Jocul cu carti 2.3

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

The Tenderness of Wolves?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

da Laura !

Mergi la inceput

Alta: un spectacol de teatru (ad hoc, dar premiera) se termina foarte foarte prost pentru un tanar de origine modesta. Din varii motive (fie nu vor, fie nu pot) putini inteleg ce s-a intamplat cu adevarat; printre acestia o fata care-si cauta iertarea in ajutorarea altora.

Mergi la inceput

Autorul a castigat premiul Booker.
Cartea a fost si ecranizata.

Mergi la inceput

Ah iar n-am scris bine :-)
Nu spectacolul in sine se termina rau, ci seara in care are loc spectacolul.
Personajul principal masculin din carte isi rateaza viata (sau cel putin viitorul de medic) din cauza denuntului unei fetite: fetita vazuse o scena hot intre acest personaj principal si sora ei mai mare, nu intelesese prea exact ce se intampla acolo si-l catalogase pe personaj ca sex maniac. Asta o ajuta cateva ore mai tarziu sa-l acuze de viol. Din pacate sora mai mare tace, adica nu spune adevarul.
Autorul a facut nitica valva cu ceva vreme in urma cu niste declaratii anti-islamism (lipsa de libertate a femeilor, lipsa tolerantei ata de homosexuali). Si de fapt spune el, si crestinii habotnici ii plac la fel de mult cam din aceleasi motive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Atonement ?

Mergi la inceput

Da!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

OK , atunci repet postarea anterioara: dragostea dintre doi tineri in mijlocul unei epidemii care a avut cu adevarat loc. Cu mult timp in urma.

Un roman clasic in sensul general al cuvantului.

Mergi la inceput

In afara de Ciuma, eu alta epidemie nu stiu (e clasic, s-ar potrivi cu gusturile proponent-ului , epidemia e reala si s-a intamplat cu mult in urma; dar nu prea imi ies tinerii aia la socoteala).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana MC spune:

Dragostea in vremea holerei a lui Marquez?

Mergi la inceput