*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (371)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
noutati de Mufarin![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
nicol_conte spune:
O inscriu si eu pe Antonia in clubul dependentilor de suzi, ii spune "nana" exact ca Zana. O cere tot timpul, dar nu o primeste decat la somn sau cand e foarte maraita si nu ne mai intelegem cu ea..
Acum o saptamana a tras de ea pana a rupt-o, m-a strigat disperata si imi arata de zor pe intuneric ca " a up nana"...noroc ca mai aveam cateva de rezerva prin casa..
Alta data a prins doua suzete si m-am chinuit s-o adorm vreo ora jumate ziua, pur si simplu nu o lua somnul de grija lor, le baga si le scotea prin rotatie din gura,iar in momentul in care i-am luat una a urlat de n-a mai putut, abia abia s-a calmat si a adormit cu suspine
La Alexia am scapat de ea brusc: avea vreo 2,5 ani , eram gravida in 6 luni cu Antonia si am zis ca daca nu scap pana se naste A, o sa mergem la scoala cu suzi. Asa ca, de Craciun , am fost in vizita la nasa ei la Bucuresti si am pacalit-o ca am uitat-o acolo...muuuulta vreme dupa, de cate ori vorbea cu nasa ii spunea sa-i aduca suzeta aia mare, ca mai aveam prin casa d-alea de la papusi bebe.
Cand s-a nascut Antonia, o lunga perioada de timp , o prindeam ca ii ia suzeta si tragea cu o pofta din ea...mama ,mama!
...hai c-am scris o gramada despre suzi..
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
blankar spune:
mai manca si altceva dar fugea mama sa dupa el
toata ziua cu mnacarea ca eram ametiti toti din cabana
mai ales ca a plouat si nu am putut iesi afara
ursuleata spune:
Fetelor, am intrat sa va zic ca suntem bine doar ca daca e relu acasa sta numai el la calculator
, si cand nu sta ne ocupam de copii si nu am cum sa intru. Acum doarme.![]()
Mami de ursuleti
Vlad
Albert Cristian !31.01.2010
blankar spune:
Muffy asta are energie nu gluma!
mai sta si linistit cateodata?
tot am vrut sa te intreb de unde sunt cuburile alea faine cu care se
joaca ?
mihutza11 spune:
Zozelicule ptiu ce falcute avea!
mai cu mancatul Luny nu citi.. ieri a mancat patru sarmalute mandra mea.. initial i-am pus trei dar a mai cerut..adevarul e ca parca niciodata nu mi-au iesit asa bune
pastele le adora si ea! apoi ii mai place mazarea enorm si piure de cartofi.. mananca si lasagna cu spanac.. ficatei sa nu vada in orice combinatie-aici seamana cu taica-su ca nici lui nu-i plac.. nu stiu daca mai e altceva ce nu ii place asa ca ficateii..
Ramo deci ziua nu o ia decat la somnul de amiaza.. sau daca mergem undeva cu masina neaparat sa-i dau "iaia".. noaptea prin somn o mai cauta, dar in rest nu o cere..
Livi bravo de acomodarea usoara la gradi!
si chiar ma gandeam exact cum zicea si Ioana.. sa dea DD sa nu fie cazul la voi!
Luny imi pare rau pt stresul asta cu mancatul..
na ca ce bine zise Zoze.. deci asta e cauza de fapt.. mostenirea
..
cu "munuca" suntem si noi cu "I gotta feeling" si Lady Gaga, dar si Antonia cu Morena ei, cu Lady Gaga de ROmania
Sexy Bitch - David Guetta & Akon
etc etc etc etc
oare cu ce nu suntem noi...
hai sa va mai pun o melodie mai de copilasi:
http://www.youtube.com/watch?v=7HmkLu24w2o
edit: ca nu mergea asa mic, am pus direct linkul..
cu laptele nu stiu daca ajungem la 400ml/zi.. f rar.. a inceput insa sa mai bea cu canita, mai ales cand ma vede pe mine ca il beau ca pe apa cateodata.. mai aesl de cand cu sarcina imi place sa il beau asa rece de la frigider..
Tare Muffy!
energie debordanda!! si ce i-a mai crescut parutul..si
8+Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny noutati de Mufarin Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
-icel mareeeee pentru mozolici tavalici
pentru dansRAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
nicol_conte spune:
Antonia bea cam 750 ml de lapte pe zi, dar sunt hotarata sa-i scot biberonul de la pranz ca am senzatia ca o cam satura si nu prea mananca. Desi nu e tocmai slabuta, sa stiti ca nici Antonia nu face parte din randul puilor mancaciosi, niciodata nu am avut satisfactia asta..
Am vazut pui de Vali frumosi si care seamana tare mult intre ei si impreuna cu mami
- multa sanatate Mateiului!offf, mititelul, de cand o trage si el cu racelile astea..
Mimo imi inchipui ce balaceala o fi fost pe capul lui Dudelle, a fost in extaz copilul, in ton cu vremea de afara
..Sanatate lui ,sa-i treaca mucii aia mai repede si sa reintregiti familia sanatoasa
!
La multi ani Teodorei!
Laly ai incredere ca o sa fie bine, vei vedea!
Felicitari Davidutului de Ioana pentru noptile lungi linistite, tine-ti-o tot asa!
Sovi ce tare Sashul!Am notat si eu linkul de jucarii, multumim 
L-am vazut ai pe Sufletelul blond mancand paste la 7 luni
, iar acum am ametit de-a binelea privind ultima gaselnita de Mufa
, imbracat in tricoul lui taxu...
Ramo am citit ca mi-ai zis de pampersi zilele trecute...momentan am trecut pe pampersi din aia in pachet alb si vad ca n-au mai fost probleme....si ce vant te-aduce pe la Bucuresti? poate o iei si pe Zoze cu tine...zic si eu..
Ma bag si eu la intalneala din martie
Bubulino tine-o tot asa cu regimul!!
- chiar ca trebuie sa ai vointa de fier sa rezisti; eu n-am tinut niciodata regim, nu cred c-as putea, mai tare as manca...
Nico ma bucur ca ti-au iesit bine analizele; cum e vremea la Viena?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
blankar spune:
Mihu,i-ai zis ceva lui Andra de bebe?
eu l-am intrebat pe Eric ieri:"vrei sa mai faca mama un bebe?"
s-a uitat la mine cu niste ochi mari si la burta
la care el"DA!!!!!TITA!!!!!!!!"
adica fetita
asa de dulce a fost
http://community.webshots.com/user/blanka75