buna,fetelor!
dupa muuuulte probleme(privind incercarea de a face un bebe) intampinate si unele dintre ele rezolvate,am mai dat de una.bine,asta e o prob mai veche.nou este faptul ca sotul meu s-a hotarat(IN SFARSIT!!!)sa incerce sa o rezolve.are o spermograma dezastruoasa si ce stim deocamdata este ca are varicocel(diagnosticat cu mult timp in urma).
acum incercam sa vedem ce si cum putem imbunatati.
sunt in cautarea unui medic urolog bun(in iasi,de preferinta) care sa ne poata ajuta.
va rog din suflet,poate puteti sa ma ajutati cu vreo informatie,poate ati intampinat si voi astfel de probleme,poate aveti vreo experienta,poate puteti sa-mi recomandati pe cineva.
va multumesc din suflet!
multa sanatate!
dr Panainte Constantin..lucreaza la spitalul CFR dar are si cabinet particular,BioPan
http://www.informatiamedicala.ro/cabinete-medicale-Iasi/CENTRUL-MEDICAL-BIO-PAN-1132.html
Bafta
multumesc,ioana!
tot la dr panaite ma gandisem si eu.ma gandeam ca poate vreo cineva stie mai multe despre vreu urolog de pe aici.
tu ai avut tangenta cu el,ai fost la el(bine,sau sotul)?
stii ceva despre el?
pup!
IULIA si proful Novac este bun. Ii gasesti pe net cabinetul particular ( prin cartierul Alexandru) si nr de tel.
Multa bafta. 17+