In gradina cu pitici-eOFICIAL-un BB de Olanda!(69)
Raspunsuri - Pagina 15
Ellyshor spune:
Hello gagici!
Stiu ca m-ati dat disparuta...inzapezita...sau rapita de extraterestrii....pfiuuu
Din pacate am avut ceva probleme personale destul de serioase si m-am concentrat pe rezolvarea lor. Incet, incet vad ca apar si rezultatele...sper sa fie bine si de aici incolo.
Din cauza ultimelor evenimente din viata mea am amanat si drillingul......pentru luna aprilie sau mai.
Vad ca voi ati fost tare cuminteleee si ati venit numai cu vesti bune. Sa incep cu inceputul
Luminita FELICITARI draga mea! Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebic frumos si sanatos.
MONAAAAAAAA Doamne ajuta!...duminica sa vii cu un Beta mai mare...sa se prinda bine samburelul si sa creasca mare in cochilia lui acolo. Sa stai linistita si sa nu faci efort deloc.
Shoricica bafta multa multa si tie scumpa mea! Sper sa vii si tu cu o veste buna, despre un samburel micutz si nazdravan.
AMY...Casa de piatra scumpa mea!Sa fiti fericiti si sa va bucurati mereu unul de celalalt.
Va imbratisez tare tare pe toate si va pupic dulce. Ma gandesc la voi, dar din pacate nu prea mai reusesc sa mai intru.
Vin ele insa si vremuri mai bune
Babyboom...vino la mami...acum
menics spune:
macar asa sa ies si eu in evidenta ca alte vesti oricum nu va dau...sic...
soricica
galli, hai inoata si spre casa...te-ai rafuit cu banchera??
mai fetelor era sa spun o gogomanie...mama... de ma faceam de cacao.. auzind discutia de mucus era sa ma bag si eu ca blonda in discutie: ca nici eu nu am mucus
pai daca nu am ovulatie de la pastile, normal ca nu am nici mucus... nu? poate la nas daca racesc
Manu
Ellyshor spune:
AAAa.....am uitat sa va spun ca am luat ieri rezultatele la analizele pt tiroida.
Mi-au iesit asa:
TSH - 2.67 microU/ml...................valori normale: 0.270-4.2
Anti TPO - 18.29 UI/ML.................valori normale: <34
Eu zic ca e de bine, dar oricum maine trec si la dr mea ginecolog sa i le arat si sa vad ce zice si ea.
Pupiliceiiii!
Babyboom...vino la mami...acum
menics spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mona40 ce 3 sapt manu... Sunt Z12. Nu am idee cum se calculeaza... Nu sunt inca acolo... ufff Mona zuza |
aha, pai uite cica
" saptamana 3 de sarcina - valoare mediana HCG=17.5 mUI/mL;
Mentiune: valorile mediane se refera la o sarcina unica; in cazul sarcinilor multiple valorile sunt mult mai mari."
Manu
soricica spune:
ellyshor,
ma bucur ca incep sa se rezolve problemele si sper din suflet ca lucrul asta sa se intample cat mai repede.
multumesc frumos pentru incurajari.
pupicei
guzelnico spune:
Mona, ai seic mic in burtica! Doamne, ce fericita sunt pentru tine. Tine-l la caldurica, nu-l zdrumica cu vreun efort/ sport/ vreo baie fierbinte. Stai cumintica, fa-ti tratamentul de sustinere si relaxeaza-te.
menics spune:
ellyshor, draga sa fii tu bine ca proiectul se poate relua
si eu l-am amanat din cauza de rupt logodna...pana sfantu'asteapta... si stau aici pe capul fetelor
Manu