Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

medicul meu mi-a zis sa ma mai duc pe 25 martie la morfo la care yo ; cum dl dr asa tarziu?????? el: pai sunteti bine , bebe e bine...
saracu cred ca zice ca-s nebuna...oricum pe 25 luna asta ma duc iar la eco sa vad ca e bine bebe...

+15 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici

paunita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

sa aveti o dupa-amiaza placuta, burtici!

Crissy, minunat filmulet, abia astept sa i-l arat si sotului meu!

Ramo, felicitari pentru cununia si nunta care va asteapta! Nici eu nu stiu ce sugestie sa iti dau referitor la alegerea datei, cred ca orice ati alege va fi o zi speciala si superba!
Noi de exemplu vrem sa facem botezul de ziua sotului, in octombrie.

Denisa, ma bucur ca ti-ai simtit bebeii!

Maria, bine ai venit printre noi, sarcina usoara si frumoasa si bebe sanatos si la termen!!!

Vad ca va ganditi la concedii...ce mi-as dori si eu putina relaxare, dar nu stiu daca o sa ne permitem, in primul rand ca timp.. la noi primavara si vara sunt sezoane pline de munca... Avantajul e totusi ca locuind in Constanta macar seara si in week-end ne putem relaxa putin pe malul marii..

Elena 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Va pupacesc fetelor!!! Ma indrept spre casa.

VA doresc o seara linistita!
Pe maine, numai cu vesti bune!

Cris 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Paula!Se pare ca avem aceeasi data 26 iulie:)....si eu m-am gandit la mai multe variante, am facut fel de fel de socoteli si se pare ca nu o sa vedem litoralul in acest an
Oana!Ai o idee minunata cu Egiptul! Cand pleci?

tina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

ce faceti burticilor? sper sa ajunga mesajul meu, ca ultimul s-a pierdut nu stiu cum.

Si mie mi-a placut filmuletul, simpatic tare!
Noi suntem bine, bebe misca de la saptamana 16; acum cred ca face deja acrobatii cateodata.Am vazut ca ati vb despre ; nici noi nu stam bine, acum nu mai avem interdictie (am avut in primul trimestru) dar sotul este foarte stresat ca daca ii facem ceva lui bebe si aproape ca trebuie sa il fortez

de raceala inca am reusit sa ne pazim, dar in ultima vreme nu prea am mers pe jos, doar cu masina, ma imbrac foarte bine si am inghitit si o tona de fructe cu vitamnia C, cred ca a contribuit si asta

cu stomacul e inca bine, insa pe mine deja ma doare spatele destul de rau; cateodata rau tare tare. e adevarat ca am si niste probleme si imi e tare teama de durerile ce vor urma. Voi stiti daca se poate lua ceva pentru astfel de dureri sau cu ce creme ma pot da?? Il voi mai intreba pe doctor mai insistent. Prima oara mi-a zis ca nu ma pot da cu nici o crema care are antiinflamator; pe de alta parte la farmacie, mi s-a zis ca nici cu astea homeopate nu ma pot da fara avizul medicului, ca unele plante fac rau......

saptamana viitoare mergem la morfo si va anunt ce si cum, avem mari emotii.

sa aveti o seara buna si sa vine primavara cat mai repede sa ne scoatem burticile la plimbare

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Neata fetelor si de la noi, va invit la o cana de laptic.
Eu am azi, in sfarsit, controlul, abia astept sa-i vad, am emotii mari, sper sa fie bine cu testele alea de tub neural.

Am si eu cateva intrebari, acum care-s urmatoarele teste? Parca este unu la 16 saptamani pentru sindromul Down, altceva ??????????
Cele care au gemeni fac controale mai dese sau in functie de starea sarcini????
Pana cand se ia acidul folic????????
A sa pun acelesi intrebari medicului azi, da vroia sa stiu si alte pareri sa fac comparatie cu ce se intampla in tara.
Multumesc

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

dragaica,

probabil ca ai facut acum dublu test. daca rezultatele vor fi bune (fara vreun dubiu) + copilul e ok si la eco, nu cred ca mai este necesar sa faci triplu test. asta e si ce cred eu dar si ce mi-au zis 2 doctori + med de familie (am mania de a intreba mai multa lume)

intr-adevar, triplu test se face intre 16-18 saptamani (sange +eco care se coreleaza)

apoi f importanta va fi eco morfofetala; il intrebi pe doctorul tau la cate saptamani sa o faci; unii zic 18-20 altii 22...; mie doctorul mi-a explicat de ce exista aceste diferente si am decis sa o fac la mijloc, la 20 iar daca ceva inca nu e destul de dezvoltat sa o repet la 24.

acid folic am luat in primul trimestru; dupa poti lua elevit daca vrei, care are din toate, chiar si acid folic

eu mai inca o singura nelamurire: cand mai trebuie facute analize de sange in trimestrul 2???? si ce analize???
deocamdata eu imi voi repeta doar urocultura

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Va pup burticilor! Astazi v/am urmarit dar am fost numai printre 'hortoage'. Am mici nostalgi dar... macar ma bucur ptr voi. Am in fata mea o 'violeta de parma', o frumusete si e inflorita asa ca... va trimit ptr fiecare cate o floricica si multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufescu

mi-am scos ghipsul ieri...si acum ii simt lipsa :). Ma doare, nu pot sa indoi gnunchiul si articulatia e instabila(dupa ce nasc ar trebui sa ma operez). O sa incep fizioterapia luni. Mai nasol e ca trebuie sa merg la servici si eu abia ma misc...iar afara e numai gheata peste tot. Abia astept sa se decongeleze, macar sa nu imi mai fie frica de alunecare. Sper sa pot sa il car pe bubu cand mai creste burta...uffff. Am ajuns sa imi fie frica sa pasesc, cred ca daca nu eram cu burtica nu eram asa de panicata. Si nici nu pot sa iau pastile pt dureri.
Altfel sunt bine :) . Pupaturi.

14+

of, nasol pt tine..imi pare rau..sper sa te recuperezi repede..ia-ti un medical ceva...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

... hartoage... hihiha, ce neatenta sunt

Mergi la inceput