BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 19
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui goggy Nu stiu cum am ratat sa-ti spun tocmai asta! Da, dragutza, a intrat sa vada cu ochisorii ei vigilenti ce se intampla . M-a vazut si pe mine in shpagat, da' asta nu se pune Dupa ce i-a vazut, a fost invitata in sala de asteptare dar nu a plecat inainte de a specifica faptul ca vrea 2 ( sa se prinda 2....de transferat, pot fi transferati oricati, ea e de acord ) Cum ar veni " ca doar nu sunteti de capu' vostru aici " Foarte tare, frate! MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Ei draguta daca ia vazut BUNICUTA din primele lor celule, atunci sa stii ca este de bine, cred ca le-a facut instructajul din privire si acum ii asteapta.
Sa fie cu noroc
andrabirni spune:
Goggy, iti doresc sa ai parte de 2 bebei...unul pentru tine, celalalt pentru mama ta.Super fazele cu dumneai.Cred ca o indragim toate din povestile tale....Transmite-i simpatiile noaste.
samira33 spune:
goggy...si eu iti tin pumni stransi tare,tare.
am eu o presimtire ca de data asta...ai pus-o
goggy spune:
Da, am avut norocul sa am o mama extraordinara E simpatica, mi-a zis ca ne-a lasat 3 fiv-uri sa ne facem de cap, da' gata! atat! Trebuie sa preia controlul situatiei . M-as mira sa nu intre si in sala de nasteri sa organizeze ceva si p-acolo. Ca doar trebuie supravegheat intregul proces tehnologic....de la materia prima, la produsul finit.
O sa-i transmit ca e vedeta pe forum .
goggy spune:
Fetelor, multumesc mult, ma bucur ca sunteti alaturi de mine .
Vorba unui mare clasic in viata....poate de data asta am pus-o!
bytzi spune:
goggy,tin pumnii strisi
Super simpatica mama ta
_
endometrioza, FSH 27/20/29
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
ingeras26a spune:
Goggy, dap, ai pus-o! Doamne ajuta!
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt
education spune:
Goggy, sa dea Dumnezeu sa se prinda .
Sa stai cat mai cumintica !
Nu stiu daca asta e secretul dar eu am stat numai in pat . chiar si de mancat mancam in pat.
+6
SA DEA DUMNEZEU SA FIE BINE PANA LA CAPAT !!!