mai in fata parcat un Golf si cu loc in spatele lui. Ii zic la nene ca ma duc acolo sa parchez...la care tipul ma linisteste ca de fapt m-a pus sa parchez/opresc masina oriunde gasesc loc si e legal si indiferent cum vreau eu sa fac manevrele. Examenul se terminase deja si el nu imi ceruse sa fac parcare laterala in cadrul examenului
...imi ceruse doar sa opresc naibii masina...oriunde.
Nicoleta spune:
Gecko, mie imi place emoticonul ca is hormonala rau, mie imi plac si gravidutele, si starile din gravideala... Mai ales ca tre sa vina rusii...
------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...
andreea_co spune:
buna, sunt o randunica mai veche,nu am mai scris de mult timp.as vrea daca se poate sa-mi spuneti si mie parola de la mailul comun.stiu ca acolo sunt multe mailuri folositoare despre sarcina.
eu am o fetita care face 2 ani in martie si acum sunt din nou insarcinata in 23 de saptamani cu baietel.
va multumesc anticipat
andreea
luny spune:
neatza!
kya asa-i ca zici ca-s frati?![]()

mihuzta
botul de burti
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
'Neata ![]()
M-am inveselit rau Mufa, Doamne cata energie, nu are stareeeee
La fel face si Stef cand se loveste, vine sa-l pup, pe cap, pe picior, pe mana, unde s-a lovit, apoi zice tati, sa-l pupe si el si Dade si cine mai e in casa, toata lumea pupa buba 
Gecko, zau daca nu esti mortala cu chilotii
si cu parcarea, super tare 
Eu o astept pe mama, vine sa-mi calce
, asa ca sunt boieroaica azi...doar sa spal e jos si gata...de gatit am luat pauza
Inca rezist eroic ![]()
Ieri venira rusii si nu prea am chef de nimic...ma doare capul intr-una...
Aseara am vizionat 3 ep. din Grey, ca nu mai vazusem demult si le-am descarcat, super faine, imi era dor 
Mihule, tu esti cu filmele, mai zi-mi si mie ce-ai mai vazut frumos! Ce scumpica e burticica 
Stefulin bea 240 ml dimineata, altii seara si la pranz 210- deci cam 700 ml pe zi. Si mie mi se pare super ok sa bea cam 500 ml pe zi la varsta asta.
De el ce sa mai zic, papa excelent, dupa laptele de dimineata papa un castron cu fructe, biscuiti si branza, sau ou fiert depinde, la pranz un castron plin cu ciorba/supa, la amiaza iaurt si seara iar un castron cu felul II, plus dulciurele d ela Vlad, ia cate o gura de la el, ca altfel e jale.
Ieri le luasem baton Nesquick cu cereale si n-a fost chip pana nu i-am dat unul intreg in mana, a papat jumate si s-a mozolit tot. Ii mai place kinder pinguin si dots, papa cate unul intreg! Mai e lesinat dupa suc de portocale, linge 2 portocale stoarse.
Kya spune:
Si eu am o durere de cap si de burta... de azi dimineata, din cauze bine cunoscute... 
Ce tari sunteti cu povestile despre parcari ![]()
Eu imi aduc aminte de examenul de soferi, si cum l-am picat prima data pentru ca pe vremea aia (dar nici acum nu sunt mai breaza...) incurcam stanga cu dreapta, si a zis politaiul ca imi bat joc de el. El zice stanga, eu virez la dreapta, si invers 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_co buna, sunt o randunica mai veche,nu am mai scris de mult timp.as vrea daca se poate sa-mi spuneti si mie parola de la mailul comun.stiu ca acolo sunt multe mailuri folositoare despre sarcina. eu am o fetita care face 2 ani in martie si acum sunt din nou insarcinata in 23 de saptamani cu baietel. va multumesc anticipat andreea |
bine ai revenit si sarcina usoara! mai sunt cateva randunici insarcinate cu bb2, sunt sigura ca te vor ajuta cu orice info ai nevoie, asa ca hai la discutii cu noi

Iubirea mea,
luny spune:
Muffy nu papa, insa de cateva zile o rupe pe lapte, mai mult ca de obicei, se aproipie si el 1 l/zi
..ce o fi frate, de-mi cere atata lapte?? noaptea mai nou cere de 2 ori, zici ca-i bebe..
Iubirea mea,
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny Muffy nu papa, insa de cateva zile o rupe pe lapte, mai mult ca de obicei, se aproipie si el 1 l/zi ..ce o fi frate, de-mi cere atata lapte?? noaptea mai nou cere de 2 ori, zici ca-i bebe..Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Stii ce a facut Sanziana ieri? L-a luat pe tac-su de mana, l-a dus in bucatarie, i-a aratat borcanul cu lapte praf, si a cerut lapte. Ea care in timpul zilei nu se atinge de lapte!!! Si a baut vreo 250 de ml!!
Eu zica ca daca tot nu prea mananca, tot e bine pt Muffy daca bea pateeeee.
Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!