Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

ramo1901

...noi am facut nunta la Sighisoara, in mai anul trecut...si am avut o zi superba! nici cald, nici frig, soare...m-as mai marita o data

Bulina 18 +

cum a-ti ales sa faceti nunta la Sighisoara?....e un orasel care mie mi se pare foarte frumos

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

sotul e de acolo :) (iar eu sunt moldoveanca)

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

beluistef, exact asa am facut, ca nu e prima oara cand schimb un subiect (schimb la Colectie...), cred ca am uitat sa dau log out in fereastra din care am copiat link.

tina, bine ca nu ati patit nimic. Si eu intelesesem ca erati pe strada.

Cristina 11 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

mi-am scos ghipsul ieri...si acum ii simt lipsa :). Ma doare, nu pot sa indoi gnunchiul si articulatia e instabila(dupa ce nasc ar trebui sa ma operez). O sa incep fizioterapia luni. Mai nasol e ca trebuie sa merg la servici si eu abia ma misc...iar afara e numai gheata peste tot. Abia astept sa se decongeleze, macar sa nu imi mai fie frica de alunecare. Sper sa pot sa il car pe bubu cand mai creste burta...uffff. Am ajuns sa imi fie frica sa pasesc, cred ca daca nu eram cu burtica nu eram asa de panicata. Si nici nu pot sa iau pastile pt dureri.
Altfel sunt bine :) . Pupaturi.

14+

felicitari ca ai scapat de ghips! ai grija cu gheata si mergi usor! nu iti fa griji pentru la vara, il cari pe bebe, dar o sa fie frumos afara, nu o sa te mai ingrijesti de gheata, zapada de escaladat...si piciorul o sa fie mandru sa aiba asemenea povara

Bulina 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

ramo1901

...noi am facut nunta la Sighisoara, in mai anul trecut...si am avut o zi superba! nici cald, nici frig, soare...m-as mai marita o data

Bulina 18 +

cum a-ti ales sa faceti nunta la Sighisoara?....e un orasel care mie mi se pare foarte frumos

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Oana 18+

Noi 2...

sotul e de acolo :) (iar eu sunt moldoveanca)

Bulina 18 +

faina combinatie si locuiti in Bucuresti

Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Pufescu ma bucur ca ai scapat de ghips, cateva zile e mai nasol...dar gandeste-te ca acum cari doar burtica inainte trebuia sa cari si ghipsul

Oana 18+

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata!!!
Racusor si eu am aceeasi problema cu limba. De ieri ma doare ingrozitor limba, nu mai prea pot vb, de mancat nu mai zic.Cred ca m-am ales cu niste afte de toate frumusetea, dar nu imi explic din ce cauza. Lumea in jurul meu glumeste ca mi-am muscat limba si astea sunt efectele otravirii.
Gluma, gluma, dar eu sunt cam disperata pentru ca mi-e foame si nu pot manca.
Am sa incerc cu glicerina boraxata, desi mi-am promis ca in sarcina asta sa nu iau absolut nici un medicament, decat cele recomandate pt gravide.Se pare ca nu o sa reusesc.
Sa aveti o zi cat mai placuta.

paula, 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui angharad

A, inca ceva, daca tot am abordat un subiect dermatologic...Vorbeati mai devreme despre acele semne din nastere, care ar aparea urmare a unui act furacios al mamei, in perioada sarcinii (superstitie pentru mine, si nu cred in asa ceva).
Ei bine, eu am un astfel de semn, in forma de floare de liliac (asa pare), discret, pe coapsa, aproape de zona inghinala. Sotul meu, are o pata sub barbie, ca o bulinuta, camuflata de barba din dotare. Primul nostru bebe are bulinuta lui tati exact in aceeasi pozitie si pe acelasi picior ca mami, iar floricica a emigrat pe gamba piciorului opus. Nu am nici o explicatie rationala (dermatologul mi-a spus ca nu se transmit genetic), e pura coincidenta. Oricum, abia astept sa iesim la plaja, noi gagicile, la bikinei, sa ne etalam tatuajele naturale.
Si pentru ca e deja o ora rezonabila, va invit la un fresh de portocale. Eu deja am halit doua ... portocale, freshul e la bebele din burtica.

P.S. As putea primi si eu parola de la contul comun? Vreau sa-mi etalez si eu burtica din dotare, dupa ce fac poze noi.

15+ si mami de pitzigoi Ioana-Miruna (28.01.2009)

Ca sa-ti trimitem parola, activeaza-ti PM, inrti in profilul tau, te duci la mesaje private, la optiuni, de acolo activezi PM.

Si mie mi se contureaza linea negra, sunt f iritata pe fata, nu mai suport nimic nimic, de la apa ma irit ceva fantastic, trebuie s-o dau pe apa termala, n-as vrea sa-mi cocolosesc asa de tare pielea, dar n-am incotro.

Alina 15+
gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

'Neata burtici!

Eu ma simt mai bine. Nu am facut febra. Am luat oscillococcinum. Mi-a trecut durerea de cap si pot sa respir si pe nas. Imi mai curge putin, doar atat. Azi o s-o tin tot pe lamaie si miere si sper sa-mi treaca, mai ales ca avem bilete la tatru pt diseara ( dupa "lupte seculare" care au durat 1 an am reusit sa luam bilete la Egoistul).

Denisa, sper ca sunteti cu totii bine. Te inteleg perfect, am trecut si noi printr-o situatie asemanatoare chiar inainte de sarbatori. Aveti grija de voi.

Puiut_mic eu am 17 s si inca nu sunt sigura daca l-am simtit pe bebe, sau nu. Cateodata simt ceva asemenator ca si cand aveam emotii si le simteam in stomac, numai ca acum le simt ceva mai jos si mi se intareste burtica unde este bebe

La mine se vede cred o idee linea negra, sau poate mi-o imaginez eu si o vad

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Insanatosire grabnica tuturor gravidutelor!

Lia, felicitari pentru rezultat!
Pufescu, de acum trebuie sa faci fizioterapie, eventual niste exercitii acasa sa isi dea drumul piciorul.. Refacere grabnica!
Tina, sper ca esti bine!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxv24nho4ve.png" target="_blank">15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Haideti sa ne inveselim putin. Eu am vazut fimuletul in vara anului trecut, probabil multe dintre voi l-ati mai vazut, dar eu il revad cu placere de fiecare data.

www.iheartchaos.com/content/awesome-new-pixar-short-film-partly-cloudy-i-heart-movies" target="_blank">Stiti de unde vin bebelusii?

Cristina 11 s & Elise-Stefania

Mergi la inceput