Licurici de ianuarie-februarie 2009 LMA!! (88)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Axis,da...sa stii ca i-am afcut analizle de sange,i-au iesit bine toate,a traspirat doar cand i-am dat antitermice,deci nu ceva constant
multumesc

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Cam asa ar trebui sa arate efectele adverse:
Side Effects of the Chicken Pox Vaccine
The side effects of the chicken pox vaccine are usually mild and include:

* Low-grade fever
* Mild discomfort at the vaccination site
* A limited rash at the vaccination site (about 3-5 lesions) --si Ana are bube si pe scalp saracuta!

Tot citind este descris f rar reactie alergica la una din componentele vaccinului.Numai medicul poate sa ne spuna ce soi de bube are Anusca.Daca sunt tipice de varicela sau nu.

PS: lisa dc mai esti sunt cu lichid ????

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lisa zice ca s fara lichid

But still, if vaccination is followed by symptoms like, severe allergic reactions such as skin rashes or hives and breathing difficulties, dizziness and high fever, then one should immediately contact a physician.

Om vedea ce-i spune medicul.Oricum ca e reactie adversa post vaccinala personal nu am nici un dubiu

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

M-am gandit si eu la o reactie alergica.

Azi la doctor i-au facut lui Aidan hemoglobina si o analiza pt detectarea plumbului din sange (lead test), ca sa vada dc a fost expus la lead. Voi ati facut asa ceva?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Uuuufff Irina, sper sa fie bine Anusca

Fetelor, multumesc frumos pentru sugestii, o sa fac spanac sambata sau duminica (maine merge Mister inapoi la childminder si eu la servici ).

Idaira, bine ai revenit (ca nu te-am mai vazut de ceva vreme) Ce mai face Carla?

Fetele care nu au intrat de muuuult, pe unde sunteti? Edinutza, Alina olandeza, Aresa, Spic, Ralux, Ingrid, Crisspolis si restul (nu mai dau nume da' you know who you are) ce mai faceti? Ce mai fac puiutii vostri??

Edit: Miere, aici nu am auzit sa se faca testul asta. E un test de rutina sau... altceva? In schimb, saptamana urmatoare merge tati cu bebe la test de auz, cica se fac la toti copilasii la 1 an.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Iry, noi am facut la noua luni un set de analize printr-e care si plumbul si toate au iesit ok. Fierul a fost la limita inferioara, dar in perioada aceea stiu ca nu prea ii dadeam carne, acum cred ca e normal.
Anca, da da vrem detalii despre metode , ma documntez si eu de pe acum, ca la momentul potrivit sa stiu ce sa fac.
Betty, te asteptam cu noutatile de la medic.Sper sa fie bine .

Nu stiu ce sa mai zic cu vaccinul asta, nepotul meu a fost vaccinat la 1 an si anul trecut fiind in vacanta in Romania s-a imbolnavit de varicela .Cred ca a facut o forma usoara dar totusi... Eu i-am facut Dariei vaccinul si vad ca nu avut nici o reactie, am avut noroc.

Daria-Julia (21decembrie2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dark nu stiu daca e prea tarziu pentru reteta dar eu iti pot spune cum se fac cele mai bune galusti si cele mai pufoase

2 oua amestecate cu 7-8 linguri gris cu 10 min inainte sa le pui in oala. Le pui cand clocoteste supa si mai arunci din cand in cand cativa stropi de apa rece peste ele. Supa se face ca o supa normala de pui cu pui, morcov, pastarnac, ceapa si condimente.

Sper ca m-am facut inteleasa, daca nu, te rog sa ma intrebi.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Miere, si carlei i-a facut la noua luni pentru anemie si plumb, cred ca e de rutina aici.

Pe site-ul pediatrului nostru scrie despre vaccin anti-varicela

At 12 months or older, this vaccine is nearly 95% effective in preventing severe chicken pox. Side effects include some fever and pain at the injection site. Also, 2-4 weeks after receiving the vaccine a child may actually develop 4-5 spots like the chickenpox. No special precautions are needed in a child who develops these spots, as the odds of passing the virus on to otherwise healthy people are very slim. However, they should avoid people with known immune deficiencies or who are on chemotherapy.

Lisa, asteptam vesti cand va intoarceti, pupam bolnavioara!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Daiopri nu mi-ai spus, ce faceam bun??

Porumbita ma bucur ca sunteti mai bine, si Vlad mai face crize cand nu ii dai ce vrea, cred ca e normal

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Anca, mi-am rezervat si eu cartea la biblioteca, ca au 3 exemplare si-s luate toate, desi cred ca pana la urma o sa vad DVD-ul (asa am facut si cu "The happiest baby on the block")
Si Carla se supara cand ii luam ceva, dar nu face inca crize, are vreme...

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput