intrebare agnostica
Raspunsuri - Pagina 29
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iasmin08 Noi n-avem nevoie de ajutor. Invidia, deh, toti te invidiaza. Ti-am zis ca esti a mai tare balerina Iasmin, mama de strengar de 8 anisori |
E ca?
Hai,gata show-ul.N-am avut ce face si uite ce-a iesit.Da` afli multe chestii interesante cind rabufnesc orgoliile.
De pilda,cum se schimba parerile de la o postare la alta.
acu vreo doua pagini era "buna...de pus pe varza",da` am ajuns la "sa-ti fie rusine".mai,mai,mai...
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
conchita spune:
moderatorii de la SC: va rog frumos sa inchideti subiectul.
Hannen, doamnele crestine, ma bucur ca v-ati impacat. dupa cum se vede, peste impacarea voastra incep sa zboare haituitorii de scandaluri.
Allure spune:
Alooou!!!!!!! Back to the subject, please! Ca acum l-am descoperit si eu si am ceva de spus
Timpu' nu-mi permite acum sa ma desfasor, vreau doar sa comentez la intrebarea Conchitei "de ce nu l-or fi ucis Adam si Eva pe sarpe in Eden?" E foarte simplu dar intii trebuie sa ma asigur ca nu era o gluma sau o intrebare retorica. Daca e serioasa, am raspunsul.
Astept provincia :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X
Allure spune:
citat din mesajul lui conchita moderatorii de la SC: va rog frumos sa inchideti subiectul. Hannen, doamnele crestine, ma bucur ca v-ati impacat. dupa cum se vede, peste impacarea voastra incep sa zboare haituitorii de scandaluri. nimic |
vaai ce pacat! tocmai acum?
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Allure spune:
m-am linistit
un subiect ca asta este ideal pentru destzelenirea sinapselor plictisite de rutina "papa-caca-job-sleep and again"
Amina_Marina spune:
citat din mesajul lui capcaunul AminaMarina, si evreii, si arabii sunt semiti. Se trag din acelasi loc. Au origini comune (dovedite genetic). Ebraica este din aceeasi familie lingvistica cu araba. Scrierile araba si ebraica deriva din aceeasi scriere aramaica (ca tot ai pomenit de limba aramaica). Sunt destul de ... infratiti genetic si cultural. |
Capcaunule, vezi hamitii. Ei s-au imoptirvit profetiilor mesianice si Mesia.
Toti avem origini comune, toti ne tragem de acolo.
Cuvintul Allah il gasim si-n preislam , era un Zeu si avea trei fiice. Mai exact in kabala.
Ebraica are ca origine un dialect canaanit inrudit cu feniciana.
Limba nu este semitica pura, ci hamito-semitica.nu sunt chiar surori .Asa , japonezii tot de acolo se trag, da, si limba japoneza e sora cu araba.Dar noi vorbim de la Moise incoa`, si nu dupa potop.