Ce scrie pe oul tau?
Raspunsuri - Pagina 6
roxy spune:
tot ce-mi ramane sa sper e ca din cele care sunt luate moarte din fermele alea de groaza nu se regasesc in cutiile cu carne de pui sau gaina pe care le cumparam , cu toate ca nu m-ar mai mira nimic...
PS. cu toate ca de regula cumpaeram cutii cu oua marcate cu 1 sau 2 (2 de cele mai multe ori )de azi am decis sa cumpar numa din cele inscriptionate cu 1 sau 0 ,macar atat pot sa fac si e si pentru sanatatea familiei mele...
karligutza spune:
dragi copii, tocmai am fost la Cora in seara asta si pentru ca aveam nevoie si de oua, m-am uitat special sa cumpar din acelea ecologice de data asta! dar nu erau deloc! (sunt unele ambalate cate 10 buc. in carton verde; se gasesc mai rar, dar cand gaseam luam pt.ca le foloseam strict pentru fetita mea) majoritatea incepeau cu 3 .. insa intr-un final am gasit si din cele care incepeau cu 2... (ce mai scria pe carton e ca provin de la gaini crescute la sol) asa incat am luat asa pt.ca n-am avut incotro, macar am facut un progres fata de data trecuta, cand m-am trezit ca am in frigider cele mai naspa oua.
insa ce voiam sa va spun si voua e ca toata lumea care cauta sa cumpere oua (in timp ce eram si eu pe la raft) se pare ca se uita foarte atent DE CARE oua cumpara! zau, toti susoteau cu partenerii sau pur si simplu 'bolboroseau' catre ceilalti cumparatori ca nu gasesc decat cu 3! chiar m-am mirat ca lumea acum se uita SI LA ASTA... nu doar la data expirarii; se pare ca prinde campania asta, cu toate ca eu n-am vazut nicio stire la TV.... aici pe DC am citit pentru prima data despre treaba asta!
m-as mira sa se intample incet dar sigur schimbarea despre care vorbeati si voi mai sus... sa dispara producatorii de oua cu numerele 3, 2, 1... dar m-as bucura; ideea e ca nici cele cu 0, ultra-super-ecologice, nu mi s-au parut la fel de bune ca cele pe care le mananc la tara la bunica; pai cand pun 2 oua de la tara in clatite, iese compozitia galbena si clatita la fel, iar la gust nu mai zic; in schimb folosind din acelea ecologice, vizual cel putin, mare diferenta intre acestea si acelea de la avicolele obisnuite nu am vazut.
o seara buna!
karligutza
sunt mamica Adelutei
anaemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karligutza dragi copii, tocmai am fost la Cora in seara asta si pentru ca aveam nevoie si de oua, m-am uitat special sa cumpar din acelea ecologice de data asta! dar nu erau deloc! (sunt unele ambalate cate 10 buc. in carton verde; se gasesc mai rar, dar cand gaseam luam pt.ca le foloseam strict pentru fetita mea) majoritatea incepeau cu 3 .. insa intr-un final am gasit si din cele care incepeau cu 2... (ce mai scria pe carton e ca provin de la gaini crescute la sol) asa incat am luat asa pt.ca n-am avut incotro, macar am facut un progres fata de data trecuta, cand m-am trezit ca am in frigider cele mai naspa oua. |
si noi am fost in seara asta in cora si am gasit oua doar "nr." 2 si 3...am luat un nr.2 ...eurou parca-i zice...sincer ma asteptam ca alea toneli (sau cum le-or zice) sa fie macar nr. 1...dar erau 3
intrebare: dar se gasesc in magazine oua 0 si 1 ca eu nu vazui?
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
IMPLINIRE
Alizee spune:
citat din mesajul lui karligutza nici cele cu 0, ultra-super-ecologice, nu mi s-au parut la fel de bune ca cele pe care le mananc la tara la bunica; pai cand pun 2 oua de la tara in clatite, iese compozitia galbena si clatita la fel, iar la gust nu mai zic; in schimb folosind din acelea ecologice, vizual cel putin, mare diferenta intre acestea si acelea de la avicolele obisnuite nu am vazut. |
Exact.
Asta dovedeste ca este mult mai important cum sunt hranite pasarile, decat in ce conditii cresc.
Degeaba sunt ele crescute la sol, avand nu stiu cati metri patrati de pasare, daca li se da sa manance furaje "imbunatatite".
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
maraki spune:
citat din mesajul lui karligutza dragi copii, tocmai am fost la Cora in seara asta si pentru ca aveam nevoie si de oua, m-am uitat special sa cumpar din acelea ecologice de data asta! dar nu erau deloc! (sunt unele ambalate cate 10 buc. in carton verde; se gasesc mai rar, dar cand gaseam luam pt.ca le foloseam strict pentru fetita mea) majoritatea incepeau cu 3 .. insa intr-un final am gasit si din cele care incepeau cu 2... (ce mai scria pe carton e ca provin de la gaini crescute la sol) asa incat am luat asa pt.ca n-am avut incotro, macar am facut un progres fata de data trecuta, cand m-am trezit ca am in frigider cele mai naspa oua. insa ce voiam sa va spun si voua e ca toata lumea care cauta sa cumpere oua (in timp ce eram si eu pe la raft) se pare ca se uita foarte atent DE CARE oua cumpara! zau, toti susoteau cu partenerii sau pur si simplu 'bolboroseau' catre ceilalti cumparatori ca nu gasesc decat cu 3! chiar m-am mirat ca lumea acum se uita SI LA ASTA... nu doar la data expirarii; se pare ca prinde campania asta, cu toate ca eu n-am vazut nicio stire la TV.... aici pe DC am citit pentru prima data despre treaba asta! m-as mira sa se intample incet dar sigur schimbarea despre care vorbeati si voi mai sus... sa dispara producatorii de oua cu numerele 3, 2, 1... dar m-as bucura; ideea e ca nici cele cu 0, ultra-super-ecologice, nu mi s-au parut la fel de bune ca cele pe care le mananc la tara la bunica; pai cand pun 2 oua de la tara in clatite, iese compozitia galbena si clatita la fel, iar la gust nu mai zic; in schimb folosind din acelea ecologice, vizual cel putin, mare diferenta intre acestea si acelea de la avicolele obisnuite nu am vazut. o seara buna! karligutza sunt mamica Adelutei |
Alaltaseara a fost prezentat subiectul despre oua la stirile protv. De aceea este lumea pusa in tema.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maitreyi spune:
mama mea cumpara oua de la o femeie de la tara si mi-a fost nu stiu cum tot timpul sa ii dau cupilului oua de alea. las' ca fac vanzare la carfu da' macar stiu ca is analizate. numai ca acum m-am cam dezumflat. am fost azi la cumparaturi si la sectorul de oua, 10 mii de producatori dar TOATE cu 3...cele care ati gasit cu 0 si 1 sau chiar si 2 nu ne spuneti de la ce firma sunt?
multumim de info
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
sanse spune:
Eu am luat ieri oua ecologice de la Auchan .Costa 90 bani oul
Au cifra 0
Va scriu acum ce am gasit pe cutie:
Producator :sc oua de tara srl-Pitesti,Jud. Arges
www.ouaecologice.ro
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC
alessia2005 spune:
Aoleoo..pe ale mele inepe "tiparitura" cu 2...deci..sunt la marginea prapastiei...?..pai atunci sa...ca nu mai am mult si ..cad...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
capcaunul spune:
Mare atentie!
Nu cumparati oua marcate cu 3 in cofraje de 6 bucati!
Adunand cifrele pe coloane (3 + 3 = 6) si citind sumele in lungime avem 666!