Ce merita acest doctor?(2)
Raspunsuri - Pagina 2
blue_blue spune:
am programare la sanador la d-na dr Burloiu dar... pe 4 martie :(
doctorita de familie a lui bebe mi-a dat si trimitere catre spitalul obregia dar nu stiu cum se procedeaza (trebuie sa sun inainte sa fac o programare,...nu stiu pe la ce ora o gasesc pe doctorita, daca trebuie sa ii dau bani, ma rog sunt intr-o ceata densa)daca ma poate ajuta cineva si pe mine...
mi-am cerut deja actele referitoare la nastere...o sa ii fac reclamatie chiar daca faptul ca traim in Haiti va face sa nu fie nici o urmare ptr nemernic...oricum cina mai e ca mine? eu cu sanatatea in pioneze si bebe cu semnul intrebarii,familia dusa de rapa,... si toate astea ptr ca am vrut un copil in tara...
sdcristian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_blue am programare la sanador la d-na dr Burloiu dar... pe 4 martie :( doctorita de familie a lui bebe mi-a dat si trimitere catre spitalul obregia dar nu stiu cum se procedeaza (trebuie sa sun inainte sa fac o programare,...nu stiu pe la ce ora o gasesc pe doctorita, daca trebuie sa ii dau bani, ma rog sunt intr-o ceata densa)daca ma poate ajuta cineva si pe mine... mi-am cerut deja actele referitoare la nastere...o sa ii fac reclamatie chiar daca faptul ca traim in Haiti va face sa nu fie nici o urmare ptr nemernic...oricum cina mai e ca mine? eu cu sanatatea in pioneze si bebe cu semnul intrebarii,familia dusa de rapa,... si toate astea ptr ca am vrut un copil in tara... |
daca spitalul la care ai trimitere este de stat nu trebuie sa dai bani, este gratuit pentru copii. suni inainte sa intrebi cand are program doctorul la care trebuie sa mergi si care e sistemul de intrare. fiind de stat probabil se merge pe sistemul de coada, primul venit primul intrat. si atunci mergi cu o jumatate de ora inainte sa inceapa programul doctorului, ca sa fii printre primii. daca e stil policlinica se poate sa iti dea nr cand ajungi - intrebi tu la telefon cum se face
blue_blue spune:
multam de info
cand am intrebat de bani... ma refeream la spaga...mi-ar fi folosit experienta personala a cuiva cu ac doctorita..dar probabil nu ma aflu in locul potrivit
sdcristian spune:
la asta nu stiu sa iti raspund, ca eu pt consultatii nu am dat niciodata si nici nu mi s-a cerut. dar nu prea am umblat pe la doctori...
bebecris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_blue multam de info cand am intrebat de bani... ma refeream la spaga...mi-ar fi folosit experienta personala a cuiva cu ac doctorita..dar probabil nu ma aflu in locul potrivit |
am fost eu la dna dr burloiu la obregia...super dr...am reusit sa fac programare prin prietenul surorii mele...ideea este ca m-a bagat in cabinet inaintea tutoror pt ca altfel asteptam o gramada...stiu ca este ffff buna in domeniu.succes...
UN MIC AJUTOR
Craciun, cadouri, renii
Cristina - mami de DAVID - ANDREI
BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU
Povestea nasterii
Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI
blue_blue spune:
multam bebecris
o sa-mi incerc norocul poate reusesc sa intru la ea la spital, doar ca eu n-o sa am pile si iar ma trec toti fiorii si imi amintesc... ca si nemernicul care m-a asistat la nastere cica e f bun medic si un super om...da' si profesionalismul si omenia lui s-au terminat EXACT inainte sa il cunosc eu :(.
am citit putin din nasterea bebeului tau... si remarca ta cum ca in municipal ar fi oameni draguti m-a facut sa plang cu disperare...ca atunci cand mi-au incetat contractiile si bataile inimii lui probabil s-au rarit eu n-am vazut pe nimeni macar putin preocupat de chestia asta...ceva de genul:daca o fi bine-bine, daca iese rau-oricum nu suntem noi de vina !