Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)
Raspunsuri - Pagina 22
cris30 spune:
Astia zic aici ca la 102.4 sa te duci la urgente sau ma rog ar fi prag critic, pai la 104 ce dumnezeului mai faci!!!???
.
Au cazut sistemele, pai poate va da drumul acasa mai repede, poate azi nu apuca Aidan sa planga dupa ora 5 asteptandu-te, ii faci si lui o bucurie, ca-i vineri
.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
miereamara spune:
Da, cica dc are 102.5 pt mai multe ore si dc nu cedeaza la medicatie, sa mergi la emergency. La 104 mi-a zis sa ii dau alternativ tylenol cu motrin, sa il sterg pe corp cu prosop imuiat in apa, bai caldute, sa il tin mai dezbracat si sa il supraveghez pt convulsii.
sistemele sunt up and running :((
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
anca_ spune:
Multa sanatate licuricilor bolnaviori!!
Lisa, ma bucur ca e mai bine Ana, de acum sper sa fie numai bine!
Miere, bine ca ati scapat de data asta si Aidan e ok.
cris, e temperatura mica deocamdata, sper sa nu creasca. Mai are vreun simptom ceva?
Irina.c, bafta la serviciu de luni, o sa fie greu la inceput fara Andrei, dar o sa te descurci tu! Oricum job-ul tau suna tare bine, sper sa-ti placa si sa-ti aduca satisfactii!
Naty, vad ca n-ati scapat! Sa vii cu vesti bune luni de la doctor!
Noi am fost ieri la ski, am plecat devreme de la serviciu, pe la 2, la 4 eram deja la ski, am skiat vreo 3 ore si inapoi acasa. Drumul e cam lung, 1 ora jumate dus si a fost cam obositor seara, dar a fost super. Muntii aratau extraordinar cu zapada, seara, pur si simplu superb. Imi aducea aminte de iernile din Romania, cand eram copii si ne dadeam cu sania pana ne udam fleasca, apoi ne uscam sosetele pe calorifer in scara blocului, nu mergeam in casa sa nu ne opreasca si o luam de la capat
. Ieri eu nu ma dadeam plecata de la ski, asa frumos era, eram cat pe ce sa ne ducem la hotel si sa stam peste noapte acolo, dar a trebuit sa ne intoarcem pt bunica se panicheaza daca e singura seara...Abia astept sa creasca Andy sa il putem lua si pe el, ca ma simt cam aiurea cand trebuie sa il lasam acasa.
A fost bine ieri, dar azi la serviciu oboseala si lene cat cuprinde.
Acum facem planuri de mers la tubing duminica, poate il luam si pe Andy de data asta, macar sa-l dam cu sanuita putin, el a vazut zapada doar o singura data pana acum.
iuliacris spune:
La multi ani Tudor aka pisoi!
Multa sanatate si fericire alaturi de frumoasa ta familie!
Eu ma uit la deschiderea JO
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
Aalina spune:
Pe mine m-au trezit plozii astia matinali 
Cum mai stati cu mucisorii Iulia? La noi a functionat ok spray cu apa de mare. Ca la curatat urla de zici ca il jupoi de viu.
cris30 spune:
LA MULTI ANI TUDOR, PISOI DE MAMICA CURAJOASA SI FRATE DE MOTAN
!!!!!, SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOINIC !!

Aalina, ce spray cu apa de mare, cum se numeste???![]()
Cred ca ne iese o masea, ca am controlato in gurita si partea stanga este foarte umflata, de aceea si starea asta subfebrila care nu a depasit 100. Daca era ceva serios sigur urcau gradele.Alte simptome nu are, asa ca nu are rost sa ma agit.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
Aalina, tot mai are muci, i-am pus picaturi saline, dar tot mai colcaie, de dormit vad ca doarme bine, ortrece si aia.
Cris, pup puiul mic sa iasa repede maseluta, fara necaz.
Acum ma duc la nani ca-i 1 noaptea, o zi faina s-aveti (si tie noapte buna, Cris).
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)