intrebare agnostica

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katya spune:

Draga Hannen,

Subiectul Conchitei era pt toata lumea:crestini,musulmani,budisti etc:ai raspuns la subiect?Adica ce-ai face cu satana?Unde?

La acest subiect Patou n-a zis nimic de musulmani.Eu n-am vazut nimic de musulmani satanisti pe-aici.I-ai raspuns acolo unde a zis-adica la subiectul cu pricina?Daca da,atunci ati rezolvat,nu?

Ti-am spus:acest subiect al Conchitei nu era despre hai sa vorbim despre religii,deci de ce vrei tu sa vorbim sau sa fim curiosi in privinta islamului la acest subiect?De ce te superi ca n-am interes?La ce crezi tu ca ne-ar folosi sa vorbim despre religiile noastre?Mie nu mi-ar folosi,ca nu ma pot concentra,pur si simplu,am facut 40 de ani si nu am timp nici de crestinism,d'apai de paralele cu islamul,de ce te superi?Eu iti respect religia si n-am zis un cuvint rau despre ea!Dar uita-te tu cit de urit ai vorbit tu de a mea!In penultimul mesaj ziceai ceva de idoli..............Tie ti se pare ca respecti religia mea?

Si da,ai fost nepoliticoasa:cadem lesinate,aici nu-i biserica(pai nu e,dar s-a nimerit sa participam doar crestine la topic,cind ai venit,tu n-ai vrut sa raspunzi la subiect,cine-i de vina?),i-ai mai zis lui Iasmin ca are atitudine de gradinita si in gen ai venit furtunoasa,suparata si efectiv n-avea rost sa te rafuiesti cu Patou aici.

Eu n-am zis sa te dea Conchita afara,nu stiu de ce ai inteles asa,dar o sanctiune de la moderator tot meritai.Imi pare rau daca te-am suparat si hai sa ne impacam.Sa facem pace si sa nu mai revenim,bine?Iarta-ma si tu,ca si eu te iert.Ma duc la culcare.Sanatate sotului si sa-ti traiasca fetitele!Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iasmin08 spune:

Neatza fetelor! M-am trezit cam naspa, am dormit extrem de prost alea 3-4 ore asta noapte, sunt intr-o stare aiurea.
Hannen, nu vad scrisu' de tine, bre. Io am pus o intrebare, nici nu mai pot sa vad cine a raspuns si cine nu, ca iar ai venit sa faci balet. Sa te pupe mama de primadona ca bine iti sadeDe aicea esti. Hai, cafeaua ta cum e ca a mea e cam cu noduri ca iar ta vad suparata pe tot ce misca-n tara asta

Iasmin, mama de strengar de 8 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

Katya

Iasmin m-ai facut sa rad

Imi sunteti dragi toate, cred ca mi-ar placea sa ne intilnim candva.

Hanen esti o inimoasa, dar nu-mi place sa te vad

sa fim sanatosi cu totii si sa ne vedem de pacatele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetele, daca vreti deschidem alt subiect. Cum vreti voi.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=hcq4pnMzTRM&NR=1" target="_blank">Faustina's life"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Sa va priasca cafelele,eu is la a 5-a cred pe ziua de azi.Cred ca crap curind de la atita si

Dorothee,nu`s nervoasa.Doar cu inima la git mereu.Daca-i bine tre` sa stric ceva,daca am stricat,tre` sa repar.
Azi am dus-o pe prietena mea la spital cu copilul,si daca nu le-a blestemat pe cele tigari si cafele da` cit a fost copilu bagat la niste teste,noi tusti la coltu` amenajat si dai tiutiun.Si pe linga cafele si tigari m-a "alintat" si pe mine ca m-am bagat in subiecte religioase(btw.ea e crestina-catolica) mi-a zis ca`s sadica,nu satanistabey,da` de la ea accept orice ca o tare de tot ,pina si idolatra m-a facut,ca prea`l iubesc pe Michael Jackson)

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
ISLAM DENOUNCES TERRORISM

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput

Hannen
Io's la a treia cafea and still counting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Cred ca nevoie de alt subiect. Ce inseamna sa fii crestin? sau Interpretatea Noului Testament!

Mergi la inceput

Las-o mai usor cu cafelele ca nu e bine. Io tocmai am terminat-o pe a doua, si sigur mai beau una, dar am azi o zi, si drumuri, de nu vad.

Si bine ti-a facut ca ti-a spus ca faci idolatrie cu Michael Jackson. Stie ea ce stie. Asta e si parerea mea.

No fetele, o zi buna, ca io nu stiu cand mai am azi timp sa scriu, dar daca tot ati terminat cu cafelele, poate pana vin faceti o lasagna ceva, ca mi-e o foame, si nici timp sa mananc n-am..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Cred ca nevoie de alt subiect. Ce inseamna sa fii crestin? sau Interpretatea Noului Testament!

...............................
Vom rataci prin ceruri,
Cersind cu palme-ntinse
Un strop de adevaruri
Din vietile invinse...

Am deschis alt subiect, dar mai scriem si pe aici.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Amina Marina, zice ici la mine in DEX asa:
crestinism= ansamblul religiilor bazate pe invatatura lui Christos
Sa zicem crestin= adept al crestinismului

Dezvoltam la topicul despre crestinism al crinutzei?

Mergi la inceput