Jocul cu carti 2.3
Raspunsuri - Pagina 21
beren spune:
Viata unei mici comunitati este perturbata de sosirea unui personaj excentric si provocativ, care reuseste sa-i cucereasca pe localnici pana la urma, numai ca sa dispara la fel de subit precum a aparut.
Laura, frumos, sigur (mai ales ca o asemenea carte poate fi scrisa - fara teama).
Edit: personajul din cartea de ghicit a fost comparat de unii cu un "Cristos modern".
lilanda spune:
beren, habar nu aveam ca Mistere a fost tradus si-n romaneste!! Pina la hintul cu scriitor nordic, ma gindeam la Vrajitoarele din Eastwick a lui Updike :))
PS. Uite si www.kb.dk/da/nb/materialer/haandskrifter/HA/e-mss/html/collin-4_223_1.html" target="_blank">originalul (click pe prima pagina)
beren spune:
Ups, e regula sa fie tradus in romana? Eu l-am citit in engleza, sorry ...
Daca asta-i regula, atunci ma execut: dragostea dintre doi tineri in mijlocul unei epidemii care a avut cu adevarat loc. Cu mult timp in urma.
Edit: just joking. Lilanda, randul tau.
lilanda spune:
Pai stiu ca-i rindul meu, ca "Mistere" chiar a fost tradus in romaneste. Am verificat (Io, de exemplu, l-am citit pe Hamsun in daneza. Acu', din partea mea, puteti pune carti si-n malgasa, da' nu stiu cit de fair e pentru toata lumea, iar un google de verificare chiar nu-i greu :) Insa daca deranjeaza, putem schimba regula, nu?? )
Dragoste hermafrodita in vreme de razboi.
monixy spune:
Middlesex ?
eu propun o para-regula : sa conversam -cum deja cativa o fac - in subsolul posturilor de la "jocul cu carti" pe diverse teme legate de carti , gen intrebare si raspuns (de ex. ce alte teme ati vrea sa fie propuse la "clubul de lectura" )
speed ai fost speedy