Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutz_mic spune:
Ramo, felicitari pentru fetita!
Carmen, te felicit pentru curaj! Si eu ma gandeam sa plecam undeva cateva zile in vacanta dupa nastere, dar de vreme ce o sa fac cezariana.. nu cred ca o sa fiu in stare...am ratat si vara asta, dar pentru bebitza merita din plin!
Maya, noapte linistita pana dimineata!
Elena 13+
maya71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Ramo, felicitari pentru fetita! Carmen, te felicit pentru curaj! Si eu ma gandeam sa plecam undeva cateva zile in vacanta dupa nastere, dar de vreme ce o sa fac cezariana.. nu cred ca o sa fiu in stare...am ratat si vara asta, dar pentru bebitza merita din plin! Maya, noapte linistita pana dimineata! Elena 13+ |
Nultumesc, si tie! Avem mare nevoie, si daca se poate sa fie de 12 ore...
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui maya71
'Functioneste'... ti/am trimis PM si ucenic(aspirant) burtica |
nu am primit PM :(
noapte buna!!! odihna placuta de 12 ore :)
Bulina 18 +
racusor2010 spune:
buna dimineata burtici frumoase
in Bucuresti ploua...e atat de urat...acum ma bucur ca stau in casa si nu inot prin balti
va invit la o ciocolata calda cu croissante si un film bun :)
va pup si sa aveti o zi minunata!!
(azi noapte am dormit, nu am mai tusit..yuuppiii)
Bulina 18 +
ramo1901 spune:
va doresc si eu o dimineata buna si o zi cat mai usoara si calduroasa daca se poate.
va pup si va multumesc ca impartasiti bucuria mea in legatura cu fetita....
sa aveti grija de voi.....
Ramona 14+
beluistef spune:
Buna dimineata
Ramo felicitari pentru fetita, chiar daca este doar 80%, este mai mult de jumatate , sa fie sanatoasa si sa stea la caldurica pana la termen.
Dragaica hai cu vestile, nu ne mai tine in suspans.
Racusor multumim de tratatie ...este bine ca ai vorbit cu doctora si nu ai mai luat antibioticul ala si o sa vezi ca o sa te lase si tusea cat de curand.
Cris este bine ca te-ai mai linistit si incearca sa nu te mai stresezi din orice ca nu-i face bine la micut.
Sa aveti o zi cat mai usoara
Elena, 19+ cu
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005)& Beatrice ( 02.06.2003)