Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *70*
Raspunsuri - Pagina 6
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Sunt inca in recuperari, dar am vrut sa scriu acum doua vorbe ca pana termin de citit o sa mai dureze.
Cristina Ana asta seara nu mai ajungem, dar daca maine ai programare pe seara la doctor, inseamna ca te gasim pe la pranz? Fac un mic ocol si trec doua minute pe la tine. Te sun maine si vedem. Ma gandesc totusi ca poate ar fi bine sa o vada si pediatrul ei daca nu observi vreo ameliorare. Va pupam.
Katteryna multa sanatate micutei! Sa vii cu vesti bune!
Mada deci tu esti surioara! 
Raluk, scumpa, sunt cu gandul alaturi de tine. Azi este o zi speciala pentru voi.
Asa deci, Alexutu s-a linistit cand te-a auzit ca-l imitai. Alex al meu incepe sa planga daca ne aude ca incercam sa-l imitam. Am incercat in gluma sa plangem cand era el calm, pe ideea sa vada cum e cand plange asa din senin si a fost jale, s-a pus si el pe un plans ca mi-a parut asa rau.
Uite, inca putin si face patru luni puiul tau. E macar putin mai bine pe masura ce creste? Mai tuseste micutul?
Nu cred ca am sanse sa va prind in seara asta, la ce tastarnita ati avut, in ritmul asta va prind abia in week-end. Va pup. 
techila spune:
alex, sa nu crezi ca nu ti-am simtit lipsa. mie mi-era dor de tine, vroiam sa stiu ca sunteti ok, d-aia mi-am si permis sa iti trimit sms sa te intreb de sanatate. doar ca am uitat sa ma semnez. dupa aia am trimis sms cu semnatura si banuiesc ca numai p-ala l-ai primit. dupa aia am mai trimis unul cu semnatura cu tot. asta demonstreaza cat de tuta sunt, dar si ca ti-am dus dorul. pup grasa si javrele
tre sa vina sotz. mi-a cumparat beibi cuc
![]()
maine ma bag si io la niste morcovi...
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
claucia spune:
Wow, sa traiasca dintisorul Laura! C eminune! Eu tot timpul ma uit la Isuta in gurita, Alessiei i-au iesit mult mai devreme, ea inca nici nu pare ca ar avea pe aproape...desi balute ii curg la greu si degetelele in gurita non stop!
Fetelor, multumesc pentru aprecieri, ce sa zic, nu e chiar asa, da, am dat din kg jos, dar mai am vreo 5-6 ca sa fie ok si sa ma simt ca odinioara, cel putin, da, dupa 2 copii, pot spune ca e bine, nu am ramas cu zeci in plus. Nu va spun cate kg am ca va speriati! Nu sunt putine deloc dar sunt si f inalta, am 1,75 inaltime si se concentreaza toate in jos, pe pulpe si pe burta (in poza aceea nu stateam comod
, sugeam burta la greu si tot e destula!), in a doua bineinteles ca in prima eram supla de la sine. In fine, sunteti niste dulci, si va pup mult.
Sarumana si pentru reteta, am salvat-o in calculator, dar de dimineata Alessiuta se plange ca o doare cand face pishu, asa ca l-am pus pe sot sa bage tare sa ajunga pana in 7, sa ia pe pishu de la borcanelele sterile si sa ajunga si la Medlife...daaa, si e deja 7 fara 10 si nu a venit, va dati seama cum ajunge la Medlife pana la 7 da?
si am convins copilul sa faca un pipi mai lung la olita desi o durea, pana acum tot facea 2 picaturi, zicea ca o doare si tot asa, acum, spalata olita, spalata fetita, avem pishu la 2 recipiente si nu avem cine sa le duca...
dar daca prin absurd mai iese astazi tati, il pun sa ia si ingredientele pentru cioco de casa, am inteles eu bine, scuzati ingnoranta in ale dulciurilor, doar o prajitura cu fructe fac fff buna, nu sta deloc la cuptor asa-i? totul este de fapt topit si pus la frigider?
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila alex, sa nu crezi ca nu ti-am simtit lipsa. mie mi-era dor de tine, vroiam sa stiu ca sunteti ok, d-aia mi-am si permis sa iti trimit sms sa te intreb de sanatate. doar ca am uitat sa ma semnez. dupa aia am trimis sms cu semnatura si banuiesc ca numai p-ala l-ai primit. dupa aia am mai trimis unul cu semnatura cu tot. asta demonstreaza cat de tuta sunt, dar si ca ti-am dus dorul. pup grasa si javrele ![]() tre sa vina sotz. mi-a cumparat beibi cuc ![]() maine ma bag si io la niste morcovi... Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() |
Sar'na din suflet ca te-ai gandit la noi, dar daca vrei sa mori de ras iti spun ca nu am primit decat mesajul in care spuneai ca nu te-ai semnat! Dar sa stii ca gestul conteaza!

-------------------------------------------------------------------------
Alexandra
super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

techila spune:
fetelor, important pt care vreti babycook de la auchan. trebuie sa faceti comanda inainte. e sotz l-au intrebat daca are comanda facut, nu avea si s-a rugat de fetele alea, pana la urma i-au dat unul.
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia 
uve_got_mail spune:
Va multumesc ca v-ati gandit si la noi!
Sper sa fim bine, oricum experienta isi spune cuvantul si nu ne mai speriem asa usor
Alex, sa va traiasca frumoasa grasunica!
mami de
sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2143370030104955882aauRPk
cristina_ana spune:
Fetelor, am facut si eu gogosile acelea. Sa nu va suparati pe mine ca va zic asta, dar mie mi se par crima curata. Adica ele la gust sunt foarte bune, ca sa nu mai zic cat de fain miroase in toata casa, dar numai cand le-am vazut cum se prajesc in uleiul ala incins mi s-a facut rau. Am mancat de pofta vreo 2 si am simtit cum imi cad greu la stomac. Ca urmare le-am aruncat pe restul, ca sa nu mi se mai faca pofta mai tarziu.
Eu nu mai pun niciodata in gura asa ceva. Mai bine revin la prajiturile mele Monti, din care pot sa mananc si o tava intreaga si nu mi se face asa rau. Nu va suparati pe mine, da? Croco, reteta e foarte buna, dar foarte nesanatoasa!
Stiu, stiu, nu m-a pus nimeni sa le fac, dar na, mi-ati facut pofta! Acum mai ramane sa incerc si cicolata aceea de casa, si pe urmna gata, ma potolesc!![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
selen80 spune:
Kawa pozele sunt la semnatura in albumul diverse
Hepilica ai fost criminala cu pur-ul 
Alex e minunata grasunica ta!! avem si noi body cu maimutica, de la bebetto
dar i-a ramas mic deja...
Claucia nu fi modesta, arati foarte bine (si nu pt o mama cu doi copii, ci arati foarte bine, punct!)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
cristina_ana spune:
Lullaby, eu maine sunt acasa pana pe la ora 18 cand plec la doctor. Eu zisesem sa veniti azi pe noi sa se cunoasca si sotii. Oricum, daca maine poti sa vii, eu te astept cu drag, dar daca iti este greu nu e nici o problema. Vezi si tu cum iti este mai bine!
Claucia, eu initial am crezut ca cele doua poze sunt facute in acelasi timp, adica acum 4 ani. Pe urma m-am prins eu cum vine treaba! Incredibil cum nu te-ai schimbat deloc si ca bine arati!Techiluto, ce bine ca nu mai sunteti sinistrati, ca imi faceam griji pentru voi!
Babycook-ul asta este cel de 600 RON? As vrea si eu unul, dar sa fie mai ieftin!
Ma duc sa fac baie la copii si revin!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Lullaby_2009 spune:
Daca tot nu am nicio sansa de a recuera tot, macar poze frumoase am reusit sa vad. ![]()
Andraiulia ai fost superba la botez, iar Sophie o adevarata printesa, ce faina caciulita. Mi-a placut cum ai fost coafata si machiata, tortul super ingienios, foarte frumos.
L-am vazut pe Davidosu, wow,
, super tare, ce intoarcere pe burtica executa el acolo. Ptiu, cat de dulce poate sa fie. M-am topit, e un scump. 
Kemsy, ce frumos rade Loris, pui mic si dulce. Cum doarme mami langa pui. 
Maria, Aidan cel cu buze super creste asa frumos. Deja are trasaturi bine definite. Si ce ochi are.
Alex de Raluk lumineaza incaperea cu rasul lui dulce.
Vai, mami cata bucurie, e un dulce, cred ca ti-e drag de nu mai poti.