Mamici cu iepurasi de Mar-Apr 2010(94)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
asteropi felicitari pt achizitii :)
freedelia bafta la medic!
cat despre barbati ca-si gasesc haine imediat , al meu e exceptia, este atat de pretentios incat nu.si cumpara decat foarte greu, uite asa trece sezonul si niciodata nu.i convine nimic, si.a luat niste blugi de 100 de euro care aici sunt scumpi avand in vedere ca blugii de marca tommy, levis etc sunt la 40-50, care vin ca naiba, sa nu mai zic ca ii gaseam la reduceri la 30 aceeasi blugi, nici chiloti nu.i pot cumpara, in ultima luna am cumparat 3 seturi de chiloti si nici.unul nu e bun, ba e stramt, ba e larg, i.am luat o pereche de bascheti tommy, a zis ca n.a mai vazut asa uratenie, i.a purtat prin toate coclaurile ca praf i.a facut si era super frumosi, denim colectie noua si as avea o groaza de exemple :)))
roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
Andira chiar m-am distrat de "patania" lui Nati.Imi aduc aminte de cand dormeam eu cu sora mea, si aveam exact acelasi comportament: radeam si ne harjoneam pana tarziu, si sor'mea ma baga cu capu' in perna ca radeam zgomotos, dar tot ne auzea mama si venea la noi cu o falca in cer si una in pamant
Anca
cu Codrin Fabian in 37 saptamani
AMR 3+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
andira spune:
Dayanara - si-al meu la fel e
Trebuie sa ma inarmez cu muuulta rabdare cand plec cu el la cumparaturi....
31+
andira spune:
Babyangel - eu ma intreb cum reusesc alti parinti sa-i puna in pat si ei sa se culce. La mine e SF....
31+
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
Azi-dimineata bantuiam internetul cu DENISA, dar n-am maiintrat decat ca sa recuperez ce n-am mai apucatsa citesc aseara.
Dorm greu, ma intorc si mai greu, am inceput de vreo 2 zile sa mananc iarasi ce-mi trece prin minte si iarasi parca ma umflu, dar nu tare.
Nu simt nevoia de mancare, ci de fructe la greu si iaurturi sau lapte. Asa ca, voi papa mai mult din astea.
M-am mai gandit aseara la solutii legate de dormitul lor si cred ca, pe moment, voi renunta la biblioteca de la ea din camera.
Dami are set de dormitor de copil, dar de o persoana care incorporeaza si o biblioteca, acuma incarcata numai cu jocuri, carti si mai ales multe jucarii. Cu foarte multe nici nu se joaca. De fapt, ea nu se prea joaca decat daca are cu cine. In rest, considera papusile fara viata si nu le prea baga in seama. Degeaba i-ar da uneia sa pape ca doar nu creste. E papusa!
Insa se uita cu placere la poze, joaca jocuri si manta la greu singura.
Deci, scot magaoaia aia de pe perete si in locul ei pun patut si masuta de infasat.
Dupa 2 ani pot sa ma gandesc si la alte schimbari, dar pe moment e cel mai bine asa, cred.
Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Legat de pretentiile sotului...la mine e atat de cusurgiu cum pana la el n-am maintalnit. Cu toate astea cand il auzi se tot lauda ce modest si nepretentios este. Iar cand trece pe langa vreun magazin de pantofi INTOTDEAUNA isi aminteste ca nu are.
Mare greseala sa-l creada cineva!!
Cristina +28 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
Bumbitza spune:
Am revenit, din ce am reusit sa citesc, sper ca nu supar fetele daca nu le-am nominalizat pe toate...
miruna, pif, castelana tot respectul pt ca nu v-ati pierdut speranta si acum mai aveti putin si va veti strange puiutii la piept Doamne ajuta sa fie bine si de acum inainte!
annya ma bucur din suflet ca bebe e bine. poti sa incerci si la herghelegiu ca sa fii impacata...dar asta doar pt linistea ta, pt ca eu sunt convinsa ca nu ai de ce sa iti faci griji
Ina, nasol cu cele 4luni jumate numai...astia chiar nu gandesc ca bebe are nevoie de tine mai mult? hai ca nu mai e mult...iti doresc multa putere si sa nu te stresezi prea tare
babyangel, Homeogene pt gat sunt f bune, cate 2 de 3 ori pe zi mi-a recomandat farmacista, sunt homeopate.
bluekidoo ma bucur ca esti bine, dragut gestul colegilor sotului. apetit de sex...exista cu practica stam mai prost, astept joi sa-mi spuna dr daca mai avem voie, n-as vrea sa nasc inainte de termen, vreau o berbecutza
oana, cu ce bacterie iti iese infectia, cumva e-coli? te intreb pt ca eu ani la rand m-am luptat cu asta si stiu cat de nenorocita e. la mine s-a rezolvat cu tratamente naturiste pe o perioada de cateva luni bune, aproape un an...principala cauza era faptul ca aveam probleme cu constipatia si cand se intampla asta, activa si bacteria si faceam infectie bine ca e totul ok in rest
atb, jeni, camilecu bine ca ai scapat de examene! acum va puteti concentra pe sosirea bebeilor, ca nu mai e asa mult
jeni, rebi imi pare rau ca aveti probleme cu greturile in continuare. mama mea imi povestea ca la sor-mea (primul copil) a avut o sarcina f grea, a avut greturi de la inceput pana la final... dar sor-mea a fost bine, sanatoasa pt ca a luat tot ce era mai bun din organismul mamei, mama si-a revenit mai greu apoi...
freedelia, ce emotii, asteptam vesti! sa ne spui daca scoatem motzatele
child, important e ca bebe e sanatos, recupereaza el! bafta multa si sa fie bine
delia13 felicitari pt vestile bune!
bebe de Magdone, fii cuminte si indreapta-te spre iesire
honey, pup sa treaca spatele
dianami, multumim pentru sfaturile pretioase! pe zi ce trece imi dau seama si eu ca meseria de mama (in devenire in cazul meu) e cea mai frumoasa si nu as schimba-o pt nimic in lume. si ai incredere ca daca veti mai vrea copii, cu siguranta ii veti avea
32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
Bumbitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara asteropi felicitari pt achizitii :) freedelia bafta la medic! cat despre barbati ca-si gasesc haine imediat , al meu e exceptia, este atat de pretentios incat nu.si cumpara decat foarte greu, uite asa trece sezonul si niciodata nu.i convine nimic, si.a luat niste blugi de 100 de euro care aici sunt scumpi avand in vedere ca blugii de marca tommy, levis etc sunt la 40-50, care vin ca naiba, sa nu mai zic ca ii gaseam la reduceri la 30 aceeasi blugi, nici chiloti nu.i pot cumpara, in ultima luna am cumparat 3 seturi de chiloti si nici.unul nu e bun, ba e stramt, ba e larg, i.am luat o pereche de bascheti tommy, a zis ca n.a mai vazut asa uratenie, i.a purtat prin toate coclaurile ca praf i.a facut si era super frumosi, denim colectie noua si as avea o groaza de exemple :))) roxana 33 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006) POZE |
Ha ha, asa e si sotul meu...sa-si ia o pereche de blugi e o adevarata aventura de mult eori ne-am intors fara nimic acasa, desi plecasem chititi sa-si cumpere ceva
32+ cu micutza Ilinca
Mami si tati te iubesc mult!
michelle_sf spune:
Neata, burticute si mamicute. Ce barfoteca placuta avem noi aici. Eu sunt la zi cu cititul, dar de raspuns, nu prea stiu ce si cui, poate lui Child sa nu fie stresata cu bebele ca nu e asa de mic, eu am mai citit si la pufuleti, si la ei a nascut o fata la 35 sau 36 de sapt un bebe de sub 2 kg, care acuma ia in greutate, incet dar sigur. Plus ca asa cum au zis si restul fetelor, ecograful nu poate fi exact in ultimul trimestru.
Kossir ce emotionant tre sa fie sa stii ca mai ai asa putin pana iti tii bebelusul la tzatzuca...
Freedelia bafta azi cu doctorul, poate cel de ieri s-a panicat degeaba. Oricum, esti tare curajoasa, dar cred ca si eu as prefera sa stau acasa decat la spital sa astept sa inceapa travaliul...
Rebiana mamica cu pungute la purtator. Imi aduc aminte cand eram mai mica si mi-a fost rau in autobuz, mi-a dat mama o punga, am folosit-o corespunzator, dar cand am coborat am uitat ce am acolo, si cat ne-am plimbat prin oras am carat punga (era o sacosa in toata regula) de parca aveam cine stie ce cumparaturi in ea. Ne-am dat seama abia cand trebuia sa urcam din nou in autobuz, spre casa
Dianami imi pare rau ca ai avut probleme cu mastita, bine ca ti-a trecut
Referitor la dormit, si eu o sa incerc sa il invat pe bebe in patut, iar mai incolo sa ii facem camera lui. Eu am fost nevoita sa dorm cu mama in pat (stateam la tara si nu aveam sobe in toate camerele) si pentru mine a fost destul de greu, mama sforaia, se trezea si imi facea observatie daca ma foiam prea mult in pat... Sa nu mai zic ce tare mi-as fi dorit o surioara cu care sa chitaiesc si eu
La noi botezul oricat de restrans am vrea sa fie, cred ca tot ajungem pe la 50 de persoane, daca nu mai mult. Si eu si sotul avem destul de multe rude care sigur vor vrea sa participe, plus cativa prieteni apropiati. La nasi inca nu am stabilit sigur, avem niste prieteni care vroiau sa ne cunune, dar ea a nascut cu 3 sapt inainte de nunta noastra si a avut probleme cu infectie la duda de la taietura magnifica, nu putea sa stea deloc in fund, asa ca am avut alti nasi. Probabil acuma vor fi nasi la bebe.
Referitor la relatia nas-fini, eu am botezat pana acum cativa copilasi, dar din cei destul de saracuti, pe care chiar nu avea cine sa ii boteze. Mai merg din cand in cand pe la ei, le duc una alta, cadouase, dar nu imi permit sa fac asta foarte des. Va dati seama ca nu m-am asteptat niciodata sa imi intoarca cadourile...
M-am programat si eu azi la eco, nu am mai vazut bebele de 10 saptamani, sper sa nu ii fi cazut putza pana acuma...
Vroiam sa va mai intreb, pe mine ma doare in fiecare zi si noapte partea de jos a burtii, aproximativ la fel ca la ciclu, ma tine cam 10 minute durerea, dupa aia ma lasa vreo ora, iar ma mai doare... Niciodata nu apare durerea in acelasi timp cu intarirea burtii. E ceva normal sa doara asa sau o fi posibil sa fi racit? Alte simptome de raceala nu am, nu ustura nimic cand fac pipi...
O zi super faina sa aveti
cu bebica de 33+ AMR 7 saptamani
cum creste bebelusul meu drag
briza_marii spune:
Cenia ce misto sunt obiceiurile acolo. Sunt f parctici americanii astia. Si noi avem niste prieteni buni unde ne mai strangem si tot asa procedam si noi, la sf facem luna in casa, ii cunosc bucataria la fel de bine ca pe a mea.
Dianami, mama ce de sfaturi. Am salvat tot ce ai scris, ca la cat de rpd uit..sigur nu o sa tin minte. F folositoare sfaturile tale
Delia astept sa vii sa ne zici ce a spus dr tau.
Castelana si noi am facut de paza azi noapte. Eu nu mai puteam de durere de oase, bebe tot sughita...si sotul se uita la TV
Rebiana asa da, mai merge!! Bravo voua!
Oana... si eu m-am saturat de post...eu poate poate m-as incumeta la sport extrem, dar al meu nu vrea in ruptul capului, tot imi repeta ca am colul scurtat si lui ii e frica sa nu cine stie ce pe acolo
30+ Eric Mihai