Unde gasesc manusi impermeabile pentru copii?

Unde gasesc manusi impermeabile pentru copii? | Autor: karligutza

Link direct la acest mesaj

buna dimineata...

m-am trezit cam tarziu in aceasta iarna sa cumpar niste manusi mai zdravene pentru fetita mea de 2 ani jumatate care s-ar juca toata ziua cu zapada, insa daca nu mi-a picat fisa pana acum, ce sa fac, schimbam 2 perechi de manusi obisnuite cat stateam pe afara... pentru ca se tot udau!

acum... stiti cumva unde gasesc IN BUCURESTI manusi impermeabile pentru copilasi asa mici? cu toate degetele sau doar cu unul? stiti cumva daca se mai gasesc din acelea din cojocel cum erau odata? (am avut eu cand eram mica ) sau din ce alte materiale? voi ce aveti? isi fac treaba? sunt si comode pe maini?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Manusile de schi sunt cele mai bune.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

da, merci de raspuns, cam asta caut dar unde?
am sunat acum la Magazinele Himalaya si nu mai au si nici nu mai aduc anul acesta.... cica au avut si asa micute pt. copii de 2 ani jumatate! de la ei pot cumpara de la toamna de-acuma!

alte locuri? sa o iau la pas?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,
manusi de schi ar trebui sa gasesti ori la magazinele cu profil sportiv, ori la metro, selgros - acolo exista standul cu tot ce iti trebuie pentru schi...in selgros sigur-sigur am vazut si manusi mititele
manusi de cojoc gasesti la tarabele cu produse artizanale, ori la vreun targ de profil/muzeul satului, ori pe valea prahovei (daca ai pe cineva in zona sau care merge des spre munte)
succes !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

sunt traguri la muzeul satului pe 14 feb si 21 feb. s-ar putea sa gasesti ceva.

Mergi la inceput

ohhh, multumesc frumos pt.raspunsuri....

o sa incerc la metro, caci la selgros n-am card de acces; si cred ca si pe 14 febr. n-ar strica sa facem o promenada la muz.satului.... multumesc mult fetelor pt.idei!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

incearca si la tcm-uri .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ania2006 spune:

buna,

Daca nu cumva ai cumparat deja iti recomand sa cauti la Decathlon ( sper sa nu se considere reclama ) , in Militari. Eu am cumparat si sunt f bune. Au cu un singur degetel pentrui 2-4 ani si cu 5 degetele de la 6 ani.

Mergi la inceput

nu am cumparat inca, pentru ca intre timp s-a dus zapada aia frumoasa; a plouat si s-a facut un ciormol de toata frumusetea! ... oricum merg prin Auchan Militari (caci stau tot in Militari) asa incat merci ca mi-ai spus, Decathlonul e alaturi... tnx!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput