Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 *153*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Apropo de scaunul de masa ,eu intotdeauna i-am pus centurile jos si sus, de cand am inceput sa-l folosim.Si cu caruciorul la fel..desi multa lume ma lua la misto....ca unde imi fuge copilul de il leg atat!

Olga Tarziu sunteti o familie foarte frumoasa...v-am admirat si eu azi!

Olga bine ca David este mai bine!Nu-ti face probleme ca nu manaca mancarica, sanul ii face foarte bine oricum!

Si a Giulia m-a rupt zilele astea cu alaptatul,dar ce sa-i fac daca asa isi gaseste ea confortl cand e maraita!

cred ca ma bag si eu in pat ca parca vad ca iar ma trezesc din ora in ora.Nu-mi explic de ce tuseste ca ieri la pediatru era bine,de aia am facut si vaccinul .
Noapte buna!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009)
10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_05

Georgiana si a mea a cazut tot din scaunul de luat masa de aceea sunt disperata, distanta pana la podea e totusi macar 1 m.
Olga tu esti frumoasa oricum, bine ca e mai bine bb.
Aris, multa sanatate!
Ayla tu esti o dulceata de femeie, intotdeauna sari in ajutorul tuturor, mersi pt articole .
Eu oricum nu pot sa dorm, cred ca fac noapte alba

Cami mami fericita de printesa Iulia Elena (25.05.2009)

Nici eu nu prea am somn, desi ar trebui sa recuperez noptile nedormite. Oricum in noaptea asta nu ma mai trezesc la 5 ca pana acum , sa-i fac aerosoli. O sa dorm si eu ca omul

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

OLGAma bucur ca David este mai bine!!!! Si ca nu a fost nevoie de spitalizare

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Si eu ma bucur mult, caci am fost tare speriata, mai ales cand am vazut ce s-a panicat pediatra cand l-a vazut pe David si ma suna din juma in juma de ora sa ma intrebe cum se simte.

Si va zic mamici, aerosolii astia fac mari minuni. Neaparat sa aveti asa ceva in casa, caci nu se stie. Eu daca ii faceam din timp, nu mai ajungeam in situatia asta, cu gatul inflamat si laringita de toata frumusetea de nici nu putea sa respire. Asa ca ati putea sa faceti o investitiein asa ceva, este util pt intreaga familie.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Gata, fug la somn ca maine iar sunt in picioare la 6:40 sa il pregatesc pe Iri de plecare la scoala. Daca mi-a convenit ceva la ninsorile astea.....mi-a convenit ca s-au inchis scolile 2 zile si am dormit si eu pana mai tarziu
Va
Noapte buna!

IRITEOPETRU
New Life Is Born

Of, draga de tine

Noapte buna!

Mergi la inceput

Geogyiuli

F bine ca-i legi centurile. N-o lasa sa fuga

Eu asa am obosit cu alaptatul asta, mai ales in saptamana asta in care a mancat numai laptic. Dar bine macar ca am avut lapte, caci nu stiu ce ma faceam cu el asa bolnavior, daca nu manca.

Voi pe la cat v-ati gandit sa intarcati? Eu cred ca pe la 1 an. Eu zic ca David a beneficiat destul de lapte, mai ales ca pana la 6 luni a fost alaptat exclusiv, si i-a priit: 10 kg numai din laptic
Eu as vrea sa ma relaxez o luna-doua, pana vine bebe 2, caci apoi iar intru in "post"

Si apropos de bebe 2: cand a fost David bolnav, nu mi-l mai doream. Mi-a fost cam teama ca n-o sa ma descurc si ca o sa-mi fie f greu. Dar tot nu m-am razgandit

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas singurica...

Sa aveti o noapte linistita si calduroasa!

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

priviti http://family.webshots.com/album/576705082qkWFIo 3 poze cu tudor cam imbracat ca sa va dati seama de cum mai arata micutul flacau..dar asta este ce-am avut la indemana..si un filmulet cu alin inzapezit:P copii din noi:)

vroiam sa uploadez film cu tudor cum a fost plimbat cu lopata..dupa cum veti vedea in poze..in lipsa unei sanii..pe care a, cumparat-o ulterior..s-a cerut iarna asta..bine era daca o aveam de la inceput..

va k ne bagam la nani in sfarsit..vad ca eu inchid paginile de cateva zile incoace:P

o zi frumoasa sa aveti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

aveam si eu companie mai olga..acum ai plecat si tu..uff..

acum citesc ca ti-l doresti pe bebe 2 curand..asta e bine! noi cred ca mai stam un an pana sa ne apucam de al doilea..in primul rand sa ne gasim o cazuta a noastra..k nu prea mai are loc ink unul mic..si apoi..uff..mai am ink 3 ani de fac..insa nu il las pe tudor singurel in niciun caz! abia astept sa mai fie una din noi graviduta..desi am vazut ca avem o colega..n-am retinut numele..

multa sanatate!

si alga..spor la facut copii

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

Alin (tati de Tudor) pozeaza momentele voastre importante (nunti, botezuri, petreceri) trageti cu ochiul aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza..vin cu ca apoi dispar la gradi...posta, si sa comand un tort
Monica..vad ca s-a terzit printesa..cred ca s-a inteles cu Vladut..ca la aceeasi ora s-a terzit si el, dar s-a culcat rapid inapoi...si acum inca dorm amandoi..
Dodo, multumesc multa venit ieri bratara

Vlad si Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006

Vizitati magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Capitolul 154

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput