Jocul cu carti 2.3

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Casa in care innopteaza e a unei vaduve si e cufundata, asemeni tuturor caselor din sat, intr-o groapa de nisip. A doua zi constata cu surprindere ca nu poate pleca de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Femeia nisipurilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Mergi la inceput

Un cuplu aflat in vacanta la Venetia da peste o pereche ucigator de fascinanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Nu te uita acum, a lui Daphne du Maurier?

Mergi la inceput

Mai,...nu:)

Orasul in care se afla in vacanta nu are nume, de fapt. Cred ca am ramas cu Venetia din cauza filmului:) Oricum, e un oras care are canale

Cei doi inocenti sunt atrasi hipnotic de cuplul fascinantilor. Deznodamantul e violent: EL-inocentul e ucis iar EA-inocenta e martora.

Mergi la inceput

In film, cuplul hipnotic e jucat la fel de hipnotic de catre Cristopher Walken si Helen Mirren.

Mergi la inceput

oaaa, n-am vazut filmul (nici cartea n-am citit-o), da' suna bine...si cu scenariu de Harold Pinter

Mergi la inceput

Daca ma gandesc bine, filmul e chiar mai misto decat cartea; o sa-ti placa sigur

E vorba despre 'Mangaieri straine' (parc-asa s-a tradus), titlu care, intre noi fie vorba, e o palida translare a lui 'The Comfort of Strangers'. Lilanda, pune tu urmatoarea carte

Mergi la inceput

Daaaa, preiau legatura doar c-am facut research :))

O carte dupa care s-a facut un film la fel de misto: intr-o institutie, unul o face pe surdo-mutul, altul pe nebunul.

Mergi la inceput