Ce scrie pe oul tau?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Fetelor imi cer scuze...de cate ori intru pe forum si vad titlul acestei discutii zambesc. . Trebuie sa recunoasteti ca trebuie sa citesti subiectul ca sa te convingi ca nu este vorba despre ...altceva. Nu cred ca este cineva care sa nu se fi gandit aiurea.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cautatori de numere pe oua, acu' e pe TVR1 o dezbatere cu aceasta tema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

elyda. .. .. pai, chiar ma interesa ce scrie pe-ale voastre.. si daca acest cod e international.. pe bune ..

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Teoria conspiratiei:voi vedeti ca la noi in Ro se gasesc numai oua de la gaini stresate?
Fetele din diaspora au oua mai bune,,nestresa(n)te!

Ei si ce daca dau faliment nemernicii care chinuie gainile,vor imbunatatii mediul de crestere si toata lumea fericita:gainile nu vor mai fi chinuite,ei cresc preturile si noi ne hranim mai sanatos!

Da', ce numere pe gaoace!Cand mananci un ou de tara, de gaina libera si fericita, se compara cu lesinaturile din SM?
Ca poate nu stiti, smecherii de producatori cica dau sa manance gainilor tot felul de substante ca sa iasa galbenusul mai colorat!

Mergi la inceput

crezi tu.. gainile belgiene cred ca sunt stresate de oamenii de aici.. Belgia este tara campioana in divorturi...
tara unde se ciocnesc trenuri.. tara cu cel putin 4 parlamente.. etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am fost ieri in Carrefour Unirii si bineinteles ca m-am oprit la raionul de oua... toate erau nr. "3", pe unele ambalaje scria "oua provenite de la gaini crescute in baterii imbunatatite"
As vrea eu sa iau oua nr. 1, dar de unde ? Ca nu pot sa umblu tot orasul :)
Astept sa vina primavara... sa inceapa sa se oua gainile la tara... si atunci iau oua din piata, de la tarani

Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in Mega Image sunt oua ecologice, sunt 1.14 lei bucata - 11.4 ambalajul cu 10 oua.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La Billa se gasesc mereu oua nr2.
Acu vreo 3 saptamani am gasit si oua ecologice (nr 0).

Oua eco se mai gasesc in magazinele bio.

..se revolta producatorii de oua chinuite.. www.telegrafonline.ro/1266444000/articol/112689/scandal_pe8230_oua.html" target="_blank">stire

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

"oua provenite de la gaini crescute in baterii imbunatatite"

Doamne, asta ce mai e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Campania de informare a consumatorului roman este binevenita.
Prea am fost luati pana acum drept prosti care inghit orice,ca avem sau nu avem posibilitati materiale!
Iata ca opinia publica din Ro s-a sensibilizat si se uita cu mai multa atentie cand cumpara ceva:se uita dupa E-uri,se uita la prima cifra inscrisa pe oua si tot asa.
Propun o rubrica "Ferbinte" cu informatii de interes public privind alimentele pe care le consumam(nu atat de catre noi,adultii,mai ales de catre puii nostri!), sustinuta cu stiri serioase din tara si din strainatate.

Mergi la inceput